Bussande

igår var det mycket bussande hit och dit. fast inte mer än vanligt egentligen men jaja. trevligt folk var ju också med : ) först visby-stenkyrka där var ju både kära Nathalie och Maya med. väl i stenkyrka gick jag till Lotta och bytte om, så åkte vi ner till pollarna. red en sväng på en massa åkrar. Maxi var faktiskt snäll, tramsade bara lite. men det löste vi med en skänkelvikning. Malou kom lös och tänkte springa upp till kyrkan på något evenemang, men när hon märkte att ingen annan polle ville med så stannade hon. men innan det fick hon ju nästan svansen av dragen! haha. 

Sen när jag var klar med Maxan så var det ju perfekt att åka bussen hem ingen, och tänka sig att Maya också skulle åka.

När jag kom till stan igen så stod Rebecca och väntade på mig, så åkte jag med henne ut till Rosendal (tror jag att det stavas) för att hon skulle på hoppträning. Sevs var jätte duktig och världsvan nu efter tävlingen. Sedan bar det av hemåt. 

 En sak jag har lärt mig idag är att man inte skall bli ovän mer Rebecca för hon kan inte tygla sig och slåss! haha.

skolan

Sitter här i skolan och väntar på att klassrådet och turismen skall börja. men jag skall typ inte på något av det. skall på någon dansuppvisning i aulan istället tänkte jag. idag har jag då gjort klart allt i administrationen. helt klar med alla prov och uppgifter som skall lämnas in. fan vad skönt!

idag så skall jag skynda mig hem efter skolan och packa och sedan springa till 2 bussen. hoppa av hemma i stenkyrka och sen ringa till Lotta-potta, för att åka ner eller kanske cykla till pollarna. rida och så. sedan hem igen för att plugga näthandel.

måste komma ihåg att baka en annanas-paj ikväll också. det är ju styrelsemöte hemma vid mig imorrn.nam, nam. : ) 

Maya är äntligen hemma igen, från en hel vecka i spanien. jag förstår nästan inte hur jag har klarat mig, men det gjorde jag med nöd och näppe. hur skall jag klara mig när hon flyttar till stockholm då?! nej, det kan jag änns inte tänka på! usch vad hemskt!

Plugg, plugg och plugg

Ja, då har man startat en blogg. Här skall jag väll skriva var jag gör, tycker, tänker och något i den stilen : )
just nu sitter jag här hemma i stan och lyssnar faktiskt på just Erik ! haha, vad annars.
idag har jag varit i skolan och haft redovisning. vi i min grupp bestämde att vi skulle göra ett litet rollspel, en bra idé men dock inte så bra utfört. Bosse (läraren) var väll inte så jätte imopnerad. jaja, nästa vecka skall vi göra en traditionell redovisning då.

efter skolan satt jag kvar och jobbade lite med Handeln cirka en timma, sen gick jag hem. väl hemma var det ju bara att sätta sig och plugga igen. fast den här gången var det Turism. har skrivit på den nu i typ 3 timmar! ÄNTLIGEN KLAR! skrev en uppsatts på 2 sidor om en drömresa, den gick idag till Brasilien. Så stollt över mig själv att jag klarade det !

bravo Emelie! : ) 

Händer väll inte så mycket ikväll, se på TV som det brukar bli när man inte är vid pollahästen.

RSS 2.0