Stalldag

Idag har jag bara varit i stallet, något annat har jag i stort sätt inte hunnit med. 
Började med en riktig sovmorgon och sen åkte jag och fodrade lunch. Hem och äta lunch själv sen åkte jag tillbaka igen då var det dags för mockning och en vända i skogen med Josefin.
Trevligt men kallt och på hemvägen blev Hennessy galen. Det kom upp en travare bakom och jag såg inte det så jag hade ingen aning om vad hon höll på med först. Helt plötsligt börjar hon hoppa på stället och bara vill iväg i galopp då från friskritt. Jag höll emot och då börjar hon bocka och sparka bakut samtidigt i en lång rad och sparkarna och hoppen blev bara högre och högre. Jag höll i mig av allt jag kunde i mitt bocksnöre som sitter fast i sadeln, tur att jag har det! Solola blev ju då rädd för Hennessy som höll på där bakom henne och då ville hon bara springa hem men Josse. Men till slut äntligen slöt hon och då var både jag och H helt svettiga! Vilken cirkus! 

Imorgon är det smörjning av alla läder grejer så det blir fint! det kommer ju inte användas så mycket nu på ett tag.

     


Innan vi kom iväg var hon såhär trött. Gäspade säkert 10gånger i rad.


böcker

Har varit en fin dag idag! Underbart vad lite sol kan göra. Fast det hände lite grejer nu på kvällen så kvällen blev inte lika rolig. Ingenting jag kommer ta upp här dock.
Funderar nu på att gå upp och lägga mig och läsa lite bok. Det blir att börja på en ny nu ikväll för -Diamanter är för evigt- läste jag ut igår. Undra vad jag skall läsa nu?! har en hel kartong med bra böcker som jag inte läst. Nu tänker väll ni "hur vet hon att de är bra när hon inte läst dem" Jag fick dem av sussa när hon flyttade för de bästa ville hon inte slänga och jag vill ju ha bra böcker att läsa! Bra deal både för henne och mig! ;)


Hennessy


En söt häst med en lite för stor grimma! :)


Hemma vid mamma

Skrev ett inlägg igår men det blev tydligen inte publicerat?! Hmm...det blev väll något fel.
Just nu sitter jag i soffan vid mamma och ser på time out. Har ätit här. Stek, potatis, sås och lingonsylt! även sett solsidan. Så jäkla bra, men det var nästan bättre förra säsongen men det blir kanske bättre.
skall strax åka hem. Är rätt sugen på min choklad som jag har hemma. ;)
ikväll skall jag hämta min älskling vid båten igen.

Häst

Idag har varit en piggare dag och jag har varit först förbi Älsklingen och lämnade lite grejer till honom. Sendan svängde jag förbi Sussa och där bjöds det på bla. tårta, väldigt trevligt!

Ikväll har jag varit ute och ridit med Maya också det väldigt trevligt det med och det tycker jag vi borde göra fler gånger! Har även varit och fodrat lunch och då var hästarna tokiga i hagen. De sparkade bakut och sprang fram och tillbaka och fram och tillbaka, men när jag fick upp kameran slöt dem ju självklart! haha, här är iallafall hungriga hästar och en svidig Mandy. ;)



Nu skall jag hämta Daniel vid båten!

Trött!!!

Idag har jag varit så sjukt trött. Jag har inte haft någon ork alls faktiskt. Började med att jag skjutsade ner D till båten vid halv 9 och jag kan säga att jag var så trött att jag såg suddigt! Tur jag inte skulle köra så långt. Hem igen för att gå och lägga mig igen. Kunde givetvis inte somna om utan låg halv sovandes/ halv död i sängen. Efter en stund förflyttade jag mig till soffan iallafall. Som en räddare i nöden hörde Josse av sig och sa att hon kunde lunchfodra då hon ändå var i stallet, så kvar kunde jag ligga på soffan. Efter mycket om och men orkade jag mig till sist upp kl. 13! Då var jag tvungen att åka till sjukhuset och ta lite prover.
Efter det så har jag hunnit lite mer idag. Har börjat att storstäda på övervåningen. Skall gå igenom hela längenheten grundligt tänkte jag innan operationen för precis efter vet man ju inte hur det kommer bli. Så jag städar nu grundligt i min egen takt. Det blir ca. ett rum om dagen mer orkar jag inte. Dessutom så kommer jag ju vara jätte känslig efter operationen så allt måste vara så rent som möjligt. Mamma skulle hjälpa mig i helgen med badrummet och under badkaret. Hon är snäll hon, min mamma!
Har även varit i stallet och mockat, medan jag gjorde det fick H gå i walken med Josses hästar på lite högre tempo. Så lite mortion har hon allt fått idag.
idag är det 2 veckor kvar. :S

vov

Som jag ägde igår över killarna då. Både i basket och minigolf. De skyllde på tur, men jag hävdar bestämt Skicklighet/talang! Har spelat lite lång-golf nu men det är inte lika roligt att spela själv. När jag precis hade fått mitt Wii så köpte jag Super Mario och flera dager efteråt hade jag blåsor på tummarna av knapparna, så mycket spelade jag! Riktigt så mycket är det inte nu iallafall.

Idag har vi lånat Tindra av Josefin. Tindra är en hund på 5 månader och världens sötaste! Jag och Daniel funderar ju starkt på att skaffa hund och jag måste säga att det kändes riktigt bra att ha henne här.

Jag har varit i stallet också två gånger idag. Imorse kl.05.45 och morgonfodrade och släpte ut våra tre knäppisar och ikväll då Hennessy fick gå i skrittmaskinen för första gången. Perfekt såhär dagarna efter behandlingen då hon skall skrittas. Josse tog även men sina två och Zolola var helt tokig till en början. Hon stegrade och sparkade bakut som tusan, knäpphästen. Imorgon blir det också walken för Hs del och på torsdag skall jag rida ut en sväng med Maya! :)

Daniel fick åka och jobba idag. I en hel vecka kommer han vara borta nu, men han kommer hem lite emellan iallafall.

Nu skall jag kolla hundar på blocket!


Service på H

Hallå allihop.
Har sett på konferansresan. 24åriga fjortisar intresserar inte mig särskillt faktiskt. Intresserar det er? och alien snubbarna är väll inte mycket bättre heller..

Idag har Hennessy fått massage och lite nålar av Danne. Hon var lite sned åt vänster men nu är hon tipp-topp igen. :)

Idag är det exakt två veckor tills jag läggs in på Karolinska Huddinge och om 16 dar sker op. Skönt men väldigt läskigt.

Nu sitter Daniel och André och spelar Wii. Jag får nog rycka in och visa hur man gör. ;)

måndag

Jag sitter som vanligt och väntar på att få hämta Daniel vid båten. Blir väll om ca 1 timma skulle jag tro. Men nu jobbar han bara imorgon också några timmar sen är han ledig! Skall bli jätte skönt att ha honom hemma nu ett tag.

Idag har jag inte gjort så mycket (som vanligt där också). Sov i stenkyrka inatt och som tur var satte jag klockan igårkväll annars hade jag väll ännu sovit! ;O var så trött når jag vaknade halv 11. fast jag kunde ju inte riktigt somna heller inatt..
Har varit i stallet såklart. Först en sväng på lunchen och fodra och sedan ikväll för att mocka, ta in och pussa lite på H (hon hatar när jag gör det. haha, man får hålla hennes huvud hårt i grimman så hon står still med huvudet och så våld pussar jag henne på mulen. Det måste se riktigt roligt ut!)
imorgon blir det att ställa klockan tidigt för jag har utsläppet 05.40 blir det att gå upp.
Sen så fyller ju pappa 60år imorgon! Så resterande av dagen tillbringar jag nog i Stenkyrka!



RSS 2.0