Glad

Ikväll är jag riktigt glad! allt kanske har löst sig och en tung sten har förhoppningsvis lättat från hjärtat! :D


En slagen hjälte

Hon ligger nu och snarkar i soffan efter att ha lekt med bollen HELA dagen.


Har så jävla ont!

Lade mig ner i soffan i tisdagskväll. Det skar till i ryggen och svartna för ögonen. Nu kan jag varken ligga ned, stå, gå, eller inte änns andas utan att det gör förbannat ont. Får halv sitt ligga. Ni kan ju kanske förstå att det är lite svårt att sova så..

I onsdags var jag på Njurmottagningen, vårdcentralen och på akuten tillslut. Tog massa prover men allt ser bra ut. Var ju rädd för att det var en blodpropp.

Idag har jag varit på Njurenheten igen och tagit fler prover och allt ser bra ut. De vet inte riktig vad det är men gissar på att det är en muskel som fått en blödning eller inflammation. Jag vet inte om det verkligen är det.. Det gör ondare nu än förut och det borde väll inte bli värre och värre?! :/


Min bil

:(


Min historia

Idag är ett datum som aldrig kommer gå obemärkt förbi. Idag är ett datum jag helst  hoppat över... Jag håller på att skriva ihop en text om allt. Det kommer upp om några dar. Sålänge får ni hålla tillgodo med några av tidningarnas artiklar.
 
Artikel 1
Atrikel 2
Artikel 3
 

Ingenting

Har ingen blogg-lust alls. Beror på olika anledningar.

Nu skall jag sticka iväg på BE-kurs.
För övrigt så har jag bara jobbat halv dag idag. Har varit vid frissan och klippt och lagt i två mörkare sorters slingor. Lite askigare nu när hösten är här. Känns super skönt.

Och fixat till naglarna.

Så nu är jag lite snyggare iallafall.

Hörs


RSS 2.0