Hästen

http://www.youtube.com/watch?v=nVWYMl2yg1E

livet

Livet behöver inte vara prefect för att vara underbart..♥

Tisdag

Jag undrar när hissen i stan skall bli lagad egentligen. Nu har jag varit i Stenkyrka i tre veckor och jag skulle egentligen bara varit här i en!
Dagen idag har väll varit helt normal, eller kanske inte. Imorse när jag kom och skule ta blodtrycket fungerade inte maskinen. den visade på ett undertryck på 11.5 vilket är LÅNGT ifrån normalt som låg på 75 idag.

Har hittat en jätte fin häst på nätet som jag tror skulle passa mig perfekt! Men jag är ju inte frisk sen så har inte vi 70 000kr att bara slänga upp sådär.
  

Skulle egentligen ner och se på när Natta hoppade ikväll, men igår var Wulfs halt så det blev inget hoppande för dem idag. :/ Men hon kommer hem hit istället. Vi kanske skall se på Ratatuille. :)
  

Påvägen hem mötte vi Lotta. Hon såg iallafall när jag satt där och vinkade som en dåre!

Tack Rebecca för Julklappen, ett par mjukis-byxor, precis vad jag behövde. Hon kanske skulle komma hit till Stenkyrka med Maxi i helgen, det är ju klubbtävling, härligt om jag äntligen får se henne igen! Både Rebecca och Maxi!

Kryptoniter

Kom nästan precis hem från sjukhuset. Idag har jag bassängtränat som vanligt nu för tiden. Kämpade riktigt hårt idag så sjukgymnasten var riktigt stollt och nöjd! Nu jävlar har jag bestämmt mig, jag skall upp på hästryggen igen och det är snart!
Frida är ännu lite sjuk så hon var inte där idag :/ hoppas hon kommer imorgon!
På vägen hem mötte vi Natta och Annika, trors att jag vinkade som en galning så ser dem ju inte något.

Just nu sitter jag här och ser på Cityakuten och äter Kryptoniter. Är lite halvt avundsjuk på Maya som är i London och shoppar! Jag vill också! Men jag och mamma har iallafall bestämmt att vi åker till Stockholm och shoppar och så skall vi ju självklart hälsa på dem på Karolinska också då. Sen i höst skall vi till Ullared igen, vi hade ju så trevligt sist. :)

image77

Söndag

idag har det inte hänt så mycket heller. fram till nu har dagen varit precis som igår, fast jag har sett tredje vågen istället för troja. Sitter här och kollar på till salu hästar på en massa sidor. Tusan vad jag vill komma tillbaka och rida! Jag blir snart tokig.
Helgerna går så fort, förstår inte var tiden tar vägen?! Imorgon är det sjukhuset igen som gäller med bassäng träning. Men nu kanske det blir lite roligare där för Frida skall ju ha praktik där i 3 veckor! :)

Lördag

idag har det varit en riktig slappar dag. väcktes vid 9 och tog medicinen och somnade om till kvart över 11. Sen har jag sett på Troja och halv sovit. Vet inte riktigt vad jag skall göra nu, har riktigt tråkigt.
Igår var Jocke, Jenny och Adam här och vi åt pizza, mums vad gott.


kor

Igår var det ingen bra dag. Hade migrän så jag låg pall och spydde hela dagen. Men idag är huvudvärken borta. Har badat idag också, simmtränat och så.

Dagens ord jag hörde på radion: Det var två kor och en tjurade! :P

image75

Onsdag, 23 Januari

idag har jag varit på sjukhuset som vanligt. Tränat och tränat. Var faktiskt nere i deras gym där inte patienter får vara egentligen utan bara personal, men det är ju så mycket bättre där. Så jag kommer nog ha grym träningsvärk imorgon. Igår badade jag i deras basäng för första gången. Riktigt skönt men hade så ont i revbenen igår kväll så jag spydde, så mycket tränar jag. det är ju bra så jag kan bli frisk snart. Skall fortsätta att vattenträna flera gånger per vecka. Var ute på promenad idag också, gick på strandpromenaden, shit vad svanar det låg där och guppade i vattenbrynet vi räknade dem så gott det gick och kom fram till att det var fler än 25st iallafall. Var och vägde mig idag också, det är inte mycket med både kläder och skor 51kg, har tappat alla muskler och sjukgymnasten skrattade åt mig när jag sa att det gör ont och sitta på en vanlig stol, jag har ju inget att sitta på så jag får ha en kudde. Jag var också och såg på när Lotta hoppade igår nere i ridhuset. Skönt att andas lite "hästluft" igen. Hon var riktigt duktig! :) Det såg inte alls tokigt ut även om hon tror det!

image74

Queen of Apology

Now I'm fighting this feeling
but it never stops, never stops
I'm still waiting
And I'm stuck with this feeling
will it ever stop, ever stop?
I keep trying...

Från Nathalie

Jag vill suda ut din smärta med ett neonrosasudd med doft av jordgubb. Jag vill tända en lampa i ditt mörker och klistra stjärnor i ditt tak (du skall aldrig behöva vara rädd för mörker igen). Jag vill torka dina tårar med sidentyg och blåsa bort alla dina mardrömmar med ett andetag av kärlek! Du skall aldrig behöva känna dig ensam igen, för jag skall hålla mina händer i dina och tala om för dig, varje dag hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. Och om luften i dina lungor tar slut någongång så ska jag fylla de igen, vad som än krävs, för jag låter dig aldrig tappa hoppet! Det finns inte mycket som är vackrare eller värdefullare än stjärnorna på himlen!
Men vet du? En vän som du är det och för mig, är du viktigare än hela världen! <3

metallclips i bröstet.

idag var det ju dags för MR (magnet röntgen). När man äntligen laddat och förberät kommer dom plötsligt på att jag har metallclips i bröstbenet. Det visste varken jag eller pappa, det kom som en chock. i och med att jag har varit öppnad så många gånger var de tvugna att sätta ihop benet med sådana. Så det gick ju inte att göra MR, maskinen kan gå sönder för att det är så stora magnetfält och den kostar ju några miljarder. Jag har väll kostat tillräckligt mycket för sjukvården över 10 miljoner faktiskt, det är rätt bra att betala skatt iallafall.
Det kan ju vara bra att veta att man har metall i kroppen ifall att det ger utslag i säkerhtskontrollen när man skall flyga! Får fråga Jocke om det ger utslag i kontrollen han bör ju veta eftersom han brukar stå där och jobba.

image73

full dag.

idag har det inte varit mycket dö tid inte. Har bakat kladdkaka där idag också, lotta kom ner på fika sen blev det så mycket så till personalens förtjusning fick dem en mumsbit också. full dag på lasarettet, när jag kom hem var jag så trött så jag gick och la mig och sov en timma riktigt skönt!
Imorgon skall jag magnet röntgas, det är en sådan där tunnel man ligger i. skall ta med mig en cd skiva så det går lite fortare att ligga där. det tar väll minst en timma. Det får nog bli Erik :)

image8

Söndag 13 Januari

idag har det varit en trött dag. vaknade 9 tog medicinen och somnade om till 10. gick upp och åt frukost. just när jag ätit klart spyr jag upp allt igen som vanligt på morgonen.
sen gick jag och lade mig igen i sängen med datorn på magen. somnade och sov till 13. sen har det inte hänt så mycket, spelat kort med pappsen jag vann alla gånger säkert en 8ggr. sen har faktiskt malin varit här och hälsat på. det var länge sedan. Så skall min kära Nathalie komma lite  senare. :)
jätte intressant att läsa detta. men det är iallafall lite tidsfördriv att skriva.

ikväll är det en bra film ´Hitta Nemo´ och så börjar ´singing bee´ lr vad det hette det värkar roligt.

alla mina vänner

gud så jag har saknat er alla, förlåt om jaag inte nämner just ditt namn men ni vet vilka ni är och vilket stöd ni är. hade inte klarat mig utan er hjälp!

Frida visst kommer jag ihåg:
när vi var i Finland, vad roligt vi hade. Sprang runt där och badade och lekte. och att vi var i mumindalen.
När vi Konfirmerade oss, på alla resor vi gjorde. när vi åkte kanot och hamnade under bryggan Gud vad vi skrattade.
Fårö för två år sedan. Det måste ha varit 2006-års fest. Helt klart.  Vi var inte många, men Oj så kul vi hade då
och Fårö i år. Det var iallafall fler folk än förra året, men kanske inte så många som vi trodde skulle komma. Men det gjorde ju inget för vi hade skoj ändå! 
när vi var och såg på Erik och Markus, Frida och Emelie Hjärta Erik, absolut!

image72


Nathalie du är en stjärna kom ihåg att du betyder mest i hela välden. och vad vi skall ha roligt i sommar på winnerbäck. och sen kommer vi ju i samma klass till hösten också, studenten tillsammans. härligt att få dela dem bästa stunderna i sitt liv  med någon man verkligen tycker om.

image30

Lotta min extra mamma. vad hade jag gjort utan dig? tur att du finns och lättar upp humöret ibland. Någon dag får vi ta en bil tur förbi pollisarna, en riktig fin dag.

Maya jag saknar våra promenader och långa telefonsamtal. det får nog bli ändring på det nu här framöver!

Alla i skolan har varit fantastiska från vänner till lärare och rektorer.



idag är intr en så värst bra dag. har grymt ont i magen, vet inte vad det är och inte läkarna heller. får se om jag orkar med på teorin idag eller inte. det kan ju ännu bli bättre. Nu ringer bror min Mattias, dem kommer hit och äter lunch om ett tag. trevligt, trevligt.

hemma igen.

Nu är det fredag skönt, skönt. får vara hemma nu över helgen. och så är jag ju hemma nu på kvällarna och nätterna, gud så jag har längtat efter min egen säng kan jag säga!
image71

Har just ätit mat hamburgare och pommes namnam..
imorgon skall jag på teori på mix ranch om hästarna :) skönt att träffa alla igen. hoppas det är en bra dag så jag kan vara med! får se hur jag mår.
undra om det finns något på TV ikväll då. Något finns det väll alltid...

RSS 2.0