Abercrombie & Fitch i Sthlm!

Idag har det varit en slapp dag iallafall. Det enda man gjort har i princip varit att ligga här på soffan med datorn på magen. Nej, jag har faktiskt varit nere vid Zola ikväll också. Ryckt manen på henne så nu är hon fin och så longerade jag henne lite, syndes ingen hälta vilket är skönt iallafall!

Jag håller mad Maya JA! Abercrombie & Fitch öppnar i Stockholm, visste faktiskt inte att dem skulle öppna i Sverige innan du sa något. kan man hitta en snyggare klänning någonstans?! nej, tror inte det...

image70



Dagens Kanon: Hittade godis i godis-skåpet! vilket är väldigs sällan :P
Dagens Kalkon: Har grym mensvärk :/

söndag

igår var det riktigt trevligt vid Natta, dock hals ont idag efter allt sjungande.
Idag har Zola kommit hem igen. Rätt skönt men ändå inte. Får se hur det blir med allt.

image68  image69

Dagens citat (eller igår det var då jag sa det):
- Okej, man skall inte sitta och kasta sten i en lekstuga.

Imorgon är jag ledig, eller jag har inga lektioner iallafall. Mycket den här veckan prov i både små företagande och näthandel. Men det är ju den sista veckan i skolan på över en månad också. För sedan är det ut på praktik som gäller, då jag skall vara på Cubus.



Dagens Kanon: Hittade över 200kr när jag städade rummet :)
Dagens Kalkon: Låten jag har på hjärnan idag är -Det var en båt som sa till en annan båt......(kan inte texten)........som bara båtar kan, dada dam dam dam dam....

Vinnst för natta och wuffe

Sitter här och ser ut som ett russin, råkade somna i badet och vaknade efter en timma av att vattnet var is kallt, brrr. Varit på hopptävling med Natta idag. det gick ju as bra!! Hon vann faktiskt till och med! Vilket team, nästa säsong kommer dem att vara riktigt farliga om allt går enligt planerna. För Rebecca och Maxi gick det inte så bra, kom till 4 hindret, och det stod ju där vid domartornet som hon är så rädd för, så det gick inte alls. Jäkla fåntratt är vad hon är. 

image66 image67 
Några bilder från prisutdelningen

 

Dagens Kanon: Nattas vinnst såklart!
Dagens Kalkon: Har inget att ha på mig till ikväll...

orientering

den här veckan har gått rysligt fort. Redan är det fredag igen. Ikväll skall man till natta och sjunga skönsjungande sånger. imorgon är det på hopptävling som gäller både natta och rebecca skall vara med, Rebecca och Maxi. Hoppas att hon sköter sig nu! men det är väl klart att hon gör.

Idag har det varit en rätt slapp dag i skolan, precis som alla andra dar. började kvart i 10 och då hade vi matte, vi gick och satte oss i dessan och fikade samtidigt som vi pluggade lite.. sedan på eftermiddagen var det idrott, med orientering på schemat. Med min nerv är det ju bara att glömma och spinga, men gick gjorde jag, emelie, malin och jossan. men när vi kommit nästan till mål hittade vi ett par träd som trillat omkull och där satt vi ett tag och väntade in klockan. lite paus måste man ju ta ibland.

image63 image62 image64 image65
Några bilder från våran orientering..

Igår gjorde jag ju bort mig grymt mycket iallafall. Jag var skit trött när det hände kan jag ju börja med att säga. In kommer det typ 2 millitärer (3:orna hade spexfoto) och då typ skriker jag -Brinner det någonstans??!! men sedan kommer jag på att det var brandmän som hör dit... okej, jag låter inte så normal, men som sagt jag var grymt trött! alla som satt runt kollade rätt konsktigt efter, men dock med all rätt jag hade gjort likadant! :P



Dagens Kanon: Fredag men SingStar!
Dagens Kalkon: Back-starten men bilen!!!

Onsdagen den 12 September 2007

Riktigt festsugen är man nu när man hört  hur roligt alla hade igår på sävefesten. Fy, vad jag är arg på min förkylning! Pratade med naprapaten idag också han trodde det hade med förkylningen att göra, typ en inflamation i nerven. Det måste se rätt roligt ut när jag går, men ont gör det som fan.
Fredag och lördag blir det SingStar!!! :) inhandlat och klart nu. Det bara måste utses till årets sällskapsspel !
Sitter här och ser på Top Model Stockholm nu. Äntligen har det börjat.
Färgat håret än en gång. Nu är det mörkt iallafall, lite randigt i mörkare nyanser men det syns inte lika mycket som  de ljusa.

image60  image61
Man ser rätt rolig ut när man sjunger :P



Dagens Kanon: Pasta Carbonaran som jag gjorde blev gudomligt god, rätt bra från en som inte kan laga mat för fem öre... 
Dagens Kalkon: Förkyningen blir inte bättre,..

Emelie Anna Helena Westfält

jag har levt 6387 dagar (17 år, 5 månader och 25 dagar). Om 188 dagar fyller jag 18 (alltså den 18 mars).
Jag är fisk och dem beskrivs såhär;

Känslomässig, intuitiv och negativ

Nyckelord: Rytm, vätskor, flytande, abstraktion, flykt, mystik, sömn, onaturlighet, skådespeleri, meditation och förevändning
Färg: Sjögrön
Metall: Tenn
Stenar: Krysolit och månsten

Fisken är helt uppfylld av känslor. Anpassningsbar, vänlig och blid. Lättrörd och alltid lika angelägen att hjälpa andra. Anpassar sig till omgivningen i så hög grad att han ibland uppfattas som utan egna åsikter. Trots att många Fiskar är dagdrömmare, lever de ett helt och fullt liv genom att följa sin intuition och lyckas också kanalisera den på ett konstruktivt sätt. Känsligheten gör att de ofta utsätts för faror och onda aningar, vilket gör att de ofta känner sig ängsliga och lätt blir deprimerade. De lever gärna i en låtsasvärld som för glädje med sig till andra. Självbedrägeriet och flyktbegäret Fisken känner, gör att han kan hamna i missbruk...! Hans flyktbehov kan av andra uppfattas som feghet, men Fisken tycks resonera som så: "Jag strävar för inget, ty inget är värt min strävan"... Blir lätt tvivlande. En sann romantiker och en god älskare. Sätter alltid partnern i första rummet. Naiv och fantasifull.

Lämpliga yrkesval: Allt som har med konstnärlighet att göra, ex. Konstnär, dansare, poet, skådespelare, eller där intuitionen kan användas som ex. medium. Även vårdande yrken är lämpliga.
Fysiska kännetecken: Sorgsna, uttrycksfulla ögon, Mjukt silkigt hår, ofta smilgropar.
Känsligaste kroppsdel: Fötterna

Mitt element är Guld och mitt djur är Häst enligt det kinesiska astrologin.

Typiska egenskaper för en häst är: Aktiv, allert, social, självcentrerad.

Typiska egenskaper för elementet guld är: Stark, dygdfull, krävande.
image58  image59
Fisken                                        Hästen


Lite läskigt är det allt, det känns som om det mesta stämmer faktiskt. om några läskiga sammanträffanden finns ju också. Häst ja, det behöver jag nog inte förklara änns. Jag har fotfobi, och enligt detta är det min känsligaste kroppsdel. Ibland känns det som om jag gör saker mer för andra än mig själv, vilket också är ett tecken på en fisk.
jaja, jag tycker allt att det är lite läskigt iallafall :S


jävla förkyning

Ja, det är inte roligt att vara förkyld men det är jag iallafall och inte lite heller för den delen.. Så här är det snorigt och febrigt. har just tagit en ipren och hoppas att den skall börja verka snart.
Ikväll är det sävefest, var tänkt att jag skulle gå men det är ju bara att glömma för min del. :/
Så jag sitter kvar här lungt och tycker synd om mig själv och ser på one tree hill och Las Vegas två av dem bästa serierna...

image57Tur att det finns sånna hära saker, dem underlättar ett liv. 


skall jag prata om nu då?? maya drog ju en massa roliga skämt, tråkigt nog kan jag inga eller hmm, en kan jag faktiskt;
Det var en helt vanlig dag på ålderdomshemmet. en av dem boende, en äldre dam tyckte det var lite tråkigt så hon bestämde sig för att liva upp stämningen lite genom att gå naken igenom korridoren. hon gick förbi två äldre herrar som satt på en bänk, de såg henne men tyvärr inte så bra så den ena sa till den andra
-Vad tusan var det hon hade på sig?? då sa den andra
-Ingenaning, men vad det än var så behövde det strykas!

Den är kaske inte så värst rolig, men, men..

nu skall jag nog sova en stund igen..


de fyra årstiderna

jag blir snart tokig tror jag, jag längar och längtar till nästa sommar redan ! Visst är det trevligt med höst, vinter och vår också, men ingenting går ju upp emot sommaren. Så i våras gick man och längtade efter sommar, men vad fick man 18 grader och regn i 3 månader! okej, några dagar har varit fina men alldeles för några. Sommaren 2007 skulle ju vara den bästa ever.

Men nu är det ju höst och det går inte att säga eller göra så mycket åt det. det är klart att det kan ju vara mysigt kanske att sitta inne och höra höstregnet utanför och dricka en varm kopp te eller choklad och se på en riktigt bra film men nära och kära. och allt får så fina färgen, en blandning av gult och rött. Men höjdpunkten i höst blir iallafall att åka upp till huvudstaden och se Lars Winnerbäck!

image55   image56

Vintern kan ju ochså vara trevlig med jul, nyår, snöbollskrig, skidåkning och självklart snö! för vad är en vinter utan snö?! nej, just det ingen vinter. så efter denna förkasstliga sommar skall vi få en riktig brak vinter hoppas jag! Höjdpunkten i vinter blir väll då att även där åka till huvudstaden men för att gå på globen horse show. Sedan kanske det blir en nyår i vemhån också! då kan vi ju snacka om snö och kyla iallafall!

image51   image52

När våren kommer blir man så glad för då vet man att sommaren snart är på intågande igen! tänk dem dära första lite varmare dagarna när man kan gå utan den allra tjockaste jackan utan att frysa ihjäl. och när solen börjar titta fram och allt blir grönt och blommorna kommer upp ur jorden igen. vilken känsla. Höjdpunkten i vår blir väll kanske den allra bästa kanske, jag blir ju 18! då får jag göra som jag vill, utan att mamma skall klaga och jag kan ta körkort! fy, det här gör ju att jag längtar ännu mera ! haha.

image49    image50

och vet ni vad, sedan är det faktiskt sommar igen !! :D jippi !
jag sitter ändå här och lyssnar på Gyllene tider och får ruggiga sommar vibbar...

image53    image54





Det är riktigt tråkigt att inte få kommetarer, så kommentera mera! :)

häst-dag

Idag blev det verkligen en häst-dag. på förmiddagen hade vi inviduellt val jag har då hästkunskap ute på lövsta! till slut hittade jag, malin och jenna vart vi skulle vara efter lite fråganden och snurranden här och där. Det var väll rätt okej att vara där, men några riktiga bönder fanns det allt, haha.

Nu snart skall jag iväg och hämta maxi nere i stenkyrka och köra upp henne till nygranne där hovslagaren skall komma och sko. Sedan får jag gå ner till Lundbjärs dit veterinären skall komma och vaccinera henne.
ja, det är väll min dag idag.. får väll se om det händer något spännande ikväll eller inte...
Intressant dag eller hur?! eller inte...

image45Maxi skall få två sprutor idag..

KM

Igår var det KM. Grattis Natta! :) Du förtjänade det! Jag är faktiskt riktigt nöjd med min och Maxis insatts också, i polluxhoppningen gick vi nolla och sedan i KM:et rev vi ett hinder. Men med tanke på att vi inte har hoppat på typ 2 månader är jag grymt nöjd iaf.
Får se om det blir någon bio ikväll, tänkte gå och se Underbar och älskad av alla. Men det är ju kanske inte så roligt att gå själv, får se om jag lyckas dra med mig någon..

Veckans text måste vara ett sms jag fick av någon.
Varje gång du säger något så känner jag mig så stark.
Du är den enda av mina vänner som kan göra mig hel.
Du ska veta att du och alla dina ord är värdefulla.
älskar dig.




Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar,
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar,
Säger du att du är min vän så är du kanske det.




Nu skall jag iväg och möta bror min, för att få tillbaka min nyckel. Han har varit med familjen och sett på shrek 3.
sriver kanske mer sen..

RSS 2.0