lördag

Nu är jag och Hennessy hemma igen. Igår var det båt kl.07 till nynäshamn och sedan vidare upp till Arlanda där mustang ligger. Vi hittade med en gång och provade många sadlar. Tillslut hittade Sara en dressyr och en hoppsadel, jag hittade en hopp Cliff Barnsby. Sedan var det bara att åka tillbaka ner mot nynäshamn, vi följde GPSen och vipps var vi mitt inne i stockholm city! med en hästransport och 2 stora hästar i! Det var 1000 000 människor överallt och 100 rödlysen i uppförsbackar. det bygger om överallt så att GPSen säger hela tiden vägar som är avstängda. Börjar få panik och tillslut hittar vi ut igen. var i visby vid 23 tiden och då var vi så trötta så det var bara in med hästarna i boxarna och stupa i säng. Idag har vi varit först på travet och såg ett lopp med Saras häst. Jag har också varit på dahrve och hämtat ut mina ridstövlar som äntligen kommit! jag beställde dem i början på januari, det skulle ta 6-8 veckor, dem kom igår! Vi har också varit ute och ridit i skogen med våra nya sadlar och nu är både jag och Hennessy super trötta.

Det blir en lungn lördagkväll på soffan med chips och dipp.


torsdag

Idag har det varit prov i små företagande. Bokföring. det gick sådär, kändes rätt bra men jag vet ett jävla fel jag lyckades göra, jag skrev en sak, sedan ändrade jag svaret, ja ni kan ju lätt då lista ut att det första alternativet var rätt! Typiskt!
Har också varit vid läkaren idag, såg oförändrat ut. Skall dock få komma till en kirurg nu, för att fixa alla ärr. Äntligen! Lite ändringar i medicinlistan också, jag äter nu 27 tabletter i olika format och storlekar i veckan. nu skall jag äta +21 tabletter till. plus att jag får sprutorna för blodvärdet. det blir bara mer och mer..
Nej, nu skall jag packa lite. Åker med hennessy till Mustang imorgon för att prova hoppsadel.




Grattis till bästa

Erik Segerstedt på 26års dagen!


måndag

Trött, trött, trött ja ungefär så kan vi sammanfatta dagen.
Skola 8-11 och det var en rätt jobbig lektion, kommunikation och vi har börjat med ett nytt ämne, kris. Man skall skriva och intervjuva en person som varit i kris. Det blev väldigt personligt. Läraren i detta ämne berättade sin kris som hon haft för inte så länge sedan (då hon förlorade ett barn) och jag kunde relatera till mig själv så mycket genom hela krisen! det var faktiskt svårt att hålla tårarna tillbaka..
Ikväll har det varit dressyrträning hennessy var på bra humör. men väldigt, väldigt piggelin!


söndag

Nu sitter jag bänkad framför världscup-finalen i hästhoppning :)
Ikväll har det varit styrelsemöte, kom precis hem där ifrån, mycket nu. svårt att hitta tid till allt.
helgen har varit bra. Fredags fyllde Christopher i klassen 18 och det firades. I Lördags var det kalas för Jenny, så då var jag där och fikade. Nej, nu måste jag se ordentligt på TV!

ett lagarbete, en sport




Onsdag

Jag sitter här i soffan och snyftar gärnet. Att man kan vara så känslig, men iallafall så var mitt älskade Grey's så sorgligt ikväll, så jag snyftar.. Idag har det varit kort dag i skolan, när jag slutat så plockade Erika upp mig och vi åkte ner till sjukhuset så jag fick ta mina prover, där efter åkte vi till Café Amalia och fikade. Trevligt :) Vi hann också en sväng förbi Hennessy för att hälsa på henne. Ikväll har det varit hoppträning, det gick bra. men jag är bara för mesig, jag måste våga lite mer. Förövrigt har jag fått ännu mer mediciner jag skall äta, ännu mer vitaminer nu var det nog B12 och jag har även börjat ge hennessy en hälsokur, om det fuktar det får vi se, vissa säger att det är humbugg, och vissa att det är det bästa som finns. Jag har fått det av en gubbe som "pratar med hennessy" från andra sidan sverige?! Jaja, jag tror inte så värst på det dära med snacket, men jag har skickat in ett hårprov och han har gjort en analys på det. Så nu har jag gått på hanns snack och köpt preparat till H för nästan 2000kr! Hoppas det fungerar.

jag

Aftonbladet idag. kolla här

pigg och glad med kexchoklad

idag har jag varit riktigt duktig och städat. skall strax ut på en välbehövlig promenad i skogen. väntar endast på att ipoden skall laddas lite först. Hur kan det vara så att alltid när man skall ha den så är den helt urladdad. det är något mystiskt med det dära..
ikväll är det hoppträning, och på fredag tävling i Havdhem sedan på söndag klubbtävling här i stenkyrka, det blir en riktigt hopp-intensiv period nu, men det är bara bra och roligt!

ha det bra i det underbara solskenet idag allihopa! för imorgon skulle det visst bli regn...

lov

solen är nog dt bäst lycko-piller som finns, nu när det har varit sol några dagar känner man sig som en ny människa, det går inte att tjata ut det, men solen är riktigt lycko-piller.
idag har jag varit i stallet och ridit en sväng med Malin. Hennessy kändes bättre idag än igår. Igår på dressyrlektionen kändes hon jätte knackig. jag blev riktigt orolig faktiskt. men som sagt idag var det bättre.
ikväll är det US-möte här hemma vid mig så jag bakar lite nu..


p.s I love you

nu har jag sett filmen "p.s I love you" Jag varnar folk. se inte filmen, den var riktgt dålig!
jag rekommenderar att läsa boken istället den är bara bäst! min läslista etta.


x3

dag är det en sådan dag som man aldrig vill att den skall ta slut, slut, slut
hela dagen sol, sol, sol
skinnjackan är införskaffad och nu är det vår, vår, vår
men höjdpunkten är ändå att det är fredag, fredag, fredag
och lov, lov, lov!

april, april din dumma sill...

ja, jag har nog inte blivit lurad idag.. inte vad jag vet. Jag tror inte det.
är nyss hemkommen från hästen. har haft hoppträning ikväll, det gick as bra! verkligen super duper. :)
Idag är det vår på riktigt, har till och med legat ute och solat, jag somnade faktiskt, vaknade av att jag frös och att solen hade förflyttat sig bakom en tall, precis som på sommaren!

RSS 2.0