Nakenchock

Mätta och belåtna sitter vi i soffa och ser på film. Vi har varit på vårt favorit-ställe Mozzarella här i Linköping. Pizza blev det ikväll. riktigt gott med fetaost som jag varit sugen på nu i flera dar.

Idag har det gått bra på tävlingarna. felfri i 1m och ett pet i 1.10. Men det kändes super-duper i sista klassen och det är ju det som räknas. Hoppas på samma känsla imorgon för då jäklar! För Natta har det också gått skapligt. ett stopp i 1.10 och sett stopp och ett riv i 1.20.

Idag har vi lekt riktiga turister på stan. Gått omkring med GPS i handen när vi var ute och gick. Vi letade efter en pizzeria. Dock slöt det med att vi gick tillbaka till hotellet och tog bilen till stället vi var på igår.

Vi har också fått se en nakenchock när vi var påväg hem från restaurangen.

Jag skall snart gå och lägga migm är jätte trött efter en lång dag. Medans alla hemma på gotland skall och se pumpbolaget och sedan dansa på hamnplan lr munken till 03 i natt. nej, jag är inte avundsjuk...

Linköping

Nu sitter jag här i Linköping och ser Idol på hotellet. Vi och hästarna har haft en lång resdag och är nog lika trötta allihopa just nu. En händelserik dag med många skratt i bilen. Jag kan ju säga att jag är en riktig gotlänning när jag kör här på fastlandet, kör fel 100ggr, kör nästan mot rött men upptäcker att alla andra bilar i korsningen kör samtidigt och hinner precis veja åt höger, får nästan "soppa-tort" på motorvägen, för att nämna lite..
Men dagens händelse var när jag körde Rally med Jakobs BMW. :) Stolt över att jag tog några bilar iallafall! :p

Imorgon är det tävling som gäller och jag hoppas det går bra för mig och Nathalie! :)
Roligt kommer vi ha iallafall!



the ring


Jag skall se ut som något i den här stilen på torsdag


iSWOP UF

Imorgon är det iSWOP UFs första Swopping-kväll och jag hoppas att så många som möljligt kommer!
Swopping är en ny trend där man byter kläder, skor och accessoarer med varandra istället för att köpa nytt hela tiden. Vi i vårt företag vill att alla skall få chansen att förnya sin garderob till ett lågt pris. tänk själv att kunna byta till dig en as snygg tröja mot den där gamla tröjan som inte änns sitter så bra längre. Så ta chansen att fynda!
Imorgon onsdagen den 28 i röda korsets lokal, 18-21.
Ta med dig 3-5 saker du skulle vilja byta med någon annan.
det kommer kosta 50kr för att delta. vi bjuder även på snacks och dricka.

Välkommna!

frissan

Kom precis hem från frissan, blev riktigt bra! En och samma färg i hela håret och ingen utväxt så långt ögat når. Klippte även av de slitna topparna så nu är man fin igen.
Var även förbi östercentrum en sväng och självklart hittade jag en "fest-topp" även fast jag letade efter något att ha till 3a dagen som är på torsdag. Men nu har jag ju kläder både till utklädnaden på dagen och till festen på kvällen! :p


värme



Jag skulle inte tacka nej till en vecka till!

Nya tag

Ny design och nya tag här på bloggen då från och med nu!
Tack så jätte, jätte mycket Denise för hjälpen! du är en ängel!

Idag händer inte så mycket. Har precis varit i stallet och där trände jag lite dressyr med Hennessy. Gick rätt bra, när hon väl vill lyssna. Senare åker jag nog en sväng till stan för att ungås lite med mamma, hon skulle bjuda på middag faktiskt. Hoppas det blir något gott, hon ville inte säga vad det skulle bli. Jag hungrar snart ihjäl.

Igår var det tävling i visby. Nja, det gick ju inte särskilt bra för mig. Men nya tag där också för nästa helg åker åker jag och Nathalie till Linköping och skall tävla. Det skall bli så roligt. Jennifer är också med som hästskötare. :)

nu ropar duschen!

RSS 2.0