Bilden glömde jag i förra inlägget. :P


Etu Aapua

Har varit ute och ridit i det fina höstvädret på en fin häst!


Mörkt och tyst

Imorse var jag i stallet och släppte ut hästarna innan jobbet. Jag kan säga att det inte är många ute på vägarna kl 05.30.


Nya stjärnan!


Favvo programmet!

Här sitter jag i soffan och har laddat upp med gottigheter och skall se Grey's.
Då är det inget avsnitt ikväll för att det inte finns något då de inte visat något i USA ännu. Jag skiter väll i om USA har sett det eller inte
-Jag vill se Grey's nu!!!!!


Älskling kan jag få den i julklapp?! :)


Häst

Tro det eller ej men jag har provridit häst idag!
Ohh, jag tror det kan bli hur bra som helst!
Nu jäklar är jag taggad!!! :D


Tung dag

Begravning av en otroligt fin människa i stenkyrka idag. Varför skall sådant här hända så kloka, genomsnälla, omtänksamma människor?! Jag har sagt det många gånger och jag säger det igen
- Livet är bra orättvist!


Very close

There is a difference between giving up and knowing when you have had enough.


Fnatte

Har blivit med katt igen.
En ny medlem i "stallfamiljen"!


10 oktober

Jag skall aldrig mer klaga över lite snuva. Aldrig säga till Daniel att skärpa sig när han är förkyld (ni vet när killar är sjukafenomenet). För fy tusan för denna förkylning. Jag har aldrig varit med om värre!! :(


Greenpeace och kärnkraft

Jag blir så trött. Visst det är jätte bra att Greenpeace finns tex för att stoppa jakten på utrotningshotade djur, skövling av regnskog m.m.

Men när det kommer till kärnkraften då blir jag så trött. Kärnkraften är en otrolig bra energikälla en av de största och bästa energikällan enligt min mening (vind- och vattenkraft är otrolig bra också men ger inte lika stora energimängder). Jag tycker till och med vi kan göra som Ryssland och bygga fler kärnkraftverk. Så länge man har säkra verk mot härdsmälta så är det hur bra som helst!

Men genom att klippa upp ett staket eller klättra över ett med stegar tycker inte jag är ett skäl till att stänga ner alla kärnkraftverk i Sverige.
Tror Greenpeace på fullaste allvar att ett staket är det enda som skyddar mot yttre hot?
Tycker de att Ringhals och Forsmark skall ha vallgravar med pirayor i vattnet och en eldsprutande drake som vaktar runt med?! Jag vet inte vilken värld de lever i riktigt.

Som de ansvariga för Forsmark sa i en intervju nu efteråt är dem otroligt nöjda med insatsen, polis var snabbt på plats och kunde gripa alla inblandade. Det är väll klart som korvspad att den tunga säkerheten finns längre in.

Vad tror dom energin kommer ifrån?! Skall vi stänga av all kärnkraft i Sverige för att de kunde klippa upp ett taket? Vill dem leva som på stenåldern med eld så får de gärna göra det för mig. Flytta ut i skogen med er.


9 oktober

Jag trodde inte man kunde bli mer förkyld än vad jag var i helgen. Oj så fel man kan ha! Idag är det värre! Ett rivjärn i halsen. Lock för båda öronen. En rinnande näsa. Segt slem i luftrören. Hosta. Nyser jag HELA tiden och upp på allt feber...

Jag var på jobbet igår en stund 8-14. Sedan och fixa naglarna. Jag kände mig piggare, man kan undra om jag blir straffad idag för att jag var uppe igår?! :(

Så idag har jag bara legat i sängen och läst och på soffan och sett på TV.

Dixie tycker att jag är världens tråkigaste matte som inte vill ut och gå. Jag är ju sjuk OCH det spöregnar hela tiden jag tror ni förstår mig. Men Dixie är precis lika glad om det är regn, snöstorm eller sol. Tänk om man kunde vara lika positiv som henne.
Förövrigt har hon fått ögoninflamation igen... Varje vår och höst några vändor.. Men det smittar ju så hemskt och det var någon mer på dagis som hade.

På hästfronten hoppas jag bara nu! Hoppas på att det passar mig, hoppas på att Hennessy trivs, och hoppas att jag kan få börja träna och tävla lite igen!!


Förkyld

Måste faktiskt "klaga av" mig lite här nu! Jag är genomförkyld!!! Började i fredags eftermiddag men ont i halsen och det blir bara värre och värre! Jag har ont i halsen, näsan rinner och är tät om vartannat, bihålorna är helt ut funktion. Kan inte böja mig ner för då sprängs huvudet känns det som, till och med tänderna gör ont av dem jävlarna. Och upp på allt tror jag att jag har feber, så fort jag har varit ute en kort sväng med Dixie så rinner svetten!
Mamma var på apoteket åt mig igår och handlade lite alla möjliga förkylningsmediciner, men idag fick jag själv åka dit också. Nu har jag nog det mesta som går att använda men inget hjälper särskilt mycket...
Visst är det synd om mig!!!


Dessutom ville inte Daniel komma hem igår ifall att jag skull smitta honom. :( men på onsdag ses vi ju iallafall. Men ändå han har ju varit borta 2 veckor nu. Och denna gång har jag saknat honom extra mycket. Det är konstigt vissa veckor är det jätte jobbigt att vara i från varandra som vi är och vissa veckor är det rätt skönt faktiskt...

Tack för att ni ville läsa mitt klagande hoppas att ni mår bättre än jag?!


.

Här ligger jag vaken mitt i natten med halsont. :( typiskt.
Så fort jag börjar bli frisk från en sak då kommer nästa bacillusk!
Jaja, skall upp och släppa ut pollisarna nu på morgonen så jag får väll försöka sova liite till iallafall.


RSS 2.0