.


Don’t worry baby, I can be a bitch enough for both of us.

Idag har vi varit ute i stenkyrka och städat bilarna, både jag och Daniel. Jag passaten såklart och han BMWn. Min tjockis blev nästan som ny igen. :) Vi skall ut imorgon igen men då skall vi fortsätta med transporten. Jag skall väll börja med att dra bort de sista av "stripsen" sen skall vi pollera och vaxa taket typ. Börja att laga golvet kanske också, vi får se hur mycket vi hinner.

På tal om transport så på onsdag åker jag ner till Lomma (Malmö) och hämtar min nya transport! Jippi!
Jag tar med mig Lotta. Vi åker onsdag och kommer hem torsdag.


Denna är det!


J


En sommar favorit!


20

Ja, samma sak idag som igår. Daniel jobbar och det har varit fint väder... ringde honom förut och frågade om han skulle jobba imorgon också och han sa -nej. Jippie, äntligen kanske man kan göra något tillsammans! Men jag vågar ju inte hoppas för mycket... Jag lovar nästan att nu kommer det vara skitväder för att han är ledig..

Har träffat Josse en stund idag. Dixie och Tindra lekte och Myzak tyckte mest dem var jobbiga. Trevligt att träffas lite iallafall. Städat klart och tvättat förfullt har jag gjort också och ja så har väll min dag sett ut. Har inte alls varit i stallet idag, känns lite konstigt.

Dixie


No one is going to love you if you don´t love yourself

Idag blev det ju då inte riktigt som planerat. Daniel fick ju jobba idag också så vi har inte varit i stenkyrka eller på picknick..

Jag har städat övervåningen och skall väll ta nere imorgon förmiddag hoppas jag att jag hinner med. Skall träffa Josse en stund och så får vovvarna leka. Dixie blev ju bästis med Tindra sist. :) Sen skall vi förhoppningsvis ut till pappsen och på picknick om vädret är bra! SMHI säger att det skall regna och blixtra på eftermiddagen men när har man litat på dom?!

Vart vid Hennessy och ridit en sväng i skogen också idag. Hetsigt och stressat till en början. Men på slutet riktigt, riktigt fin!


Alla säger att queen of pop antingen är Madonna eller Lady Gaga men jag tycker att denna brutta också platsar bland dem!



Har denna i bilen. Vrid upp på hög volym och mycket bas. Skit bra faktiskt!


Regn

Det var meningen att jag skulle åka till stallet och rida nu. Men så precis började det regna. Inte lite heller det hällregnar just nu här.. Nu tänker ni "inget dåligt väder bara dåliga kläder!" Jaja, skit på er. Men hur mysigt är det när alla grejer blir pissblöta och man måste smörja efter! Nej, då hoppar jag hellre det idag, sådeså! Får åka dit iallafall och kolla vatten och lite så.

Sen åker jag väll ut mot stenkyrka, se hur lotta bor och sen är det vidare till kappelshamn där det är styrelsemöte ikväll vid Annika.

Sista dagen Daniel jobbar idag. Vi bestämde att imorgon skall vi göre en matsäck och åka ut på norr någonstans (för vi skall ändå först till stenkyrka) och ha picknick, mysigt! Hoppas på bättre väder då!
 



ps. förrästen så har jag sett och hört att det skall vara dåligt väder här på gotland hela veckan som kommer nu. Det skall både regna och åska. HAHA på er 08or som skall hit och festa!

Här sitter jag just nu och väntar på att ä...

img_0790 (MMS)

Här sitter jag just nu och väntar på att älsklingen skall sluta jobba för ikväll.
idag har jag varit på nationella hopptävlingarna. Det blir de på lördag, söndag också! :)
jag har varit ute en sväng med Hennessy i skogen. Spöken i alla buskar för att det blåste.
Dixie, jag och mamma har varit på långpromenad på 1,5 timme ungefär. Kärleksstigen/galgberget. Precis när vi kom hem började det regna = flyt!
Hur har eran dag sett ut?


.


Min häst är bäst!

Har varit på hoppträning i stenkyrka ikväll och det gick så jäkla bra! Jämför man med förra gången så:
Sist hittade vi ingen bra grundgalopp, det var ryckigt och vi kom fel på ALLT i princip. Tyckte 70 cm var jätte högt.
Nu så hittade vi flyt och kom rätt på allt i princip! Och jag hoppade bana på hela 90cm! haha.
Lycklig tjej har ni här! Nu är det bara att jobba vidare precis så som jag gjort nu.

Har även varit på stan med Daniels mamma och mormor. Vi var och fikade och sedan gick vi ner på Fornsalen och tittade lite. Trevligt!

Har helt enkelt varit en bra dag idag! Hoppas ni också haft det!


elephant


Some people care too much.. I think it´s called love.. /Nalle Puh

Nu är jag mätt ooch belåten! Nathalie gick precis hon skall ju vidare och festa (hur orkar hon?) Jag är hur trött och mätt som helst men jag har ju också sovit riktigt kasst inatt. Den där förbannade persiennen ramlade ju ner och är så jobbig att få upp. Jag vet änns inte hur man gör, så det var därför jag sov dåligt. Det blev ljust och varmt som attan i och med att morgonsolen ligger på precis in i sovrummet... jaja, ikväll har jag iallafall haft trevligt och det är alltid roligt att inte behöva laga mat och äta själv. Finns det något tråkigare? nästan inte iallafall.

Hennessy var ju så duktig och gick långt igår så hon fick vila idag faktiskt. Men jag var i stallet och såg när nathalie hoppade Maggan och sen tog hon ju även hem henne idag också. Det blir bra det där!

Nu skall jag väll se en film eller något. Johan Falk börjar ju på TVn nu, vet inte om det är så bra men något iallafall. Halvsova på soffan till jag går upp och lägger mig och sover för natten.


.


You give me that feeling people write lovesongs about

Satte mig precis ner. Har städat så nu är det rent och fint och tagit mig en dusch. Dixie fick också sig en dusch för hon var inte särskilt ren hon heller...

Idag har jag varit i stallet och ridit en längre sträcka på Hennessy så hon skulle få upp lite flås. Jag har ju jobbat jätte mycket med att stärka hennes galopp och det märks, hon är stadig och faller inte isär alls länger. Jag kan korta och länga. Öka kraftigt och ta tillbaka mycket utan att hon blir piss förbannad! Fin tjej helt enkelt! :)

Imorgon kommer Nathalie och skall hoppa lite på maggis och sen tar hon hem henne också imorgon. Skönt för alla parter att det kunde lösa sig! Sen på kvällen kommer hon hit så skall vi grilla! Trevligt värre!


Jag kan inte sluta skratta!


Just nu


Mysdag

Sitter ute och myser i skuggan. Har ju inte varit hemma nu på 2 dar så det är underbart skönt att bara vara hemma. Daniel var ju så duktig i måndagskväll så han sågade ner vårt träd vi hade på baksidan och det blev så mycket bättre! Känns som om det är dubbelt så stort nu +att vi kan ha bordet och stolarna på plattorna nu och inte i gräset. Trodde det inte skulle kännas som en så stor skillnad men det är faktiskt mycket trevligare att ha det såhär. 

Nu tisdag och onsdag har jag varit på katja-läger. Det var behövligt och bra tyckte jag! Det var ingen katastrof fast jag och H inte ridit dressyrlektion på 1½år. Så duktig har jag ändå varit att jobba själv! Sen igår kväll var det hoppträning och jag är ju en jävla fegis! Så fort det blir lite, lite högre så stannar jag henne mitt framför hindret för att jag tycker vi kommer fel (fast vi inte gör det och hon fixar det själv). SUCK! Sen så fick vi avbryta träningen i slutet då en tjej ramlade av och slog sig illa i huvudet. Jätte tråkigt då det gick så bra innan för henne!

Idag har jag varit på stan men Nathalie och shoppat lite snabbt. 1½ timme. På slutet blev det lite stressigt då hon skulle med bussen men det gick! :) Hittade jätte mycket rea och det känns ju alltid bra då! haha. 2 linnen, 1 t-shirt, 1 kofta och 2 nagelack i pastell färger! Så jag är nöjd med dagen.
Skall väll alldeles strax åka ut till stallet och titta till H lite, idag får hon vila då hon varit så duktig nu 2 dar.

.


Maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside bitch

Idag har vi varit på utflykt till lummelunda-grottan, jag, Daniel, Daniels mamma och mormor. Vi var ju där förra sommaren också och jag kan säga att guiden gör mycket. Den vi hade idag var inte bra, inte alls faktiskt..

Har också varit i stallet och ridit min fina. Tränade dressyr, jag vill ju inte skämma ut mig helt och hållet tisdag-onsdag så lite får man väll träna! Imorgon kommer Nathalie och skall känna på maggan. Hoppas att det går bra, så det skulle lösa sig både för Jenny och maggis.

Jag och D var även en snabbis införbi expert idag och hittade en systemkamera! lite spontant, men vi har pratat om det förut iallafall! :)

Diarado




Fin hingst. Lär mer här


Take me as I am, or watch me when I go

Sitter och ser på hästhoppning på TV och ser på hästsaker på tradera. Ja, en bra lördagkväll! Idag har jag varit och sett hästhoppning live i Othem. Mer har jag inte orkat i värmen. När jag kom hem på eftermiddagen lade jag mig på soffan och sov 2 timmar så nu är jag en piggmört, smart.

Daniel är just nu ute och kör lite bil med en arbetskompis, provkör varandras bilar typ tror jag.
Imorgon skall jag till Hennessy och rida lite dressyr i skogen tänkte jag. Måste ju öva nu till tisdag och onsdag då jag skall på Katja-läger! Katja tränade jag dressyr för varje vecka förut så det skall bli roligt om hon kanske ser någon skillnad typ försämring/ dock troligen ingen förbättring tråkigt nog då jag inte tränat dressyr på ca. 1½ år! nåväl och sen onsdag kväll tänkte jag träna hoppning för Annika har träningar i stenkyrka samtidigt! två flugor i en smäll när jag ändå är där ute! :)

Ha en bra lördag kväll/natt!

RSS 2.0