klänningar

ja, jag och mamma var som sagt på stan idag och letade klänningar. Jag hittade inte mindre än 3 stycken faktiskt och jag som inte änns var shopping-sugen?! jaja, nu har jag så att jag klarar mig ett tag. Hittade även en väska, men den skall jag ännu fundera på ett tag. När jag kom in till stan hade mamma precis bakat bullar så jag fick nybakade bullar med mig hem också, eller fick, jag tiggde (vad heter det?? tiggde är väll gotländska tiggade?? nej ni förstår iallafall!) till mig dem.

Har varit på mix ranch ikväll igen, nu för att äta tacobuffé, mums. seda såg jag på ragna träningarna som var där nere. Fy, vad myggen är jobbiga just nu! det går ju inte att vara ute! 

Ser just nu på filmen "dumpad" lite små rolig sådär.
 

// Emelie

Torsdag

God morgon allihopa!

Det var tänkt att jag skulle på starnden idag med maya men inte då, vädret var inte med oss och då blir det en runda på stan med mamma istället. Har inte träffat henne särskillt mycket nu under sommaren så lite mamma-tid blir det idag! Jag måste också förbi sjukhuset och lämna lite blod och se att alla värden är som de skall, eller inte sämre iallafall.

I tisdags var det smaklösa på mix ranch, väldigt trevligt och mycket folk var det! vissa skämt förstår man inte men vissa är klockrena! Kvällen sammanfattas som: kanonkul!

Igår var det hoppträning och det gick bra. det kändes super och jag hoppas att jag har samma känsla i kroppen på lördag. Jag vet dock redan nu att jag inte kommer ha det, jag kommer vara nervös och jag kommer inte våga rida på 1.10 men jag skall göra mitt bästa och jag skall försöka intala mig själv att jag kan, för jag kan ju på träning! huu, varför skall det vara så svårt. För nu gäller det ju också, det är näst sista agria och jag vill ha lite poäng till så att jag vinner! :D

Nu duschen!

smaklösa

Sommaren flyter på och jag kan nog nästan säga att denna sommar är den bästa hittills!
Det händer mycket hela tiden så jag har inte alltid tid eller lust att sitta vid datorn, därav de dåliga uppdateringarna. idag har jag varit i stan en sväng för att inhandla lite smått och gott. Lotta fyller år så jag har varit förbi henne och grattat henne också en sväng. + ridit dressyrlektion. Gck inge vidare idag. Det är bara att ta nya tag och sattsa på tävlingen i stånga på lördag! :)

Imorgon är det premiering vid knuts i väskinde och lilla scarlett skall vara med, så jag måste ju dit och se om hon beter sig och om domarna tycker om henne. På kvällen blir det mix ranch men lammgrillning och såklart Smaklösa!

Ha en fortsatt bra sommarkväll!

  

Tisdag

Det blev gute och timbuktu för min del igår iallafall. Som vi velade men tillslut tog vi oss i kragen och gick ut. Vi hade roligt och det var många, hör och häpna trevliga stockholmare ute igår!
Idag har jag varit på sjukhuset och tagit prover och hämtat ut medicin. Just nu ligger Findus här på min mage och kurrar. Han har varit i slagsmål inatt så han ser ut som en strids härjad katt brukar göra. Jag undrar vem som vann, Findus eller den stora svarta angorakatten?
Snart skall jag bege mig till Hennessy för en liten tur i skogen. Ikväll vet jag inte vad som händer. Men något hittar vi nog på.





Visst är min nya kamera på mobilen bra?! Jag älskar den!

Hemma

Nu är jag hemma från tripper med rebecca till enköping. Det har gått bra för henne tycker jag. Nu laddar vi om batterierna för att åka till falsterbo nu på torsdag! Det skall bli så sjukt roligt! :)

Igår var jag, Natta och även Linnea följde med oss och såg på Nickelodeon dagen på kneippbyn. EMD var såklart bäst och på onsdag är de dem igen på gute! :p och för ni som undarar -Det blir aldrig för mycket Erik Segerstedt.

Idag står inte så mycket på schemat. Packa upp allt efter resan och sedan ikväll skall jag rida dressyrträning för katja.
Eventuellt blir det Timbuktu ikväll..

livet leker

Shit, vad E.M.D var bra och vilket drag det var på gute igår. grymt mycket folk och mer än 3/4 var stockholmare jag lovar! Gå in på stureplan.se -bilder-EMD@gutekällaren för att se bilder. Jag hette tydligen Hanna Henriksson igår, så full var jag väll inte?? haha..

Idag har jag varit och hämtat ut båtbiljetter till imorgon då jag åker med rebecca till Enköping.
Har också varit och storhandat. Vad trött man blir på allt folk på ica maxi, alla går i slow motion med sins stora kundvagnar så att man inte kommer förbi. sedan helt plötsligt skall de stanna och fundera ut vad det skall ha mer mitt i gången där det är 100 pers som vill om. suck! tillslut kom jag ut ur butiken iallafall.

Nu skall jag åka upp till Hennessy och kolla till henne. sedan blir det nog till natta ikväll och se en film. det är ju ett riktigt film väder ute.

youngblood




Jag sitter här och taggar till tusen. Ikväll är det gute som gäller och världens bäst Erik!

onsdag

igår var det som sagt klubbtävling i sork det kändes bra och gick väll skapligt. felfria i båda rundorna. jag kände mig säker och då går det ju bra. Nu får jag ta och skärpa till mig och inte hönsa mer. men varför är det så läskigt så fort att det kommer upp på 1.10. jag förstår inte 10cm, hur högt är det då?? suck över mig själv!

Idag står inte så mycket på schemat. jag skall gå ut och skura ren transporten. Golvet är trasigt och vi har nu fått hem gummimassan man skall laga det med. Hoppas att gummimassan räcker bara! vi beställde för ett halvt golv och frågan är om det räcker... Nu skall jag testa en ny metod i transporten, för vi har ju fått laga den nu två gånger. Över det riktiga golvet och under dusen som jag har i skall jag lägga en annan gummimatta. Då borde man ju till och med kunna åka med broddar i.

Ikväll är det nog gute som gäller igen. E.M.D står på schemat och jag skall ta och prata med frida nu hur vi skall göra :)

sommar

det känns inte riktigt som om man har tid till att blogga såhär på sommaren. Dagarna går så fort och ändå så gör man ingenting egentligen. Man bara umgås och har roligt med alla vännerna. Förra fredagen tog jag då körkort och det känns fantastiskt bra! Nu behöver jag bara en bra bil som kan dra min hästtransport och som jag kan lasta in alla grejerna i skuffen på. Börjar se mig om efter en passat variant tex. de är nästan de enda kloka som jag hittat.
i onsdags var vi ett gäng på gute för att se e.m.d trevligt värre! Blir nog det igen nu på onsdag, alltså imorgon. :)
Vi var även ute en sväng i söndags inte fullt lika mycket människor men trevligt var det och det blev efterfest i taxin.
Igår fyllde Louise 18 och det firades med tårta och sedan film. då hon skulle upp tidigt idag.
Ikväll går årets Blåbär- och Sommarhoppet av stapeln och jag och hennessy skall vara med. vi tävlade ju då i lördags också och det gick bra, vi var bara med en klass och jag red för att gå felfri, så jag fick rätt lång tid då jag inte chansade direkt.

nu skall jag se om jag hittar något att äta, magen kurrar!


RSS 2.0