Let´s Dance

Morgan är absolut min favorit!

plan

okej, jag har kommit på vad jag skall göra. Hitta en snygg rik bonde som vill flytta till skåne. det är min plan!

ponny i baksätet på bil

Nu sitter jag här i soffan och ser på vänner.
Hoppträningen är inställd ikväll. Jag som vill hoppa!

Jag läste tidigare idag en artikel i ridsport om hur en man hade transporterat en ponny i baksätet på sin lilla bil. Polisen fick stoppa honom och han fick böter. hur puckade får folk vara?


!

Varför ändras teckensnittet av sig själv hela tiden!

piggelin och en död fisk

jag är klarvaken på nätterna och helt slut på dagarna. kl 06.00 sover jag som bäst och 23.00 är jag som piggast, fan.


You make it real



Måndag

idag var det då skola, retorik stod på schemat, och vi såg på tal från idrottsgalan och på obamas tal, för att jämföra och se hur olika man kan framföra ett budskap.
Matten vi skulle ha på eftermiddangen var inställd och jag och Natta gick då neråt stan.
Kollade runt lite och sedan tog vi en fika på ringduvan, mys.

Ikväll har jag ridit dressyr för katja. Det gick super bra! riktigt nöjd är jag över mig själv.

Imorgon är det praktik, sista veckan nu. skall faktiskt bli roligt att komma tillbaka till skolan nu..


Strömsholm!

Nu är vi hemma på ön igen.
Igår tog vi flyget upp till bromma för att åka upp till en av sveriges riksanläggningar, alltså Strömsholm! Vi fick en rundvandring i stallar och ridhus som för övrigt finns 7st av! drygt 230st hästar. Hur fin miljö som hellst är det.
Vi såg på en lektion som Lotta Björe höll i och man lär sig mycket på att bara se och lyssna. Sedan var det dags att gå till det röda stallet och få en häst att hoppa med. Jag fick en vallack som kallades för otto. Han var snäll och gjorde inte mer än han behövde, alltså tvärt emot min egen häst. Men det är nytigt att rida andra hästar! Det gick bra på lektionen och Lotta sa att jag gärna fick komma tillbaka!

Ett måste är att tillägga att jag hittade Zevs där i en box! Fina lilla Zevs! han var stallets buse, och hade skapat kaos kvällen innan genom att smita ut ur boxen. Han såg ut att må bra iallafall vilket är det viktigaste.

Vid 17-tiden bar det av till stockholm och hotellet "Elit Hotel Stockholm Plaza". Vi blev tilldelade rum 220 engelbrekt. Ja vi åkte upp i hissen och hittade bara 218 och 222, 220 fanns ju inte! Tillslut fanns bara ett alternativ kvar
"Svit Engelbrekt". -Jag får väll testa där då! och klick sa det och in kom vi! Vi hade fått Sviten! Helt speedade sprang vi runt och sa - men kolla här, och här, och här, nej men här då! Vi hade ialafall 3 "platt" TV, en i vardagsrummet, en i sovrummet och en i badrummet. Värsta badkaret, ja ni kan ju tänka er! jag ville flytta in på obestämd tid! 
Tillslut fick vi lämna vår fina svit för att gå ut och äta något gott. vi hamnade på TGI Friday och gott var det verkligen!
När vi kom till hotellet igen, fyllde vi badkaret och badade med mycket bubblor! samtidigt som vi såg på TV! :p

Idag började vi men en riktig höjdar frukost för att sedan bege sig ut och shoppa på stan. Jag hittade 4 tunikor/blusar och 2 linnen samt en klocka. Så nu har jag lite vår och färgade kläder. Min garderob är annars bara svart, vit, grå och brun. kl. 15.30 kom taxin och hämtade oss för en färd till bromma.

Så nu är du jag och Natta riktigs sugna på att söka in till Strömsholm efter gymnasiet. Det vi då vill sattsa på är "specialen-unghästutbildning"

Jag har just satt i mig en halv pizza, och nu skall jag se lite Let's Dance. Min favorit är Laila jag tycker hon är duktigast, men också Morgan.

Jag lär somna tidigt, Jag är riktigt trött efter två underbara dagar på fastlandet med Nathalie. ♥

Tisdag

Idag är en bra dag! jag är på toppen humör.
Har haft praktik på apoteket idag då och på lunchen gick jag och mamma till ringduvan och åt, muma! svängde in på Cubus som hade 50-70% rea, och jag hittade faktiskt 2st sjalar för endast 40kr! Då blir man glad.
Ikväll har jag endast varit i stallet och ridit. Lotta har varit jätte snäll och gjort markservicen idag -mockat samt lagt in mat. Tack!

Är det något att se på TVn ikväll då? det blir väll som vanligt sova TV...

På torsdag åker jag och Nathalie!! Jag längtar, längtar, längtar!

Jerringpriset!

Ring 099-234 03 och rösta på Rolf-Göran Bengtson ikväll!


Innan klockan slagit tolv

Än är vi vackra
masken är på
å ingen har sagt till oss att det är dags att gå
å än har vi allting under kontroll
Ingenting kan skada oss innan klockan slagit tolv

Fredag

Jag sitter här och ser på Rachael Ray, det är just nu en doktor som pratar om rynkor och botox. Tänka sig att han förespråkar hellre riktig och bra mat framför botox. Äntligen en vettig människa!

Kan botox göra dig äldre? Anti-åldringsexperten Dr Perricone säger ja och avslöjar tre sorters mat som funkar bättre än botox. Skönhet kommer inifrån. Oliver och olivolja, avocado och fisk skall man äta.

huvudet

okej, jag vet att jag är super dålig på att blogga just nu, men jag har inget att skriva just.
Praktiken fortsätter på apoteket, man kommer hem trött, somnar nästan med en gång, och så fortsätter det.
Dock denna vecka har jag faktiskt varit hemma. Mitt huvud mår ännu inte bäst men det blir lite bättre för varje dag, och just nu känner jag mig rätt pigg faktiskt. Så det blir väll vila idag och imorgon också, så kör vi ingång till nästa vecka igen!

Nästa vecka, på torsdag är det strömsholm som gäller, skall dit och hoppa för Lotta Björe :) pirrigt! sedan kanske förbi Sylve en sväng, för att få en hotellnatt i stockholm, med shopping på fredagen! :)

en helvetes dag..

Idag är ingen höjdar dag inte, dagen börjar med att klockan ringer alldeles för tidigt, kändes det som iallafall.
Jag kliver upp och upptäcker att katten är tokig och skall tydligen leka attackleken, han gömmer sig bakom hörn m.m och studsar fram och biter en i tårna och hänger med klorna i benen, innan man får tag i honom är han borta som vinden.
Väl påklädd och nästan, nästan nere för trappan halkar jag, slår i svanskotan i sista trappsteget och bakhuvudet i några över. Vilken bula! och vilken lätt hjärnskakning jag fick! fy, om denna är lätt, då vill jag inte ha svår.. Mitt huvud känns som om det skall sprängas..
Ja, det var ju bara att åka till staden för jag hade en tandläkartid, som jag redan skjutit upp 2gånger. Jag skulle laga ett hål, hon sa att det var litet och frågade om vi skulle strunta i bedövning, hmm, tänker jag. Hon sa ju att det var ett jätte litet ingräpp plus jag är hur sprut-rädd som hellst så det var lika bra att strunta i bedövningen då.
Ja, det skulle vi inte gjort, fy bubblan...

ShineDown - Second Chance


Jag är inget Hero-fan, jag bara älskar denna låt!

tyst

ja, det känns som om jag inte har något att skriva här.. därav tystnaden.

Igår fyllde pappa år, grattis på honom. Har fick en bok av mig skriven av Åsa Larsson. tack mamma :)
På kvällen hade SORK styrelse- och planeringsmöte för 2009. Ja, vi har väll kommit fram till ett bra upplägg.

Idag sov jag alldeles för länge, hela dagen försvann, jag som skulle plugga små företagande :/
När jag kom till stallet så springer min kära häst i fel hage glad i hågen. ja, hon har sprängt staketet och knäckt alla stolparna, roligt då marken är frusen och det inte går att få ner nya stolpar i backen! Jävla h... som tur var hade ingen skadat sig iallafall.

Gott Nytt År!

Ja, då var det ett nytt år nu. Jag tror att detta kommer bli ett bra år, det känner jag på mig!

igårkväll var vi hemma vid nathalie i lummelunda, det blev en del folk där. mindre än som var sagt med det var ju kanske tur det. eller kanske, det var riktigt bra! Vi åt gott, spelade lite kort samt guitar hero, rock band. okej jag kanske inte är född till att bli trummis..
Det blev sent och idag är man trött, men det är ju bara nyår en gång om året också! :)

RSS 2.0