helt förvirrad..

Jag vet inte vad jag skall tro längre. Alla tycks iallafall snacka en massa skit bakom ryggen på en. Ni kan ju säga det rätt ut istället för att bara ge blickar och värka tvära mot en. Jag är ingen felfri person, jag är precis som alla andra, men ni verkar ju tro att ni är helt perfekta...

Sitter här och väntar på att klockan skall gå som vanligt. Idag är tiden 17,15. Iväg till bussen, möta upp frida, hålla bussen ifall att hennes buss är sen och göra bort mig som vanligt då! åka ut till lummelunda och ha typ filmkväll. En skräckis och en komedi :) Hoppas natta valt någon bra! 

Idag har vi haft matte första lektionen på morgonen sedan håla i 3 timmar för att sedan ha orientering på P18. Någon konstig variant var det allt, man jobbade mot varandra ena satte ut en skyllt (kontroll) på ett förbestämt ställe som den andra sedan skulle hitta. jaja, hittade gjorde jag iallafall.

Imorgon är det KM i hoppning i sork. Både jag och Maxi är ju inte i form eller har varit i träning på ett tag så vi skall ta det lite lungt båda två.

image44  


30/8

sitter här hemma nu, har håla i 2½ timme. Äter nötter, känner mig nästan som en gnagare, haha. Alla nöter försvinner ju bara.
i tisdags var jag så duktig och sprang orientering! fy, vilken kondis man har då. trött efter typ 200m!
Igår hämtade vi ut biljetterna till Lars Winnerbäck. Ja, vad roligt!
Var på stan också ett tag med Natta och Jakob sedan mötte vi upp Rebecca. Hon hade kläd-problem till kvällen. Har provkört en ny bil, pappa tänkte skaffa en ny. Körde en volvo s60. Ruggit ful, men väldigt bekväm att köra och åka i faktiskt.
Ikväll är det träning till ponny allsvenskan i dressyr. Har ingen häst så jag kan inte vara med. Men tänkt rida Maxi ikväll lite dressyr där nere i stenkyrka iallafall.
Längtar till HELG!!!! och nästa lördag! fy, vad vi skall ha roligt!

slänger in lite gott och blandat i bild väg...
image41   image42   image43

Ja, eller hur!

Just nu sitter jag här hemma i stan och väntar på att klockan skall gå. Skall till skolan igen när Natta har slutat, lämna cykeln vid Jakob och sedan ut till lummelunda. Ikväll är det orientering vid kinner, sista klubbkavlen för i år så det är väll någon form av avslutning tror jag.

Mamma är as sur för att jag aldrig är hemma, hoppas att jag aldrig blir som henne! Men saken är den att jag har kommit på mig själv många gånger genom att jag är faktiskt rätt lik henne ändå. Fy, vad jobbigt!

Längtar iallafall till helgen grymt mycket! Efter en dag är jag trött på skolan, det här bådar inte gott inför året.

Ordet jag måste sluta säga är -Ja, eller hur! Jag säger det hela tiden och det är grymt, grymt jobbigt även om ingen annan märker det så stör jag mig as mycket på det själv. Det är ofta som man fastnar och säger bara samma sak hela tiden, här kommer min 3-i-topp-lista på fraser just nu.
1. Ja, eller hur!
2. Grejen är den...
3. Ella??

Någon annan som har problem men att de stör sig på ord dem själva säger :P


28/8

Hur skall man veta vad som är rätt och fel. Vad man vill och inte. Vad som är bra eller dåligt, när allt är så suddigt.
I drömmen är ju himlen blå, blå med lätta moln. Men i själva verket är den grå.

Ännu en dag igen. Jag vaknar upp med tystnaden, står där lika vilsen som ett barn och som en våg kommer saknaden och den sköljer över mig. I samma stund ser jag sanningen. Den jobbiga men sanna sanningen.
 
Varje saga har ett slut. Så finner alltid den som söker vägen ut. Men det är inte alltid så lätt, att finna alla de sätt och alla vägar som kan leda rätt.

Skratt genom tårar och sol genom regn, som ett hopp som växer.

tänka klart

Jag skulle vilja tänka klart. Jag skulle vilja tänka en underbar tanke, en underbar tanke idag.

Jag vaknar alltid varje natt. Samma syn varenda gång, en verklighet i grått och svart.
och ingenting är lika tyst, som en ljudlös telefon.

Jag skulle vilja ha allt kvar. Jag skulle vilja tänka en underbar tanke , en underbar tanke idag.

Lars Winnerbäck

Om du lämnade mig nu
Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag har rätt mycket med mig själv precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnar mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot paris och låta Stockholm va´
Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig och drömma, om dra mil igenom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnar mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi tillslut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut någonstans.
Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp någon yngre som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu

(Har sett många vertioner av den här texten. Men jag har ändrat en del och tror att denna är rätt!)

Det är ju bara ett måste att åka upp till Stockholm för att gå på en av konserterna.

image41 

då har skolan börjat igen

jaha, då har skolan börjat nu. Känns rätt skönt faktiskt, men ändå väldigt tråkigt. Går inte riktigt att beskriva känslan. Idag är vi typ lediga (har en uppgift vi skall göra bara). Imorgon skall vi och redovisa den och på fredag skall vi till Boda borg! :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Skall väll ut till pollen iallafall. Hon har ju stått nu sedan förra torsdagen :/ pågrund utav min fot. gör ju as ont att rida. men skall nog ut och longera henne idag.

I måndags var jag och Natta i stockholm och shoppade kläder. Fullt på båten upp, har aldrig sätt så mycket folk på båten förut. Det brukar typ vara 300st men det var 1300! skönt att vi hade vilstolar, för vilket kackel det var vid restaurangtorget. Hem var det betydligt lungnare iallafall.

Nej, nu börjar jag bli hungrig. Dags för frukost!

image40

torsdag

hörde just Lars Winnerbäcks nya singel "Om du lämnade mig nu" på radion. Sådär finns ju bättre låtar som han har gjort.
Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Har städat hela förmiddagen, vad duktig jag är. Hade egentligen tänkt ligga på stranden idag men det är ju inte så roligt väder för det. Skall löshoppa alla hästarna idag iallafall.

Snart börjar skolan igen. Vart tog sommaren vägen?! känns som om vi slutade typ för en vecka sedan och att det bara har regnat sedan dess.

Vet inte vad jag har gjort på ankeln. Helt svullen och gör as ont och under ser det typ ut som ett ormbett. men jag har inte mött någon så vitt jag vet.

Nu är det bestämt Fanny är såld till en ridskola utanför Skellefteå. Hoppas att hon får det bra!

image39
Fanny och Rebecca på hopptävling i Sjonhem

Solande

image38
Nästan Jocke och Jennys pool


idag har jag varit vid Jocke, Jenny och Adam. Badat och solat i deras pool. Orättvist att vissa får ha det och inte andra. Om jag började att gräva ikväll sa pappa att vi också kunde skaffa det. :) så det är bara att ut med spaden och sätta igång.
Skall rida för Katja ikväll. sedan måste jag kasta av alla grejer av maxi och åka iväg på orientering. det börjar typ 18 och min lektion slutar 18. men Emelie fixar hoppas jag! Det är ju lite svårt att vara på två ställen samtidigt, men nästan går!
Pratade med Mattias förut och hela familjen slite ligger i magsjuka, utom han då. Kanske var något dem åt på kräftskivan, men har inte hört att någon annan är dålig iallafall. Jag mådde illa imorse men det gick över som tur var. Orkar inte vara sjuk något mera nu.
Nu måste jag få i mig något att äta innan jag åker så jag inte svimmar i värmen.


Albin 6år

Igår var jag, Lotta, Emma och Johanna ute på en långritt. Målet var ihre. Där vi gick ner på stranden och plaskade lite i vattnet med pollahästarna samt galopperade längs stranden, gud vad härligt! :)
Sedan red vi förbi Maya och deras hus, som tur var så var ju Maya och Agnes hemma iallafall. Så vi blev bjudna på saft och djupfrysta-kakor. det var faktiskt rätt gott.
Sedan äntligen 3½ timma senare var vi tillbaka hemma i stenkyrka med både ömma ben och rumpor. :P 

Idag har jag varit nere och ridit dressyr med Maxi, skall ju tävla förhoppningsvis på lördag så det var väll högtid att rida igenom programet för första gången! Kändes rätt bra. imorgon skall vi in till Danne han är typ massör och kiropraktor, får se om han hittar något på henne, hoppas inte! 

Nu skall jag åka iväg till slite. Albin fyller 6 år idag. Så vi är bjudna på mat, mums! är så grymt hungrig! Det skulle tydlingen bli Albins favoritmat vilket består av stuvademakaroner och köttbullar :)

image37

Jungfruspelen

Kom precis hem från Lickershamn där jag har varit och sett på general-repetitionen av årets Jungfruspel. Det var bättre än jag tänkt mig faktiskt, jag trodde det skulle vara något tråkigt skit, men det var bra. Men vilken kväll det var också då, helt underbar fin.
 
image36
Lickershamn och Jungfrun i solnedgång

Idag har jag, Lotta, Emma och Angelica (Emmas docka) varit på stranden, blev Svarthäll. Det var ju sol här hemma hela dan, men det kan jag ju säga att det inte var där. Molnen snurrade runt solen och vi satt där och frös. Men som tur sprack allt upp tillslut så lite sol fick vi allt på oss, även om det inte syns ett dugg. Sattsa på Blå Lagunen imorgon då. det gick ju inte så bra förra gången då jag låg och spydde. :/

har tränat dressyr för katja idag också som vanligt på måndagar. Maxi blev skit okonsentrerad i början för att hennes kompisar bara lämnade henne då dem var klara med sin lektion. Helt förkrossad blev hon faktiskt. Men efter ett tag slappnade även hon av och det gick jätte bra! En halvtimma senare då hon gått på helspänn hela tiden var hon helt slut så jag fick bokstavligen dra hem henne.

You speak out, all you feel is defiance.
All you need is some self reliance,
cuz this world is gonna always try us
and all you wanted was to run for cover
and who's looking for yourself and no other.
We're all searching for that special something
and we keep on runnin..

Sjukdom

idag känns det bättre, mår inte illa längre är bara matt och trött. började ju att må illa när jag och lotta var påväg hem från stenkumla, sedan började jag att spy, och som jag spydde. varje kvart ungefär (man kunde nästan klocka det) i 11 timmar! när jag väl hade slutat så var det bara att sova i nästan ett dygn. Men nu har jag iallafall vaknat och mår bättre. Så vad jag skall göra idag är väll att sitta här och vid TV:n.
Vill ju till Frida ikväll! ATTANS, jävla, mig!!! hmm, mer har jag väll inte att säga. Nu skall jag gå in och kolla på fina till salu hästar, man kan ju alltid kolla. :P

1 augusti

idag är det 1 Augusti och sol ! :) har varit på dressyrläger igår till idag. Maxi har kännts riktigt bra, fast att hon var trött idag. Jag somnade väll vid strax efter 4 i morse så det borde ju vara jag som är trött men dock det är jag inte det alls.
Senare ikväll skall jag och Lotta åka ut med Grållan till Stenkumla, hon skall till någon kiropraktor eller massör, vet inte riktigt vad det var. Samtidigt tänkte vi vara så smarta så att vi tar med Unica också så kan jag ju rida henne samtidigt. två flugor i en smäll liksom. :) På söndag är det hopptävling i Stånga L:C & L:B hoppas att det går bättre än här hemma iallafall.

image35
Grålla tycker om mat :)

Hoppas, hoppas, hoppas att det är fint väder imorgon, för då åker vi till blå lagunen!

RSS 2.0