Grease



höst

regn, regn, regn. man märker iaf att det är höst. Idag har det varit skola som vanligt. hade den vanliga 3h hålan också. På den åkte jag ut till Brio och handlade lite till David som fyller 4 på söndag. Sedan begav det sig till ringduvan där Nathalie och Annika var. Åt gott och sedan en liten tur på lekstugan också, där jag hittade en jätte bra present! :) Vi hann också med att åka en sväng förbi ryftes i fole för att handla foder innan vi hade sista lektionen...

nathalie

Är vid Nathalie just nu. Vi har varit vid Wulfs. Jag skall snart åka till stallet för att utfodra Hennessy-pennessy, hoppas hon inte är allt för blöt, stackars.
Det är storm och regnar hur mycket som hellst. jag och natta gick från bussen hem hit, på den korta biten (500m) så blev vi fullkommligt dyblöta! det droppade om oss, men vi är inte ledsna för det! :)


Gör detta!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810281423091188&a=1&

sadel

Jag provred Katjas dressyrsadel ikväll. Jag behöver ju en ny och hennes var till salu. Den är super fin och super dyr 20 000kr! Men en riktig märkes sadel och i äkta kalvskinn, endast 1år gammal och i som gott som nyskick.
Jag la den på hennessys rygg och den satt som en smäck. Fan, den passare var det första jag tänkte. Nu var det bara att provrida den också. Den var fantastisk! Jag blev kär. Fan, varför skulle den passa. det blir ett hål på kontot, inte ett så dåligt hål.  bye bye money. men ja har inte bestämt mig ännu, men troligen blir den min..

tävling

Idag har det gått bra. I 80cm gick vi felfritt och i 90cm så rev vi ett hinder. Jag är jätte nöjd, det var helt mitt fel att vi rev, det gick lite fort genom kurvan och hindret kom väll lite plötsligt ur sväng, så hennessy han inte dra upp ena frambenet och rev med högerfram.. Ett perfekt slut på tävlingsåret för min och hennessys del, med tanke på att jag inte hade räknat med att starta första tävlingen förren först nästa vår!

     


nu är det bestämmt jag och lotta åker till oskarshamn och kalmar på onsdag. Vi skall kolla på häst! :)

stövel

Idag har jag delat ut dem sista paketen av newbodyn. Skönt med det avklarat. Nu är det bara kakorna kvar, dem skall vi ta tag i på söndag. Sedan kan vi komma iväg till stockholm och globen hela högen.

Har varit i staden och hjälpt pappa köpa jeans.
Har också varit i träkumla vid dahrve och köpt skor +plattor till pollis. Jag hittade ett par ridstövlar också, vilket jag är i stort behov utav. jag hittar aldrig några jag tycker om, men jag gjorde det idag! men dem fanns inte i min storlek, eller jo.. men jag bör nog ha en lite större storlek, det är svårt det dära med stövlar, det skall ju sitta så perfekt och man vet inte hur mycket dem tänjer ut sig. jaja, men nu var det så att denna som jag just ville ha går tydligen inte att betsälla hem i andra storlekar än den som var där, för att dem har slutat med att sälja just min stövel! men jag skulle återkomma för hon som kan mest om just det området jobbade inte idag.. Vill, vill, vill ha! 

Det är storm ute, jag sitter inne för tillfället och tänker på att jag måste gå ut igen, måste ut till Hennessy, det tar emot just nu, när man sitter inne. men har man väl kommit ut så brukar det inte vara så farligt. då är det rätt skönt med den friska luften trotts att det just blåser storm..

en morgondag

imorgon skall jag till natta och hjälpa henne att raka Wulfs. Sedan bär det av till Ludbjärs och så skall vi ut på en tur med pollisarna Zantus och Hennessy-pennessy.  then till slitecity för att hälsa på fam. Westfält :)


fan

Jag blir tokig! inatt har jag sovit sammanlagt ca 4 timmar. Man vaknar, hostar, hostar och hostar..
Jag är trött och grinig. har en massa plugg, men jag är trött och omotiverad som få!

retar gallfeber på mig

duschen jag just kom ut ifrån, var den skönaste på länge. Jag hade iaf dus över hela mig.
ja, idag har vi (jag och lotta) varit i kappelshamn och hämtat dus till boxarna. Vilka arm-muskler vi kommer få!
Var ute i skogen med Maya och Emma också på en mysig liten sväng.

Imorse vaknade jag vid 7, och kunde inte somna om för att min rethosta håller på att ta knäcken på mig. det var bara att gå upp och genast blev det bättre. Några bra tips på vad man skall göra mot rethosta, utom de jag har försökt: hostmedicin, varmt te, vatten, hals tabletter..
Det är ju de drygaste som finns att försöka sova när man har rethosta, det går inte att sluta men ändå är man så trött! Det enda som hjälper är att gå upp tror jag..

piggelin

jag är pigg-pigg. överpigg. inte som i gris utan som i att vara rastlös.
huu, jag har inget att göra och jag bara vill fixa mer med hemsidan, men nu kan jag inte. nu ligger bollen vid dem. får hoppas att jag hör något av dem imorgon och kan fortsätta. Jag är inget proffs, långt ifrån, snarare en nybörjare.

Unica och Jag



Hittade en massa gamla bilder :)

tillräckligt

Jag hoppas det skall räcka, men inte. jag känner mig inte nöjd och då gör du definitivt inte det heller..

-


plus och minus

Det gick super idag. riktigt nöjd och glad är jag över det.
dock inte lika glad över hemsidan jag försöker fixa. det fungerar inte överhuvudtaget, jag förstår inte. fan..

lördag

Det känns som lördag idag. Absolut lördag, jag tror att det är lördag idag..


fika-söndag

kom precis hem från väskinde, vart vid jocke och fikat med kladdkaka och glass. :)
Idag har det varit hästflytt hela dagen, har stallat in Hennessy vid Helén i lummelunda igen. Men hoppas, hoppas att vi kan få arendera ett stall här i stenkyrka till nästa år.
ikväll väntar styrelsemöte, skall vara i tingstäde. Det vankas väll fika där med, det blev en riktigt fika-söndag idag.

-

Så bra och söta!


-

Once in a lifetime
means there's no second chance

fredag

natta och jakob har varit här ikväll, trevligt, trevligt. :) jag har grässligt ont i halsen och skall nog ta en kopp te till, det får bli rabarber-grädd, mumsigt...

jag försöker komma på vilken bra låt jag skall avsluta kvällen men, jag vet vilken, men jag kommer inte på vad den heter, eller hur den går! jag kan den i huvudet men när jag väl skall sjunga orden tar det stopp, och nu stockar det sig i mitt huvud, det lyser en stor röd Error skylt framför ögonen...

jag sitter här och längtar, längtar till något som inte finns...

vänner


Vänner, så sjukt bra! :)

vete värme thank god!

det har gått bra ikväll, jag känner mig nöjd och glad. både med Hobie och Hennessy

dock är magen inget att leka med idag, jag får ju inte ta några kloka smärtstillande tabletter så det är med en skollhet vetekudde på magen jag ligger här framför TV:n och väntar på mitt program. :)

so what?


En favorit just nu..

har precis sett desperate housewives det är också en bra serie, men inget emot grey's..
ikväll har vi haft USmöte vid linnea, god kladdkaka som vanligt :)

praktiken fortsätter nu inne på sista veckan på lindex, där har det varit jätte bra.

imorgon hoppträning med Hennessy :)
och dressyrträning med Hobie, skall provrida inför tävlingen på lördag..

grannyran och Zolis

Ja, igår vann pappsen ca. 170 000kr. riktigt bra och nöjda är vi :) lite jobbigt då man var tvungen att ta om en hel del, låtarna som Jill och Amy sjöng, sjöngs 2ggr osv.. hmm...
   
(pappa och bror, Jill, folk, Amy)

Idag har jag varit i källunge och sagt hejdå till Zola, hon var fin och godis-sugen. fick massor med äpplen och morötter. :) tog en massa kort också. :)


(Zola Nygranne)

helg

Igår var det tävling i stan, det gick super bra, känner mig jätte nöjd. Vi gick felfria och hennessy var glad.

 på kvällen var jag, Nathalie, Louise och Jenny på joda och åt gott, vi firade väll natta som blir 17år idag!!
Grattis på henne! hon fick av mig en tröja som jag har gjort tryck på och ett fint halsband. Skall få en present till idag när jag kommer och skall äta tårta :)

Senare ikväll skall jag då till söderport och vinna pengar med pappsen. Får se hur mycket det blir! det är så spännande! Efteråt skall vi på joda (åter igen för mig) och äta med fam. högbergs.

Åter igen grattis till min fina vän Nathalie på 17års dagen!  ♥

58(miljoner) i potten!

ja, som ni de flesta har förstått så är vi med i postkodlotteriet och vi har vunnit i grannyran!
Man tror ju aldrig att det skall hända en själv. speciellt inte i grannyran som är bara 3 ggr per år, och så på lilla gotland och främst i lilla, lilla stenkyrka just! i potten ligger 58000000 (miljoner)kr!!! hoppas, hoppas att det blir mycket pengar till oss! det visar sig på söndag då det är festligheter i stan, med uppträdanden och en massa. :)

in secret

Jag och pappa går i trans här hemma. det ringde någon, någon som sa något otroligt. man tror inte att det skall hända en själv, men det är en på miljonen känns det som, men det har hänt oss! Jag kan inte skriva här vad det är, för det är hemligt tills på torsdag, hur skall jag kunna hålla mig?? jag har redan sagt det till kära Nathalie, men det räknas inte.. Nej, jag kan inte bärga mig! men jag kan säga så mycket att det rör sig om pengar, riktigt MYCKET pengar! :)

ha en trevlig kväll allihop, det kommer iaf jag att ha!

-


En gammal favorit :)

Zola Nygranne

Idag fick jag veta något tråkigt, något riktigt tråkigt. Jag fick veta att min fina Zola Nygranne skall tas bort nästa tisdag. Jag har ju ändå släppt taget om henne, men det känns ändå konstigt att hon skall försvinna. min fina zolis.
Det går inte att rida på henne överhuvudtaget längre, så hon får det nog bättre uppe i himelen. Marika har försökt att få henne till någon som vill ha henne som sällskapshäst, men det är svårt... Jag skall iallafall dit och ta en massa kort på henne innan, många fina minnen har jag av henne. MIN första riktiga häst. 


söndag

God morgon, god middag, god kväll! Nu gäller det sista. Jag är riktigt trött, ögonen kan inte riktigt hålla sig uppe, men parlamentet skall jag se.

idag har jag och nathalie löshoppat våra fina pollar, hennes gick fint, min lite sämre, men det är brunst och päls-sättning så jag hoppas det är de och inget annat..
jag har ingen söndagsångest vilket är skönt, för det är faktiskt inge fel med att gå i skolan, det är så mycket bättre än att ha praktik!

nu börjar det.
vi hörs!

-


Jag säger god natt för mig med denna låt..

Stiftelsen min stora dag

Jag kan inte bestkriva känslan. Det känns konstigt men ändå bra.

Sitter och funderar på vad jag skall önska mig, jag skall ju få en önskan uppfylld, i sammarbete med stiftelsen "Min stora dag". Hon som skall hjälpa mig att genomföra min dag ringde nyss.
Vad önskar man sig? Några saker som andra valt och fått uppfyllt är tex. att träffa sin idol, gå på en konsert, åka till disneyland, åka helikopter, få en egen ponny, få resa till paris...
Jag vet inte alls vad jag vill.

Pink Collection

Har precis sett på S.O.S GUTE. Lite spännande då det handlar om gotland.

Idag har det varit praktik på lindex som vanligt. stod i kassan lite. jag blir så stressad bara, hmm, det måste jag jobba på. Det är ju rosabandet vecka och idag har jag köpt ett. funderar faktiskt på att köpa en t-skirt också. men kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha, jag vet det är inte motivet som spelar roll utan att man stödjer canserforskningen och i detta fall bröstcanserfonden :)
Vilken tycker ni att jag skall välja? De kosta 149:-


äntligen

Som jag har väntat och nu börjar Grey's Anatomy! JA, säsongspremiär!!!



Sitter här i soffan bänkad framför TV:n.

RSS 2.0