Dixie. (inte världens bästa bild men jag l...

img_8050 (MMS)

Dixie. (inte världens bästa bild men jag lovar att bjuda på bättre från kameran istället)


Ja, nu är jag iallafall hemma igen, skönt!...

Ja, nu är jag iallafall hemma igen, skönt! Jag fick åka ner till akuten igårkväll efter lite rådfrågningar med Karolinska. Feber, huvudvärk, illamående och frossa hade jag. Väl där steg febern ännu mer trotts Alvedon och var ett tag upp i mot 40 grader. Så jag blev inlagd på infektion och fick tillbringa natten där med antibiotika intravinöst. Fick iallafall komma hem nu idag. Så nu är det bättre och febern gått ner. Skall fortsätta med antibiotika i 10 dagar och sen skall jag vara helt okej igen! :)
vi har hämtar Dixie nu! Och hon är världens sötaste och busig. Lägger upp bild imorgon!


Jag är sjuk. :( har huvudvärk, illamående ...

Jag är sjuk. :( har huvudvärk, illamående och feber. Känns inte bra. Jag hoppas det inte blir något större utav det! Har tagit panodil så just nu är det lite bättre. Borde väll egentligen sova men är hur piggelin som helst.. Suck.
Vill ni veta en rolig sak?
Dixie hämtar vi imorgon förmiddag!!! :)
nej nu MÅSTE jag försöka allt jag kan att somna. Hoppas ni alla har det bra och är friska!


Min fina tjej igår. Hon gick som en klocka...

img_4959 (MMS)

Min fina tjej igår. Hon gick som en klocka. Inget stress och inget bråk. Bar upp sig själv och inget ständigt ökande som hon annars är väldigt bra på! ♥


19

Hallå!
Idag är jag trött och hängig, kanske beror det på vädret jag vet inte. Huvudet bultar och jag vill helst bara sova hela dagen. Har iallafall städat lite, dammat och så. Imorgon får snabeldraken komma fram ur sin vrå!
Lite senare får jag bege mig mot stallet också. Jag har insläppet ikväll. Hennessy gick faktiskt ute inatt. Första gången för i år, dock med täcke men ändå. Sommaren närmar sig alltså!

Nu är det inte långt kvar till vi får hem vår Dixie!



Hon är riktigt social, nyfiken, busig och påhittig valp!
Dixie var tydligen den första som tog sig ur både valplådan och valphagen!
Som jag längtar! Men nästa vecka är det dax! :)


Satte mig precis ner. Har varit igång hela...

Satte mig precis ner. Har varit igång hela eftermiddagen. Daniel och en kompis till honom har varit och åkt gokart. De försökte övertala mig men nej, jag vågar inte. Nästa gång kanske! Jag var publik/fotograf istället.
Sen åkte jag till stallet där jag red en dressyr runda i skogen. Jag förstår inte hur min häst kan vara så fin!? :)
Funderar på vad vi skall äta ikväll. Som vanligt är det dagens stora gåta!


Jag älskar min häst hon är bäst! Har varit...

Jag älskar min häst hon är bäst! Har varit ute i skogen på henne idag! Första ridturen på nästan 4 månader! Vi skrittade, travade och galopperade och hon betedde sig som en prinsessa. Jag har nog aldrig sett en sån lycklig häst förut! <3 Det roliga var också att trotts att hon inte gjort något förutom att gå lite i skrittmaskinen och att jag longerat henne lite nu sista veckorna är hon hur mjuk som helst. Jag kunde böja, fixa och trixa och det tog inte emot någonstans. Hennessy är fantastisk!


Måste ju säga vad vi gjorde igår också. De...

img_5070 (MMS)

Måste ju säga vad vi gjorde igår också. Det blev lite spontant att vi åkte ut till stenkyrka och pappa där vi grillade och åt gott tillsammans med pappa och familjen Högberg. När klockan var halv 9 åkte vi upp till brasan där det var gott om välbekanta ansikten.


Nu är Hennessy på plats och det känns jätt...

Nu är Hennessy på plats och det känns jätte bra och hon har redan en bästis. En liten islänning (B-ponny) vid namn Ärna. :) Idag har vi köpt ett nytt köksbord. Blev jätte snyggt. Jag har även hunnit med att städa övervåningen nu ikväll. Nu skall jag fortsätta se på BB. Vem åker ut ikväll? Spännande!