lördag

idag mådde jag faktiskt rätt bra när jag vaknade hör och häpna. men efter att jag varit ute och ridit på Hennessy (som för övrigt stått nu sedan transporthändelsen) var huvudvärken tillbaka igen. Jag förstå inte vad det är för för fel. det är inte bara lite molande migrän eller späningshuvudvärk. utan de känns som om hella huvudet skall spricka och det känns som om i varje pulsslag ökar huvudets omkrets med ca 100%. Panodil hjälper inte ett skvatt och på måndag skall jag och göra en skicktröntgen på lungorna. skall då gå förbi och fråga vad jag skall göra. Lotta tyckte jag skall kräva en röntgen av huvudet också, med tanke på allt jag gått igenom. får se hur jag gör. men något är ju fel.

Ikväll tänker jag trottsa huvudet, det är ju trots allt lördag och gå upp till Lotta. Hon bjöd in mig på pizza, vin och bada balja. trevligt, trevligt. mysigt med att sitta ute i en varm balja med snön omkring, stjärnhimlen ovanför och just nu är det -10 grader kallt och kallare lär det väll bli senare ikväll. Det blir nattbad för de höll ännu på att fylla den och det tar 4timmar att värma upp den. ;)

Jag saknar älsklingen oerhört! men vad fan 5 dagar är inte särskilt mycket. tänk om det skulle vara 4 veckor?! då vet jag inte vad jag skulle ha gjort. tack gud för att det finns mobiltelefoner i dagens samhälle iallafall.

Hennessy idag var piggelina. Hade inte räknat med något annat heller, fräsch och fin var hon så nu börjar träningarna igen. Dressyr på måndag och hoppning på onsdag! och denna gång skall jag komma hela vägen till sanda. sist hamnade jag ju i stan, men en häst med panik i transporten + ett blodsprutande sår på bakbenet.
tack alla bilar som kör förbi när man ser att jag står helt själv med en häst avlastad mitt på vägen med blod överallt. Man är säkert så dum och tänker att vad kan jag hjälpa till med jag kan ju inget om hästar. jag är nog bara ivägen, nej, men några hästkunskaper behövs inte för att hålla i henne när jag försöker få stopp på blödningen iallafall. så åter igen tack!

torsdag

uppdateringarna kommer mer och mer sällan. men här kommer ett inlägg!
Jag är sjuk. Har fruktansvärt ont i huvudet och troligen lite feber också. Känner mig inte alls på topp och hoppas på en klar förbättring snarast.
Just nu sitter jag och ser på halv åtta hos mig. Huset som värdinnan har ikväll, ser typ i princip ut som mitt drömhus inuti förutom alla djurskinn på golven. annars hur fint som helst.
Idag har älsklingen åkt ut på sjön för att jobba och jag saknar honom som tusan! men vi ses snart igen och jag får helt enkelt acceptera att det är såhär ibland.

Nu skall jag ta några panodil och hoppas på lite trolleri.


love

Igår (och även idag) var jag med i Radio Gotland. Känns alltid lika konstigt att höra sig själv. Men jag måste erkänna att detta inslag var en av de bättre jag varit med i. Har du missat det kan man höra det här igen. 

idag har varit en riktigt lång dag i skolan. På matten satte jag och sov i stort sätt hela lektionen. Ni vet när man blir sådär trött så att man verkligen kämpar och försöker tvinga sig själv med att hålla ögonen öppna och nickar till hela tiden. just så var det hela dagen idag.

Idag var det dressyrträning igen. Roligt när det går så bra som det gjorde igår. Hennessy skötte sig exemplariskt och nu är det bara att jobba vidare. imorgon börjar hoppträningarna igen och snart även tävlingssässongen. Jag är laddad till tusen!

Nu skall det tillagas en köttfärspaj. är ingen mästerkock men det går väll att äta iallafall.

L

här blir det tydligen inte mycket uppdaterat länge. Kan bero på att jag är lyckligare än någonsin och att jag helt enkelt inte har varken tid eller ork.
kom precis hem från ett verksamhetsplaneringsmöte med SORK. vet inte riktigt vad som blev bestämt. men gott fika var det! jag fick iallafall en uppgift. att kolla på klubb- tröjor, jackor och schabrak.
Har även ridit Isa idag. väldigt trevlig häst. Hon visade dock idag att även hon kan busa. gjorde världens bocksprång i galoppen. det var så att det bubblade till i magen. haha, jag kanske är lite dum i huvudet men jag tycker det är lite roligt med lite bus, inte så att jag ramlar av men sådär nästan.


Daniel Pettersson ♥

lycka

Idag fyller pappsen år och det har varit folk här hela eftermiddagen. Just nu är familjen slite här (matte, carro och barnen) vi skall äta hamburgare. Känner att man behöver något annat förutom kakor och tårta i magen också.
Har även varit förbi stallet i snöstormen. Hennessy hatar snö, iallafall när det yr in i öronen. Men vem tycker inte det är obehagligt.

Relationsstatusen på face är ändrad och jag är världens lyckligaste! För jag har värdens finaste. ♥


blogg.se är som kola, segt.

blogg.se är så segt så att man får spader! nu har jag suttit här hur länge som hellst. skrev ett långt inlägg förut, men vart det tog vägen kan man ju bara drömma om. hoppas det går att lägga upp något nu annars veti katten...

igår hade jag och natta filmkväll. det var meningen att vi skulle se alla harry pottre filmerna. men 5an lyckades vi inte få tag på så vi såg en annan film istället. "dumpa honom" hette den, en lite små rolig film.
Jag tyckte vi var duktiga som orkade. dock sov jag genom slutet på sista, det blir ju lätt så...
ikväll blir det bio, luftslottet som sprängdes. Hoppas den är lika bra som de andra. men med trevligt sällskap blir det ju kanske bra iallafall! :)

Har varit ute med Jennifer på en tur i skogen. kallt som as men trevligt! vi bestämde att vi skall leka i snön någon dag. typ åka pulka och kanske grilla någonstans. super mysigt.

Det blir mycket denna vecka.
Imorgon fyller pappsen år och det är kalas hela eftermiddagen och kvällen. skall även på förmiddagen hinna rida Hennessy och på eftermiddagen får jag åka iväg och hjälpa natta lasta meg som för första gången skall ner på dressyrlektion.
tisdag är det hoppträning för ragna! vad jag har längtat till att få börja hoppa igen. har ju inte gjort det nu sdan i början på november. så nu jäklar! skall först rida Isa (ragnas egna häst som jag skall hjälpa henne med). sen ett pass med H.
Onsdagen är nog rätt lugn.
torsdagen blir det att ösa dus i klinte hela förmiddagen och 15.30 skall jag vara med Hennessy på kliniken, prinsessa skall veccineras och få komma till tandläkaren.
och fredag börjar ju skolan. Sen rullar väll allt på i all hast som vanligt igen...

RSS 2.0