Söndag

Idag har det varit UNDERBART väder! Var ute på en mysig tur i skogen med Lotta och Emma. Red en tur och hoppade "stockarna" på slutet. Hennessy var pigg och glad. :)

Nu ikväll har jag varit i fröjel på teori hemma vid Katja. Lärorikt och nu skall jag börja träna för henne igen! dock från marken då Hennessy är på det humöret hon är på nu. Vilket hon brukar vara såhär års. Jag är typ på väg av varje dag! Haha! Nu är hennes nya grej att från ingenstans göra ett mega bocksprång och sen direkt upp i en stegring rakt upp i luften ca. 5ggr på rad! Tokiga häst men jag tycker om henne precis lika mycket ändå! <3


Fredagkväll

Det är fredag jag är as trött men det är bara att tagga till för snart kommer Frida (och Natta) och hämtar mig. Det är dags för filmkväll igen! :)

Måste bara säga att jag är så trött på människor som JÄMT klagar på Facebook eller bloggar. Det är inte så jävla synd om er. Skaffa er ett liv istället!


Tur tiden förändras!

Tänk om det skulle vara så idag!


Fredagskväll

Förresten jag har lite ångest nu men såhär såg min fredag ut. Jag dukade fram allt jag hittade i skafferiet. Dock åt jag typ bara nötter som tur var! Jag som skulle leva ett sunt 2012 och gå ner i vikt
- Minst det jag gått upp under året!

Haha... Ja, 2012 är långt! 366-22 typ.


Tröttis

Ligger i sägen och skall alldeles strax sova. Imorgon är det ju upp och jobba igen. Hur kan helgen alltid gå så fort?!

Har iallafall varit i stallet idag, släppte ut vilddjuren nej dem är så snälla allihopa! Var även en sväng förbi pappa. Åt frukost där, såg en film. Som jag för övrigt har velat se ett tag med inte hyrt för det stod att den var 3.20 lång. Man kunde inte heller se trailern så om den inte skulle vara bra skulle ju 3.20 vara väldigt lång tid att kasta bort på skit. Ja, man skulle ju kunnat strunta i att se den men den kostar ju pengar med.. Och då blir jag snål! Haha. Iallafall filmen hette
"Next three days" och den var 2.10 lång! Haha. Sjukt att ser stod fel på Telia! Jaja, den var bra. Inte jätte bra men bra!

När jag kom hem sen så bakade jag julgodis som jag hade köpt hem ingredienser till innan jul, men jag var ju inte hundra då så det fick bli nu istället! Mozart-kulor typ ala Emelie!

Har även städat hela lägenheten och bäddat om så nu myser jag bara! :)

Hur har er söndag varit?


Special ingrediens i crunchy!

Gott?


Sov gott!

Hörs senare just nu är ögonen i kors.
Daniel är ute på vift med en kompis och gör hyss. ;)


Kolla detta!

http://fridolajn.blogg.se/2012/january/facerape-of-the-year.html#

Ni måste gå in och kolla detta! Årets bästa facerape!!
Jag kan tyvärr inte länka vet inte hur man gör i denna app?!


Egoina

Snodde denna av egoina för jag tyckte det var grymt kul! Haha

Uttala detta namn!


Bild?

Och varför blir det alltid två bilder i inläggen?! Jag använder appen blogg.se. Någon som vet vad det är?


Nyårslöften

Har ni några? Vad isåfall?

Jag håller mitt nyårslöfte ännu!
Alltså att äta mer grönsaker. Jag är helt förkastligt dålig på det! Men detta år är det ändring på det!

Ikväll blev det pasta carbonara med gurka och paprika. Salladen var nämligen jätte ful på maxi ikväll...


Mys på fötterna!

Jag måste ju visa er mina supersnygga strump/tofflor! Jag använder dem som tofflor då dem är så tjocka och gosiga! :) köpte dem på slitemarknad förra året. Kommer inte ihåg om jag visat dem förut men här kommer dem igen isåfall!

Och kolla under -halkskydd! Så man inte ramlat och slår sig. Haha!


Film

Twilight ❤


Skräck

En rolig grej är att jag tog tag i saken och ordnade upp en skräckfilmskväll
-like the old days! Med Nathalie och Frida! Redan på lördag kunde alla så då laddar vi med godis, vin och skräckisar!!

Egentligen skall ju Emilie och Tove vara med för att det skall vara komplett, men dem har ju övergett oss här på ön...
Jag glömmer aldrig när Tove blev så rädd att hon ramlade ur fåtöljen! Haha!


Städ och stall!

Vad gör ni en sådan här fin dag?
Gud vad skönt det var att ha sovmorgon! Jag vaknade halv 9 och tvingade mig själv att somna om just för att jag kunde! Haha. Sen vaknade jag av klockan ringde vid 10. För hela dagen kan jag ju inte sova bort! :P

Jag är inne och städar (som vanligt, jag tycket typ det är det enda jag gör när jag väl är ledig) :( tråkigt men jag HATAR att ha stökigt och smutsigt! Ja, aningens pedant är jag nog ändå.. Men inte så farligt! ;) haha. Men det är ju nästan det bästa som finns när man är klar!
Jag och en kompis hade en gång en diskussion om hur mycket det egentligen är "som nästan är det bästa som finns!" Mycket kom vi fram till!

Skall till stallet ikväll. Har insläppet och jag tänkte ändå rida lite dressyr på banan så det kan man lika gärna göra i mörkret. Dock är det ju super bra belysning ändå! :)


4januari

Igår var det pappas födelsedag. Hoppas han blev glad för presenterna.

Viktoria var även och vaccinerade Hennessy och kollade tänderna. Dem såg fina ut. H fick ju lite lugnande annars får man inte göra det. Hon blev SÅ trött! Förra gången fick hon dubbla doser. Men nu ramla hon omkull nästan för inget. Haha, stumpan!

En trött tjej.


Naglar och paket!

Hej på er alla!
Hoppas allt är bra.
Idag har jag jobbat 8-16. För kl. 16 skulle jag vara vid Emelie och fixa naglarna! :) blev hur fina som helst!
Sen nu precis har jag slagit in paket till pappsen som fyller år imorgon! Undrar vad han får?!
Imorgon skall Hemnessy vaccineras och kollas tänder på. Så jag får åka till stallet på dagen en stund.


Nyår

Hade ni en bra nyår?
Vi hade det lugnt här hemma med god mat och en jätte, jätte rädd hund. :(
Stackaren! Sprang och gömde sig hela tiden och skakade hur mycket som helst. Imorse vågade hon knappt gå ut. Men annars var det riktigt mysigt! Hästarna har nog klarat sig bra tror jag. Med radion på hög volym och lyset tänt. Jag och Natta har varit ute och ridit i skogen idag igen. igår var även Lotta med! :)

Det är en sådan dum sak med nyår, alla djur som blir så rädda. Sen såklart all fylla och hur människor förändras. Misshandel, mord, fyllekörning, listan är lång... Ja det är ju bara att öppna tidningen så ser man. :/


RSS 2.0