stranden

ja, vad mer kan man säga. jag har varit på stranden nu 2 dar i rad. Jätte skönt för det har fläcktat lite hela tiden.
igår var vi i åminne typ hela dagen, sen på kvällen fick jag ta bussen till stan för att gå på informations möte inför helgen. Idag har vi varit i Ihre. Senare ikväll skall jag rida på lilla Hennessy, lite på banan får det bli. Skall testa nya bettet och se om det funkar, det är ett rakt gummibett. I helgen är det ju då SM i lag i fälttävlan, jag skall vara funktionär på terrängen, hinderdomare tror jag att det hette, det jag skulle vara :p
findus fronten så har det inte hänt så mycket, eller jo! han har fått ner ytterligare 3 blommkrukor på 3 dar. han har fått ett jätte fint lila halsband, med en pingla på, jätte bra då man hör var han är. fast det förstås -han hatar det!
Sen så idag har han träffat en annan katt ute idag. En stor svart. Dem låg och tittade på varandra på 2 m avstånd i säkert en halvtimma, och tillslut tröttnade den svarta och gick. så problematiskt var det. findus låg typ på rygg och såg allmänt underlägsen ut.

sälen

hallå världen!
här har det varit dött ett tag nu, igen. men nu har jag faktiskt goda skäl till att jag inte varit här och skrivit. Jag har nämlingen varit på orientering i Sälen. närmare bestämt O-ringen (en 5 dagars orientering). Vi (jag, pappa, matte, carro, albin, david och Ida) bodde i en stuga med några andra. Mattias skulle springa och vi vara support. Men andra etappen skadade han vaden och kunde inte springa fler dar. Det blev alltså semesten för hela slanten. men matte var lite besviken, vilket man kan förstå.
Vi hade planerat att åka till trollskogen också, men det blev inget av med det heller, för dem jävlarna stängde ju av hela Lindvallen där vi bodde.
Det blev mycket bad i poolen, för i slutet på veckan var det olidligt varmt där uppe.
I lördags så var vi på Furuviksparken i gävle och såg på alla djur och karuseller.

nu är jag hemma igen iallafall efter alla äventyr i sverige.

stockholms-veckan

Ja, att det är stockholms-veckan det har väll ingen missat, iallafall ingen som bor i visby stad. Varje kväll har det varit förfest precis nedan för oss, och sent på nätterna kommer dem hem med buller och bång.
Ja, man lever ju bara en gång. Men rätt roliga är dem trots allt!

På lördag morgon åker vi till Sälen, vet inte riktigt om vi skall köra över dalarna eller över gävle ännu. över dalarna så blir det kortare(med några mil) och över gävle går det snabbare (för det är motorväg). Jag röstar för gävle, men pappa tycker dalarna.

Idag har jag ridit hennessy igen, efter vilan från kiropratorn. hon var helt wild and crazy idag.. Undrar hur det blir efter en hel vecka..

pusshej


sova, sova och sova

Hallå världen, och god morgon, god middag, god kväll, ifall vi inte ses igen. Idag har jag inte fått mycket gjort inte. Imorse kom Johanna och skulle kolla på Hennessy och Grållan. Hon klämde och kände och lade på magnettäcke och satte nålar. Det gick faktiskt över förväntan med Hennessy.
När jag kom hem strax innan 12 igen, var jag så trött så jag lade mig på soffan och somnade, vaknade inte förrän halv 5, då det ringde. tur var väll det för annars hade jag väll ännu sovit.
Jag slog en plingeling till Nathalie och vi bestämde att vi skulle ner till mix ranch och äta :) Det var smarre, mums...
Ikväll har jag sett på Truman show (tror den heter det), den är så bra. tänk om hela världen kretsade runt just en själv. Gud vad jobbig, ändå strävar så många efter just det.

Imorgon flyttar jag till stan. det är väll en av dem sista gångerna jag bor på adelsgatan. fy så jobbigt, jag som trivs så bra där. Jag vill inte flytta !!
Sen på kvällen har jag och Natta bestämt att vi skall spela krocket och grilla hemma vid henne. egentligen skulle vi spela mini-golf, men det får bli en annan dag.

jaja, det blev ett litet kvälls inlägg.
pusshej

helgen

Ja, då var man hemma igen. Det är tyst och lungt, nästan lite tråkigt, men skönt att vara hemma. Det är ändå
- borta bra, men hemma bäst!

I fredags var det Ragna träning. Jag och hennessy som inte har hoppat så mycket, var taggade till 1000, vi tränade på kavaletti och mycket markarbete vilket är bra, för det är väll där vårt största problem ligger. det är inte hindrena utan vägen emellan. Det var en lite svårare övning men vi klarade den fin fint enligt mig.
Sen på kvällen var det lite fest för louise som hade fyllt år. Vi började kvällen vid Micha med att grilla, sedan gick färden i en jätte liten nissan, med 9 personer i!! till Nathalie, där vi fortsatte kvällen. Det tillkom en del. och blev en trevlig kväll..

På lördagens morgon var det upp tidigt för att träna för Ragna igen. Denna gång med mindre markarbete och mer hoppning. Det gick bra även där. Men när Hennessy blir trött, och det tar väll emot lite, blir hon tjurig och börjar bete sig som en bullrider-tjur. Luftsprång, bockningar och sparkar viner i luften. Då vet man att det är dags att runda av tränings passet. Det blir nog bättre ju starkare hon blir och ju mer muskler hon får.
När träningen var slut var det bara att kasta ut hästen i hagen och skynda sig hem att duscha. Sedan bar det av till Stenkumla där den traditions enliga sommarfesten med släkten hölls. Där fick vi god mat och så lekte vi lekar hela eftermiddagen och kvällen. Vi sov kvar där ute och jag fick soffan :) Så vi kom väll hem här till lunch ungefär idag. 

Idag har jag varit ute och ridit en snabb sväng med lotta och emma. Jag trodde hennessy skulle vara lite trött efter all hoppning i helgen, men inte. hon var pigg och ville väll inte riktigt lyssna på mig, men efter vi bråkat lite, gav hon med sig :)

imorgon är det upp tidigt igen, för att ta emot kiropraktorn.

vi hörs!
pusshej.

Erik

Shit pomfritt !!
Idag då när jag och natta var i almedalen och solade lite, satte sig ett gäng igemte oss. Jag sa då till Natta att det såg precis ut som "Snygg-Erik", hon ungefär jaha, troligt att det är han! Efter en stund hörde jag honom prata med dem andra.
-Det låter ju precis som honom också, till natta.
aja, det gick ett tag och sen gick vi där ifrån, och dem satt kvar.
Nu läser jag Fridas blogg och där står att han spelar på bur ikväll! Jag har sett att dem skulle spela där i sommar men hade för mig att det var senare i sommar! tänk om det verkligen var han! Jag är nästan säker, men oj, varför gick vi! Jag hade ju kunnat titta på honom lite till, eller hur frida! Erik+Emelie+Frida=Sant!
Grejen är att nu när jag tänker efter så såg det precis ut som Mattias också...men man lägger ju bara märke till Erik :)

None

värme

äntligen lite värme! Som jag har längtat och det värkar inte bli sämre imorgon. Så då är det bara till stranden som gäller. På eftermiddagen skall jag hoppa för Ragna med Hennessy. Jag hoppas att det går lika bra som i tisdags. Sen på kvällen är det ferra, louise har fyllt år, så det är väll lite fest för henne :P Men det krockar ju med Bro OK:s sommarfest, med grillat lamm och massa gott, jaja, man kanske kan vara med på båda.. Lördag är det Ragna igen på förmiddagen sen på eftermiddagen/kvällen ferra igen också, denna gång sommarfest vid min faster i stenkumla, med hela släkten :)

Idag har jag varit på stan med Natta, vi hittade varsin kofta, var och åt. sen gick vi ner till almedalen för att sola lite.. När jag kom hem så var det iaf poolen som gällde :) super skönt.
idag har jag också fått korten som hemlins tog på mig till aftonbladet söndag. Det var jätte många fina bilder på mig och Hennessy, 2 st skall jag iaf rama in och sätta upp på väggen.

Nu skall jag äta
vi hörs!

stan

ja, idag var det att gå upp tidigt. Lotta hade ju fått för sig att det var idag det var kiropraktorn skulle komma. Så upp halv 8 och åka iväg, kvart över 9 ringer vi till henne och frågar var hon är, det visar ju sig då att det var imorgon hon skulle komma. jaja, upp kom man iallafall och nu är det ändrat igen så hon kommer på måndag 14/7  :P Jag och Hennessy var iallafall jätte trötta imorse, kolla in bilderna på emeliewestfalt.bilddagboken.se

jo, sen då åkte vi till stan. Fredrik var ju sjuk så det blev inget Stenkumla helle, en annan gång. Väl på stan hittade jag 3 tröjor på HM och en bikini och en tunika på Kappahl. och ett par skor förrästen, ännu ett par! Man har hur många skor som hellst, ändå är det något fel, det passar inte till kläderna, eller dem är för varma, eller man får skav sår av dem..

Nu är det bestämmt! Bara hon inte säger något annat nu. Hoppas, hoppas, hoppas, sen är du min...

klubbtävling

JA!!! :) det gick så bra idag! så jag är så nöjd och glad och stollt över min och hennessys insatts på klubbtävlingen ikväll. Vi hoppade en bana på 60 och en på 70. Felfria båda gångerna. Nog var det inte så högt, men för att vara första gången, så är jag grymt nöjd.

Imorgon kommer kiropraktorn och skall kolla på hennessy.
sen skall jag och lotta ut till stenkymla och se när dem rider dressyr för Fredrik Böhling.

regn



ja, vad var det jag sa förra måndagen om måndagar? jo, att dem alltid är tråkiga, och att det alltid regnar! ja, vi kan ju hoppas att den här måndagen blir som förra då det sprack upp och blev fint väder på eftermiddagen/kvällen då jag red dressyr lektion. För det är ju samma idag, jag skall rida dressyr lektion för katja ikväll :) Annars händer väll inte så mycket idag. I morgon skall jag och hennessy göra debut på klubbtävlingen. Vi skall hoppa 50cm :P det blir nog lagom för oss.

skriver kanske mer sen.
hej.

dressyr tävlingar

tur att jag har Frida. jag kanske skall gå på svenska/rätt stavnings kurs vid dig! :P Nu har jag lärt mig att det heter efterlängtad och inte efterlänktad :P jag vet ju det egentligen! bara lite hjärnsläpp blandat med dyselexi, det är allt.

Idag har jag varit med Rebecca och hennes syster på dressyrtävlingarna i stan. Det var mycket fina hästar med.
Sen när jag kom hem så drog jag upp till hästarna och skulle rida. Jag bestämde mig för att utforska lite då jag inte hittar några vägar där. Jag red in på en skogsväg och den tog ju aldrig slut! jag red och red. tillslut kom jag fram till en bro, efter lite tvekan gick jag över med hennessy. efter ytterligare en bit en bro till. Vart var jag egentligen?? iaf ute på myren var jag typ uppe i tingstäde för jag såg ju kyrkan på nära håll :P jaja, den vägen kan man ju rida om man vill rida lite längre, för lång tid tog det. jag var ute i över 2 timmar.

har just pratat med Maya hoppas att dem kommer in imorgon till tävlingarna, så jag slipper vara där själv! eller att natta vaknar tidigt och kan komma in till stan! men det är ju inte troligt då hon kommer med båten ca 03 inatt.

nu skall jag se göta kanal :)

pool party? :P

idag har jag äntligen varit och tagit bort blodtrycks-apparaten. oh, fy, tusan vad det stank under! har ju haft på mig den i ett dygn och så är det varmt, och jag har tränat och blivit svettig, najs! men vad skall man göra jag fick ju inte ta av den och den får ju inte bli blöt. :P Det var bara in på närmaste toalett där på sjukhuset, men dem har ju inte någon tvål med perfym!, det luktade ännu lite men efter tvål och sprit så blev det lite bättre, det stank iaf inte. jag kan ju säga att duschen var efterlänktad! (efterlänktad heter det så??? :P) jaja.

sen var det till nya team sportia och kolla på bikini, för min kära katt har ju haft sönder min. men jag hittade ingen där. Någon som vet var det finns snygga, jag hittar inga någonstans. jag är i stort behov av en! Sen in på sko kanonen och där hittade jag ett par sandaler.
Väl inne på ica maxi fastnade jag vid poolerna! jo, jag föll för en, inte den minsta men en liten en. Tänk vad skönt när det är varmt och så, bara lägga sig där i och sola! det sägs ju att man blir brunare i vatten också. :P haha, jaja, någon som vill komma hem hit till stenkyrka city och bada med mig?? pool party!!

blodtryck

Idag har det varit en full dag på lassis. Först dit och få denna jätte trevliga apparat. den mäter mitt blodtryck varje halvtimma i 24 timmar. Jag måste ha den på mig hela tiden, jätte roligt inatt, när den skall blåsa upp sig och jag skall vakna hela tiden!

efter det var det en massa jag skulle fixa där nere, så jag har inte gjort så mycket mer idag. eller jo, jag har ju varit vid pollarna :) men det är jag ju varje dag..

Nyss försvann katten. Jag gick runt huset för att leta efter honom, då ser jag den dåren som sitter i tallen inne vid grannen! det kan ju tilläggas att han inte kan klättra ner i ett vanligt äppelträd änns, och den dära tallen var stor! Ner på marken kom han iaf jag vet inte hur men sen kom han traskandes på gräsmattan.

RSS 2.0