H


tyst

Hallå i stugorna!
Det var ett tag sedan sist. Har inte haft särskilt intresse för att blogga där av tystnaden.

Just nu sitter jag hemma och ser på någon film som går på 3an. Jag väntar på att klockan skall bli ca. 00.45 så att jag får hämta min älskling vid båten. Han jobbar och har gjort från den 21 och går inte av förrän den 4. Men imorgon firar vi nyår på M/S Visby med trerätters och hela kalaset. Blir nog mycket trevligt! Jag hoppas att jag får tuta på 12-slaget. ;) haha.

Idag är jag mycket trött, kunde inte somna inatt. Jobbigt när man bara vänder och vrider på sig och det kliar liksom i hela kroppen. Så har inte gjort särskilt många knop idag. Varit i stallet det är väll det i princip.

Jag hoppas ni har haft en lika bra jul som jag och att nyårsfiranden blir bra!


Bil

Trött idag. Det var nämligen en lång dag igår! Började med att klockan ringde 05.00 och då var det upp och åka till flyget som gick till Arlanda. Vidare med flyg till Örnsköldsvik. Där vi eller Daniel köpte ny bil. En riktigt fin BMW (såklart) tror den heter E90?! Och den är riktigt snyggt staylad! Håll ögonen öppna i Visby. ;)
vidare åkte vi från ö-vik vid 11 och var i nynäs vid 18.30 ungefär efter en lång bilfärd! Med stora köer i stockholm och en värdelös GPS.
så idag har jag varit trött och mest tagit det lungt.

Baka liten kaka

Riktigt duktig har jag varit ikväll. Bakat både julgodis och kaka till Daniels födelsedag som är på onsdag! snickerskakor och apelsinflarn. Ännu skall mer bakas med det fick räcka för ikväll. Det blir väll att på söndag baka två sorter kakor till och en saffranskrans samt julgodis, knäck, kola och kanske marsipankulor. Jag tycker det är as kul att baka kakor! :)

Nu blir det en lugn kväll i TV-soffan med Idol

Mycket böcker

Jag tycker årets Julkalender är riktigt bra hitills! Det blir nog bra det här skall ni se. Jag ser också mysteriet på greveholm ett avsnitt varje dag. Det är ju favoriten så jag var TVUNGEN att köpa den på DVD när den kom. Och igår äntligen fick man öppna första luckan i chokladkalendern! Jo, självklart har jag en chokladkalender, det är ett måste!
Jag saknar Daniel något enormt just nu. Vi skulle ses imorgon men nu blir det inte så. :( men på lördag, på lördag får jag träffa honom! ♥
Imorgon kommer hovis och skor pollisarna, så nu skall jag försöka komma ut i skogen!
Nu blir det att börja läsa min nya bok "Diamanter är för evigt" av Lauren Weisberger, alltså samma författare som till "djävulen bär prada".
Ett riktigt boktips är min förra lästa bok: "Mitt nya jag" av Sophie Kinsella som också skrivit alla shopaholic böckerna. Den tog slut alldeles för fort. Kanske för att jag inte kunde lägga ifrån mig den dock.

RSS 2.0