Hej världen!

Jag är troligen den sämsta i världen på att blogga, förlåt.
Men nu tar jag tag i saken igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Men tro mig jag skall försöka.

Just nu känner jag mig som den ensamaste i världen. Jag sitter här hemma helt själv och har gjort ett tag och kommer göra ett tag framöver då Daniel jobbar natt nu för tiden. Det värsta är kvällarna för det är så mörkt. På nätterna sover jag ju iallafall.
Ni får tycka att jag är töntig men ja, jag är otroligt mörkrädd när jag är själv. Jag har kollat att dörrarna är låsta 15ggr. Jag har också dragit för gardinerna för det ser ut och känns som om någon ser på mig. Dessutom sover jag med lampan tänd!

För övrigt är väll allt sådär. Mår inte särskilt bra. Skall till sjukhuset på torsdag och göra flera ärenden. Får väll höra då hur mycket sämre det blivit och när jag skall få dialys. Inget roligt men det är ju för en god sak och troligen mår jag bättre av det.
Ett evigt pusslande med mat är det. Jag får bara äta 30g! Protein om dagen. Nu förstår ni nog inte hur lite det egentligen är men om jag säger såhär 1 pizza är 35g i. Ja 30g är inte mycket per dag och allt, verkligen allt innehåller just protein antingen mer eller mindre.

Nu till något lite roligare. Skall luncha med Josse imorgon. Alldeles för länge sedan vi sågs. Dock spragn vi på varandra idag då såklart bara för att vi aldrig ses annars och skall ses imorgon! ;)



just nu saknar jag Daniel hur mycket som helst! <3



vi hörs! Fortsätter det i den här takten så blir det väll om ett halvår. Men jag skall försöka skriva ett tidigare. ;)

puss

RSS 2.0