Det blev att gå upp långt innan tuppen idag!

Jag åkte ut till Stenkyrka och hämtade Hennessy och Lotta för att åka till Eksta och Hajstäde semin. Kul att vi körde alldeles för långt och hamnade i Hablingbo.. Dessutom var det ett jätte vägbygge mellan Sproge och Hablingbo som vi då så fint fick ta oss igenom två gånger. Haha! Tillslut lyckades vi hamna rätt och då konstaterades att Hennessy precis hade gått ut brunst. Så att det blir att åka tillbaka på måndag igen!
Trevligt sällskap hade jag iallafall. Som vanligt när Lotta åker med mig så sommar hon... :P


Hästdag

Det var faktiskt riktigt skönt att lägga sig på soffan nu! Har varit ute hela dagen bland hästar.
Började med dressyr på silikaten. Emma tävlade och dom är ju så fina hon och Flisan!

Sedan ut till Hennessy som tyckte att hon var världens ensammaste på jorden! Hon kunde änns inte stå vid mig och bli borstad utan hon skulle jogga längs staketet vid grinden och kolla efter Amira och Flisan. Så hon har fått bra med mortion idag för så har hon gjort hela dagen.

Nu ikväll har det varit fälttävlans träning på skrubbs. Premiär på innerbanan (som är på gräset innanför travbanan) kommer nog bli riktigt bra det där! :)

Så nu har jag ätit lite köttbullar och pasta och skall bara kolla TV en stund det blir att gå i säng tidigt.
Imorgon skall jag upp tidigt. Jag, Hennessy och Lotta åker till Hajstäde de skall undersöka Hennessy så att vi vet när vi skall inseminera henne! Spännande mer en fölis! :)


Vill inte vara här

Jag vill vara på Stockholm stadion just nu, på Summerburst förstås!


Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Vad gör man en regnig dag när man är ledig?? Jag är RASTLÖS!


Fredag!


Jag är ledsen

Över att en fin vän är sjuk. Men jag vet att hon är världens bästa och starkaste. Så det kommer gå hur bra som helst, det är jag övertygad om även om vägen dit kommer vara otroligt jobbig, svår och krokig så kommer allt bli bra! <3


Lördag

Lördag och ledigt. Kändes som om det var välbehövligt mer sovmorgon faktiskt! Idag har jag lite att göra. Om en stund skall jag åka ut till lummelunda och kinner för att gå lite orientering.

Det blir typ familjeträff. Pappa, mamma, Jocke mfl och Mattias kan ju inte bli mer än jätte trevligt! :)
Sedan åker pappa med hem hit och hjälper mig mäta och sedan åka och köpa virke till våt altanbygge! Ni får nog bilder allt eftersom. Men Daniel jobbar ju nu i 2 veckor så det är ett tag till det börjar. Dock hade de ju extrapris på trall nu, så lika bra att passa på!


Utkast: Juni 8, 2012

Ge din häst ditt hjärta och den ger dig hela sin själ.


Idag mår jag bra, idag är jag stark.

Ja, nu efter jag tagit lite piller iallafall. Har haft en förbannad huvudvärk hela dagen, men efter mina mirakel-piller (från transplantationen) är man pigg och glad och har inte ont någonstans. :P

Väntar på att Daniel skall komma hem med mat så vi kan laga tacos! Sista kvällen han är hemma... Sedan blir man gräsänka i 2 veckor igen. Hur kan tiden gå så fort när han är hemma?!

Imorgon åker som sagt Daniel och jag fyller tomrummet med HÄSTAR!
Har fått ett rätt intressant erbjudande och jag tror det kan bli roligt! Berättar mer sen när mer är bestämt!
Imorgon skall jag rida ponnnnyyyy igen (finns typ inget roligare). Tar med mig Emma ut i skogen då med hennes två galningar. Sedan skall Hennessy skos på kvällen så jag kör in henne till stan då.

Har precis pratat med en vän som inte alls mår bra. Ligger på sjukhus och en massa. :( Jag vet ju verkligen hur det är och det önskar jag verkligen ingen. Usch...


finns inte så många bättre


Trött tjej

Hopptävlingar i helgen. Idag 8-16 imorgon säkert lika länge. Helt urblåst, trött och huvudvärk fick man.
Hoppas på bättre väder imorgon!
För underställ, långkallingar, tjocktröja, vinterjacka, mössa och vantar och ändå frysa är inte okej i Juni!

Nu väntar jag på pizza budet, eller det är egentligen Daniel mfl. Men ändå. Pizza!! Sen får det allt bli ett bad för att tina upp lite...

Enda bilden från idag. Emma och Flisan blev bästa C-ponny-ekipage i Mix Ranch Cup! Grattis! (det måste ha varit för stövlarna och vantarna).


RSS 2.0