Jul

Ja, då var julafotn över för i år. Igår var vi i vägumme (staving?) och firade med Jocke, jenny och adam + jennys föräldrar. Det var trevligt och gott om mat. :) Tomten hann med att komma till oss också. Tur det, som Adam väntade på honom...

Idag har vi varit i stan vid mamma där alla samlades, Jocke, Jenny, Adam, Matte, Carro, Albin, David, Ida, Pappa, Mormor, Morfar och då Mamma och Janne också då.

        

Sunes Jul 24


Del 1

Del 2

Sunes Jul 23


Dan före dan

Permanent

Idag har jag varit vid frissan och klippt och permantentat håret. i och med att mitt nackhår har blivit afrolockigt nu när det har växt ut, medans de övriga är rakt, var jag tvungen att göra något drastiskt. Jag bestämde för att köra på permanent. Just nu ser jag ut som shakira ungefär, men lockarna kommer ännu att hänga ut sig och bli bättre om någon vecka. Just nu känner jag mig som ett gutefår... bää



idag är det då dan före dan före dopparedan. Jag är klar med alla julklapparna det känns skönt, så imorgon är det bara städning som gäller. Skall också till Hennessy för en riktigt långtur i skogen, hoppas det är fint väder.

Sunes Jul 21 & 22


Julrim       Del 1


julrim        Del 2


i kyrkan     Del 1


 i kyrkan      del 2

Sunes Jul 19 & 20


Julpynt


 
Skolavslutningen

Sunes Jul 17 & 18


Farmor & Farfar




Julgranen                    Del 1
 
Del 2

jul

Jag har inte fått någon julstämmningen ännu, kanske är det därför som jag inte har börjat köpa julklappar förrän idag. jag brukar vara ute i tid och vara klar för länge sedan vid den här tidpunkten.

Dock börjar den komma nu, jag tycker om julen, alla sammlas, äter gott och umgås. sedan kommer nyår, då allt firas! Jag tycker om denna årstid, bara det är snö! tyvärr kommer det nog ingen tills julafton....

Nu kan man väll börja att säga God Jul till folk?

Sunes Jul 15 & 16


Pulka-pappa



Jul städning                Del 1
 
Del 2

Sunes Jul 13 & 14


Lucia

 
Julbaket

dan före dan

näst sisa dagen inför jullovet, skönt. men vad skall men göra på lovet då? ja, just det. plugga. jag behöver plugga så mycket att det inte är sant! speciellt småföretagande, fy så hemskt tråkigt!

just nu ser jag på -Ödets makt. en film på kanal5.

Tror du på ödet?
Jag gör nog det, till viss del. Vissa saker händer inte bara.
Men mycket är nog bara ett stort sammanträffande.


Sunes Jul 11 & 12


Varuhuset

 
Krig !

vs

skall man välja titanic eller bodygauard?

fy vad svårt! mina absolut bästa filmer! vilken, vilken skall man välja?!

Sunes jul 9 & 10


Rollen

 
Julspelet

söndagsångest för vadå?

vad hade jag söndagsångest för igår?
jag var 20 minuter i skolan idag, gjorde ett prov, ett prov som var hur lätt som hellst.

Har varit på sjukhuset 2 gånger idag också. idag var det storprov som gällde. de skulle mäta hur bra njurarna är. vid halv 9 fick jag kontrastvätska insprutad i blodet för att vänta 6 timmar och ta ett nytt blodprov då. Genom det får man reda på hur mycket njurarna renar blodet m.m. Hoppas att det inte är försämrat.

Imorgon är det pepparkaksbak för hela slanten. natta kommer hem hit så skall vi baka gummor, gubbar grisar och hjärtan :)

Sunes jul 7 & 8


Partyt





Julbordet          Del 1

Del 2

-

det räcker med en blick eller ett ord och mitt skydd är borta, mina säkra murar är rivna, tårarna kommer och tankarna virrar. Jag tänker på annat, försöker peppa mig själv till att dagen kommer bli bra. kommer den det? eller skall jag ligga kvar i sängen, under mitt säkra täcke.



Jag mår dåligt.

Sunes jul 5 & 6

 
Skidvallan                        Del 1



Del 2






Skrik och gapsjukan           Del 1

 Del 2

söndag

Idag har vi varit på geab och badat, riktigt varmt och skönt så nu är man riktigt ren och vattensjuk.

varit i stallet också, stor rengöring idag. red även dressyr på banan, känndes bra, riktigt bra. hoppas det fortsätter att hålla i sig så.

just nu håller jag på att pränta in kost, hälsa och livstil i huvudet, har prov på detta imorgon..

 hmm.. riktiga intriger lite här och var har jag märkt på sistone. Jag försöker att hålla mig undan, oftast hamnar jag mitt i ändå. men jag håller en låg profil jag lovar.


Sunes Jul 3 & 4

Tjejgrej


 
Hockey klubban

Lucia

ikväll har jag, natta och jakob varit i domkyrkan och sett på lucia. dem sjöng fint, tyvärr hamnade vi mitt bakom en pelare vilket man alltid gör, men stämningen var som den brukar, jätte mysig.

Sunes jul 1 och 2

 
Julkortet




SOPHIE!

jul

Nu är det ju snart jul och det känns verkligen nu tycker jag! vi har ju haft julmarknad nu i två dar i skolan och det har gått ganska bra. Några stycken  ville iaf ha våra granar som vi har gjort :)

jag har bestämt mig för att bjuda er på ett avsnitt av sunes jul varje dag. kanske fler eftersom det redan är den 12 och det finns 24 st avsnitt, så det blir väll troligen 2 st varje dag då :)

jag skrattar iallafall hur mycket som hellst.

personligpaus

jag har inte mycket att säga. lusten har precis gått ur mig..
jag behöver nog en personlig paus..

idag var det KM i dressyr, jag var med men utan tävlan. det gick bra, jag är glatt överaskad. :) Hennessy är så fin!

katy perry


tillbaka

helgen har gått fort, alldeles för fort.. vi har haft ortoligt roligt i huvudstaden.
mycket hästar, men så är det ju!

imorgon är det ny dag och nya tag...

RSS 2.0