M

Helgen bara springer förbi precis som vanligt.

I lördags var jag och Natta i tingstäde och badade med hästarna. Haha, både Wulfs och Hennessy var rädda för i princip allt men det var roligt ändå! på kvällen hängde även Louise med oss till mejeriet här i stenkyrka. Dem hade någon form av sommaravslutning. The fourheads spelade och det var väldigt mysigt. Senare åkte vi hem till natta där det blev lite spel och så.

Söndag blev det lite av en filmkväll. Såg Narnia 2 -Prins caspian. Den var bra, dock inte lika bra som ettan.
Jag och natta bakade även en äppelpaj, den blev bara lite bränd men var god ändå!

Idag var det en väldigt givande dag i skolan, nej. Vi kom dit och berättade var vi ville göra om 1, 5 och 10år sedan fick vi gå. var en sväng förbi dahrve och köpte skor och lite annat smått och gott.

Nu: Hennessy!


comment

Jag ser ju på statistiken att jag har flertalet trogna läsare, men ni var ena dåliga på att kommentera!


(Frida du behöver inte ta åt dig, för du är de enda som lämnar spår efter dig, nästan dagligen! ) 

Katt-fnatt

Nu har jag läst igenom ansökningsblankett, antagningsvillkor m.m till strömsholms Special-Unghästutbildning. Jag är nästan säker på att jag vill gå där nästa år. Det blir isåfall att söka nu och sedan hoppas på att man får komma på intagningsprov. 8-10 platser finns, jag vill, vill, vill! Då blir det att flytta till krokarna runt västerås, en fin stad! Tänk om man skulle kunna se hur ens liv kommer se ut om 1 år...

ikväll har jag smort alla grejer, som träns, sadel osv. så att det är fint till imorgon.
Just nu ser jag Iron man, skall snart gå upp och lägga mig. Findus har redan knoppat in. Lite trångt med både katt och dator som trängs på min mage. Jo, påtal om katt så har det varit en katt uppe vid hästarna nu varje dag. En liten tjej, jätte snäll men otroligt skygg, bara jag får klappa henne. Tror att det är en övergiven sommarkatt. Funderar stark på att ta hem henne. Just nu får hon iallafall mat av mig där uppe :) Tar jag hem henne blir namnet Prillan!


Ledig

För er som inte har facebook och vill se bilderna jag tog på The Studio klicka här.

Idag vaknade jag ovanligt tidigt. Så jag åt en lång frukost på terrassen (de låter trevligare än det var, det blåste nästan storm). Sedan bestämde jag mig för att städa bilen. Den var ju inte så jätte skitig med det behövdes iallafall. Nu är den skinande ren och jag funderar att döpa den till ett fint namn. Jobbigt att säga bilen hela tiden, skall bara komma på ett bra namn först! Några förslag?

Igår började då skolan. Vi var i aulan ca ½ timme och i klassrummet ca ½ timme. Under den tiden i klassrummet hann vi få 3st uppgifter. 2 skall vara klara till måndag. Hej, här kör vi igång direkt! Men vi fick vara "lediga" idag som marianne sa.
Vi (eller Nicoline) har kommit på värsta grejen till vårat UF. Det kommer bli super och vi kommer vinna hela skiten! :)

Nu skall jag köra upp till Hennessy, vi skall rida dressyr idag, måste träna till imorgon så att vi inte skämmer ut oss totalt, eller det kommer vi göra iallafall..Imorgon är det programridning för katja, med videoinspelning. Hoppas det går bra!


skola

Ja,  nu är då även jag bilägare. :) Den var jätte fin och både jag och pappa kände väll nästan med en gång att vi skulle slå till.

Idag börjar skolan och vi skall samlas kl 13 i aulan. Känns faktiskt roligt att börja igen. men det kanske bara håller i sig första veckan. men nu är vi inne på sista året och jag skall leva mitt sista skolår fullt ut! :p

Nu duschen!

sthlm

Ja, nu är det bestämt jag åker till stockholm imorgon och kollar på en bil. Det blir bara en då det varit massa strul. Hoppas den är likvärdig med vad jag tror. Önska mig lycka till!!

Jävla skit!!!!!!!!!!

Jävla skit!!
Bilen jag skulle åka upp till stockholm och kolla på imorgon är såld!! Får man göra så?! Vad sur jag blir!
Har iaf 3 st till jag skall kolla på men det var ju den som var mest intressant! aaahhhhh!!!!!!!!!
får se hur det blir imorgon, kanske inte åker iaf.

Nu skall jag till hemse och hämta lottas häst..

söndag

Jag blev så trött på min gamla design att jag tog bort allting. Nu är jag i akut behov av en ny. Någon vänlig själv som är villig att hjälpa mig, jag är nämligen värlsdåligst på just att göra detta (header, design och kodmallar).

Igår var då jag och Jennifer på The studio och blev först sminkade sedan fotograferade. Riktigt kul, men mycket väntetid blev det. Mot slutet även stressigt som attan. Så jag kan säga att det gick fort att köra visby-stenkyrka-visby. Hur fort vill jag änns inte tala om. På kvällen var det fest på p18. Min kusin och faster firade 20 respektiva 50 år. Trevligt!

Idag har jag inte gjort mycket. Ser 3 filmer och sedan har jag tränat program med hennessy. Gick sådär idag. får se hur dressyrlektionen går imorgon..

Imorgon skall jag förbi banken och växla ut postväxlar, lr vad heter det?! (en typ check då) till bilen!

Kära gode gud -Jag önskar mig en ny design på denna blogg!


fjortonde augusti tjugohundranio

Nu har jag äntligen fått tag i bilfirma i stockholm som har bilen jag är intresserad av. Har säkert ringt 50gånger minst under nästan en vecka och idag ringde de upp äntligen!
Åker nog troligtvis upp och kollar på den på tisdag, det var något de skulle fixa med turbon först...
Har även ringt runt och kollat på försäkringar till den eventuella bilen. Jämfört hur mycket det skulle kosta och om jag eller pappa stod för den och så vidare. En sak är iallafall klar, pappa får stå för den. Det kostade 3000kr mer om jag skulle stå för den själv. Hur sjukt är inte det?! Man har ju alltid hört att det är mycket dyrare för yngre osv. men så mycket dyrare! nåväl, vad är väll en bal på slottet.....

Idag är det sol ute så jag ligger i solstolen och myser hela långa dagen. Ikväll så kommer Jennifer ut hit efter att hon slutat jobba och då skall vi rida ut en sväng! Super roligt!

och jag har sådan beslutsångest över vilka kläder jag skall ta med imorgon. Det är nämligen så att jag skall och ta sådana dära foton på strand hotell, som så många andra redan har gjot och då skall man ha med sig 3 par klädes-ombyten. Jag tänkte ta en fest-klänning. Något typ vardagsaktigt men vad mer??  suck jag har så stora världsproblem jag vet...

Vi hörs!

Det är så jag hajar till i spegeln..

Före               Efter    

brun/svart

Nu var det gjort, jag har klippt av mig mitt långa hår och färgat det mörkbrunt igen! Just nu ser det nästan svart ut, men i solen syns det tydligt att det är chokladbrun med lite guld i.
Bild kommer kanske senare...

Just nu är jag vid mamma, skall vänta till kl 15 här då skall jag ner till lassis och ta mina prover för veckan.

måste kila!
vi hörs!

God natt och sov så sött


T

Kom hem från Hennessy för en stund sedan. Det hade växt igen mer i skogen än jag trodde att det skulle ha gjort, så jag och hennessy fick forsera skogen för att ta oss fram på ett ställe. Jag kan säga att bladen var blöta, och när vi väl var på andra sidan var jag blötare.. H var iallafall snäll och gick rakt fram fast det var en vägg med buskar, blad och träd.

Idag har jag varit med lotta i Hemse och kollat på häst. Det var även där blött och myggigt. Jag tror jag har fått 100 myggbett minst! En fin häst som nog skulle passa lotta. :)

Vad händer imorgon då? det vet jag faktiskt inte. Jag tar morgondagen som den kommer.




The best way to make your dreams come true is to wake up! - Paul Valery 1871-1945

dunder och brak

Någon vänlig själ som vill komma hit och hålla mig sällskap i det värsta åskväder i modern tid?? nej, men det är precis ovanför oss och de låter som om blixten slår ner i vårt hus ungefär lr möjligtvis i tallarna på gården.. Fan vad läskigt!!! :S

Måndag

idag vaknade jag av ett strålande väder och bestämde mig för att gå ut och lägga mig i solan. Hade väll pressat kanske 15 min då det kommer upp värsta molnen och det börjar regna, suck... Jag fick iallafall tid till att städa, vilket verkligen var nödvändigt, skall ta resten imorgon tror jag, om det inte är stranden väder då. :p
Ja, vet ni vad jag hittade bakom soffan?? Jo, en död fågel! duktiga findus, eller inte....Han hade nog roligt igår eftermiddag ensam hemma iaf.

Idag har jag tränat dressyr för katja. Red program idag. inför programridningen och KMet i september. Vilket skämt! Hennessy vägrar skritta, -Galopp är jag mycket bättre på, säger hon. hoppar åt alla håll då blommorna i hörnen skall bita henne i magen. Det blir en rolig syn när jag skall rida på ett vanligt bett också. Det blir att träna varje dag nu. Förstår ni nu varför jag tycker dressyr är pest och pina, ja eller egentligen är det väll inte jag som tycker det utan Hennessy. Varför gå sakta och fint när man kan springa fort, fort, fort!!

Fler boktips tack!

Söndag

Gårdagen var trevlig, dock finns det mycket skumma typer ute om kvällarna, eller det är oklart vad dem egentligen är? kanske rent av bara lite dumma i huvudet..
Isabelle fyllde då 18år igår så det firade vi med en kväll på stan.
Kvällen började med att Jag, Natta, Frida och Putte gick till restaurangen Celine (tror jag den heter). Mycket gott, blev lite kyligt så vi gick vidare ner mot glassbaren där vi mötte upp de andra. Väl där var ingen sugen på glass så det blev en drink på trossen istället. senare vidare till gute.

Idag har jag sovit längre än vanligt och i eftermiddag har jag varit på 8års kalas, Albin blir bara större och större och jag glömer inte när jag blev faster för första gången. jag tycker inte att jag har förändrats så mycket men det måste jag ju har gjort eftersom det redan har gått 8år! helt sjukt!
Vidare hem och byta om för att åka på styrelsemöte. Just nu vet inte någon hur något blir i klubben. Hur framtiden ser ut och hur vi skall lösa problemen.

Nu skall jag snart gå och lägga mig och se på grey´s anatomy för 135 gången, men det är ju så bra och just nu har jag heller ingen bok att läsa, så man kan säga att det är lite av en kris att somna just nu, för det går inte att somna utan att läsa. Har ni några bra bok-tipps så dela med er!! jag läser i princip allt så -tell me about it!











E


beatch

idag har jag och natta varit på stranden, tillslut blev det ihre. Tro det eller ej, men jag har faktiskt badat i havet nu för i år! Det blev nog första och sista, för varmt var det inte. Åkte hem och hemma var båda bröderna med tillhörande familjer. Det blev grillat och till efterrätt glass med hallon/jordgubbar.
Sedan åkte jag vidare till Frida som fyller hela 20 år idag! :) Grattis till henne igen! Där var det smörgåstårta och vanlig tårta. Så jag kan nu säga att jag är lagom mätt.. Hon hade även köpt ett gott sött vin som vi drack. även om det iallafall verkade som det bara var jag som tyckte om det, alla andra bara klagade..

Har nu hittat ännu en bil, faktiskt en till och med ännu bättre! så nu blir det att åka til fastlandet på bilspaning en dag eller två!


Även här en Passat Variant men dock en Highline istället.

bil

Nu har jag äntligen hittat en lovande bil! En metallicgrön Passat Variant trendline.
Finns i örebro. Allt låter så perfekt och nu hoppas jag på att mitt bil-letandet kan vara slut!


I've been roaming around



Bästa just nu

Stånga hela dagen

Kom precis hem från stånga och hopptävlingen. Det har gått sådär. godkänt resultat får man väll säga. I 1m gick vi felfria i grundomgången och i omhoppningen chansade jag och det straffade sig då vi inte är så sammspelta speciellt när det gäller höger svängar, vänster går bra men höger är ingen hit. så vi fick 2 st stopp. I 1.10 känndes det kanon och vi lyckades snopet riva sista hindret i grundomgången. Men jag är super nöjd med henne!

Igår var jag och hennessy i sjonhem och tränade att hoppa bank, och trappa. riktigt kul! jag tror att jag skall vara med på terräng träningen nu som är den 9.

Ikväll blir det nog mat på Mix ranch. det blir tredje gången denna vecka, men det är ju så mysigt och gott! Sen blir det nog att göra något med Natta, som för övrigt kom tvåa i 1.10 idag!

RSS 2.0