Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


sista oktober 2010

Efter en del påtryckningar från olika håll får jag nu ta mig i kragen och skriva lite här på bloggen ikväll. ;)
Shit, redan sista oktober, det är helt sjukt hur fort tiden går!

Idag har det varit en fullspäckad dag. Vaknade imorse kl.10.30 efter inte allt för mycket sömn inatt. Det var bara att gå upp och packa om göra sig i ordning och åka mot Slite-City där det bjöds på korv med bröd och fruktsallad med glass för att David fyller 6 år på tisdag.

Efter lite fika vidare till stall-Lummelunda där Lotta och Emma väntade på mig. Vi red en sväng i skogen och jag fick låna Emmas ena ponny, Flisan. Jätte gullig och söt!

Vidare hem för att slänga i sig lite mat och sedan vidare till Camilla på styrelsemöte i Lärbro.
Bilresan dit var ingen lek, jag höll på att frysa ihjäl för lottas fläckt inte fungerade och det immade ju igen så vi var tvugna att ha fönstret lite öppet. Dessutom såg vi knappt något! (eller lotta såg tydligen för vi kom ju fram helskinnade iallafall!) Dimman låg som en tjock gröt och man fick köra efter vägpinnarna, det blev ju då ännu svårare när vi kom in på en grusväg och sedan en liten asfaltsväg utan de där jävla pinnarna... Ja, jag var iallafall rädd allvarligt talat, jag vet inte hur det var med de andra fyra i bilen.

Väl nu sitter jag äntligen i soffan framför TVn och kan pusta ut lite, skönt. Skall strax gå och lägga mig men väntar på att Daniel skall ringa först! Jag saknar honom som vanligt när han är ute och jobbar, men nu är det inte långt kvar, på tisdag kommer han ju hem! :D 


18

Precis sett säsongsstarten på svt's nya serie "Vänner emellan" (tror jag att den hette) rätt bra av det lilla jag har sett iallafall.

Har varit ute vid Hennessy som sagt idag och det gick bra. I början krånglade hon lite men efter det så kändes hon riktigt kanon fin faktiskt. hon är bäst helt enkelt. Passade även på att lämna in vintertäcket som är trasigt på lagning. Jag blir så sur när de tar sönder täckena sådär. Ta sönder "skit-täckena" istället för det dyraste man har väll!

Jaja, nu är det bara vänta, vänta, vänta på att båtsatan skall komma in så jag får träffa älskus-pälskus!



måndag

Idag skall jag försöka hinna med så mycket som möjligt så att jag bara kan umgås med Daniel hela dagen imorgon! För vet ni -Han kommer hem idag!!! :) plus att när man har något att göra går tiden mycket, mycket fortare.
Nu bär det snart av här ifrån Stenkyrka till stan och då skall jag plocka upp Sussa så skall vi åka till Courus och sedan även Hennessy.

Så nu skall jag byta om till ridkläder.
Hörs sen!

16 oktober

Redan mitten på oktober!
Sitter nu i soffan och ser TV, kollar och skriver blogg och läser mail. Ikväll är det ju pretty women på kanal5! Den kan man inte se för många gånger. och efter den så skall jag åka ner till hamnen och hämta hem älsklingen som sover hemma inatt och stannar ända till imorgon eftermiddag!! wiiee!

Idag har jag inte gjort särskilt jätte mycket nej. Sov länge i Stenkyrka och sedan drog jag till stan. Tvättat en hel del så nu är allt rent och fint igen. Nu när jag inte har bott här på ett tag (en vecka) och då jag inte har haft något att göra om dagarna har jag ju åkt hit och städat, så nu är det så rent i lägenheten som det aldrig har varit tidigare! Så nu kan jag bara ta det lungt och njuta!

Har fått en kallelse från Karolinska Huddinge nu om att jag skall dit och prata med doktorerna i början av november om min njurtransplation. Så nu är det inte långt kvar. Skrämmande!

Idag bjuder jag på en riktig favorit!
Don't stop believin' med Journey! Lyssna och njut!


15 oktober

Sitter framför TVn och väntar på att Daniel skall ringa. Jag får nog vänta en timma till ungefär, de skall ju ännu komma till Visby, lägga till och lasta av alla passagerare + gods innan jag får prata med honom.

Har sett idol och enligt min åsikt är många sjukt bra! men det var ändå rätt att minnah åkte idag, det var hennes tur. Jag har mycket svårt för jazz-tjejen (heter hon linnea?) jaja, hon iallafall tycker jag är enformig och dålig medans alla andra älskar henne.

Nu modern family som är en av mina favorit serier just nu.

Tänkt börja med en ny grej. Att bjuda på mina favoit låtar/artister. Det blir allt från gamla, nya och bortglömda!
Här kommer första som är Gwen Stefani!


Jag klarar det

Jag låg vaken en natt och grubblade och jag insåg att jag kunde klara det.
Än vet jag inte hur...men jag klarar av det.
Man vet bara och när man inte vet kan ingen skylla på dig.
Man gör vad man kan, när man kan det.
Och när man inte kan, kan man det inte.

14 oktober

Idag har jag och Sussa bestämt något roligt! Vi skall vara med på SORKs klubbtävling den 24. Det är först en CM-hoppning och sedan hoppning i lag. Haha, gud så roligt det skall bli! Jag på Hennessy och hon på Courus. Jag tänkte hoppa 70 sedan 80cm i laget då varken jag eller H har hoppat något sedan i början på Juli! Hon kommer va helt överlycklig tror jag. Först att få träffa allt kompisarna vid Helén och sedan få hoppa lite. :)

Igår var jag i städar tagen igen och då var bilen målet. Jag storstädade invändigt och utvändigt och den blev super snygg igen. Dock vaknade jag ju idag och då regnar det! jaja som lotta sa "det kan va bra att byta skit ibland också". Dock är den ju ännu blå och inte grå.
Var på besiktningen med den idag med och det gick galant denna gång! så nu är det bara att tuta och köra!

Har precis pratat med min prins på havet. Det blåste tydligen 26m/s just nu mitt mellan Nynäs och visby. Tur inte jag är där ute.

Nu blir det lite TV och sedan sängen!

Jag saknar dig så det gör ont

Jag vill ha hem min sambo/pojkvän/fästman nu! Visst jätte bra att han jobbar och tjänar pengar men kom igen 5 veckor i sträck. Tycker faktiskt att det kan räcka för en vecka nu iallafall. Jag saknar honom!

Är precis hemkommen (till Stenkyrka) från stan där jag har varit och sett Magnus Betnér på Wisby strand. Riktigt bra och roligt. Men jag hade ju inte förväntat mig något annat heller.

Har också varit förbi doktorn med min jäkla höft/ben. Den blir ju bara sämre och sämre. Fick svaret att jag skall kontakta en sjukgymnast för att det troligen är ett ledband eller sena som har kortat upp sig och behöver stretchas ut. Det är en pina att sitta rakt upp och ner längre än en kvart och sitta i eller köra bilen skall vi inte prata om..

Något roligare är att jag även varit och ridit världens sötaste Courus idag! Lite dressyr men tog även ett litet skutt.

Imorgon måste jag städa och tvätta bilen både invändigt och utvändigt!
En grej är ju att åka in i biltvätten på macken med alla dörrar öppna. Då blir ju bilen både ren inuti och utanpå. Ja ett dåligt skämt får avsluta detta nu, jag är hur trött som helst.

Hej och god natt!


kärleken

Jag försöker leva mina dagar som vanligt, men det går inte.
Saknar dig alldeles för mycket.
Om du går, så brister mitt hjärta för evigt, för det är dig jag älskar.
Jag gråter mig till sömns varje kväll, för jag önskar att du kunde vara hos mig. 
Det är dig jag vill leva med.

7/10

Hellenius hörna, jag vet inte om det är särskilt bra faktiskt. Kanske för att det är dåliga/tråkiga gäster med ikväll, eller så är det hela upplägget. Ja, jag vet inte. David gjorde just en otroligt tråkig och dålig parodi på den bästa reklam på länge.

Idag har jag bara myst, myst och myst med Daniel. Han kommer även hem inatt och stannar till imorgon eftermiddag! Fick veta idag att han kommer jobba ännu en vecka till på sjön. så nu blir det 5 veckor i sträck och vi vet ju inte om det blir ännu mer efter det. Visst det är jätte roligt att han tycker om sitt jobb och han tjänar bra med kosing till oss, men man måste faktiskt ta det lite lungt emellan åt också.

Vi funderar på att skaffa hund. En från ett hundhem i spanien. Det känns bra att hjälpa iallafall ett litet liv och jag känner faktiskt att jag vill ha lite sällskap när älsklingen jobbar. Jag har ju Findus men jag kan ju inte ha honom hemma. Vi får se hur det blir för det är ju inte bara att skaffa, man måste ju tänka några år framåt ändå...


6/10

Ligger utslagen i soffan efter dagens storstädning av hela lägenheten. Så nu är allt rent och fint och det luktar gott av nytvättat! Jag älskar när det gör det! Har också bakat en kladdkaka som jag snart skall hugga in på.
Har även hunnit med att skriva ut alla papper till tingstäderitten som är på lördag och storhandlat.

Väntar på att älsklingen skall komma hem inatt. Stannar till imorgon eftermiddag så vi får ju faktiskt ses lite nu och ingen är gladare är jag!

Igår var jag ute vid H och myste lite, red till och med och hoppade! Ja, iallafall ett litet skutt hann jag med på den kvart som jag orkade rida! Hon är för go den lilla busan. Stannade kvar ute i halla hela eftermiddagen och åt middag och Rebecca klippte mig, vilket blev jätte bra!

Ikväll börjar Grey's igen! Spännande, som jag har längtat!

1 oktober

Ja, det var länge jag fick ha älsklingen hemma. närmare bestämt i 13 timmar. Nu jobbar han igen i 1½ vecka till.

Så här sitter jag i soffan och ser på idol som precis började. Idag har jag bara myst med Daniel, den tid jag fick och sedan åkte jag vidare och myste med Hennessy en stund.

Imorgon är det dressyr KM här i stan och jag skall åka dit och se på Sussa. På söndag är det hoppning i fröjel, på puser så dit tänkte jag också åka med Sussa. Så helgen går väll förhoppningsvis fort.

Undra vad jag skall göra nästa vecka? Eller jo, det blir ju en hel del jobb med Tingstäderitten.

Nu måste jag se klokt på idol.

RSS 2.0