Erik :)

Kusin Anna har fått en son! jag var nog den sista på jorden som fick veta det med en då! :) och ni kan ju bara gissa vad han skall heta. ERIK! (dock med c) världens finaste namn ju! det kan inte bara vara ett dumt sammanträffande, det måsta ju vara ett tecken på något, eller?! :P

image12

Eric

Grattis Lotta!

Lotta skrev upp till Grönt kort igår. Grattis du klarade det ju! det var ju inget att vara nervös över.
Förlåt för den dära ros-blomster pinnen som jag tagit sönder. dock tror jag att du gått i sömnen och brutit av den själv! :p
image11


Back in business igen. Dock tagit en liten paus nu.
Fick ju sådana dära sömntabletter igår. Tro det eller ej men det funkade! har sovit hela natten som en stock. det var dock jätte jobbigt att bli väckt och behöva gå upp, man blev grymt mycket tröttare iallafall. En av världens bästa mediciner tror jag.

Tro det eller ej, men igår flyttade en känd svensk artist hem till mig! han är aktuell med ny singl nu. men det är ju dock inte så bra så att jag bor där nu också då. utan vi hyr ut åt piiip nu i sommar i 5 veckor. piiip har själv sagt att vi inte skall gå ut med att det är han som bor där, därav piiip:en :p Jag får väll gå dit minst en gång varje dag för att se till att han vattnar blommorna, så dom inte utav misstag dör eller så! haha.




Jag har iallafall kommit på vad jag skall göra när jag blir stor.
- Jag skall vinna på lotto..

28/6

mycket sovande inatt blev det inte heller. sista gången jag kolla på klockan var hon 04,10. Gick upp kl.06,00 åkte till stan. Sov faktiskt i två hela timmar till på länna, sedan så fick jag åka och jobba vid 10. är ju tvungen att komma igång igen. även om man är helt död. Mammsen är och köper någe hälsokost tabletter som gör att man skall somna. tänk om jag inte vaknar igen då, för att jag är så trött egentligen?! :S Men jag hoppas faktiskt att de skall hjälpa! har fått i mig ett äpple idag, känns rätt skönt faktiskt.

igår var det klubbtävling i Stenkyrka. gick super bra! bara att jag höll på att svimma när jag satte upp på andra hästen men, men det gick strålande iallafall. Både Maxi och Unica gick jag nolla med båda vändorna. inte ett ända misstag varken från mig eller mina fina pollar! det ser bra ut till tävlingen i Bursvik på Söndag! :)

image9      image11
   Unica Lad                                                                                      Maxi tar en tupplur

jävla strömavbrott!

bland det värsta som finns i hela världen efter småkryp och ormar, kommer strömavbrott! Inte nog med att det blir kol mörkt (om det är på natten då) man håller på att dö av att man är så mörkrädd. Monstret under sängen kröp iallafall inte upp och åt upp mig! puu! han måste ha varit mätt på alla dammråttor som jag samlar på där under.

inte har jag kunnat sova inatt heller. vad är det för fel på mig?! kan någon svara på det? för jag orkar inte hålla på såhär längre. jaja, hoppas jag somnar tidigt ikväll, men det lär jag ju inte göra.

ikväll är det blåbärs- och sommarhoppet nere i stenkyrka. jag är anmäld på mina två pollar Unica och Maxan. får väll se hur det går. om jag orkar eller inte, men jag måste. för det är ju en deltävling. så jag måste ju vara med på båda för att vinna! och det är ju klart jag skall göra det! de 3 bästa resultaten av 4 räknas och man hoppar 2 ronder per kväll. kan väll bli lite tufft då jag inte fått i mig något att äta sedan i söndags! har ingen energi alls. men är man en kämpe så skall det väll gå! :p det sades iallafall i ett tal att brorsan har uppfostrat mig till en kämpe på Jockes och Jennys bröllop :)

försöker hålla humöret uppe, det går väll rätt bra änn så länge
tur att man har Erik och lyssna på. då blir allt lite bättre för en stund. 8 augusti i kalmar!

image8


sjuklig

har inte hänt så särskillt mycket på senaste tiden. är sjuk, har typ maginfluensa och spyr blod. inte så roligt. förlorar ju en massa pengra på att vara hemma också! och hur i allsin dar skall dem klara sig utan mig på jobbet?!

Det har ju iallafall varit midsommar! trevligt, trevligt. det kom en massa folk hit (vi blev ca 25st personer). Grillade, dansade runt midsommarstången, och hade det trevligt :)

Längtar, längtar, längtar till fårö! hoppas att tiden går lite fortare än vad den har gjort hittils! Skall bli så roligt att träffa alla goa och glada vänner, för det är ju så att ALLA SKALL MED DIT! :D

Det måste ju bli minst lika roligt som förra året!

vem är det som gömmer sig där borta?  är det någon som är lite borta ?! :P  fridas fina gubbe
vem där?                                  någon som är lite borta? :p       fridas fina gubbe.

natta redan trött efter maten      
natta trött redan efter maten.       





when I hear you say my nameett litet hjärta

Onsdag

var ett tag sedan jag skrev nu. vad har hänt i mitt liv den senaste tiden då? hmm, inte något märkbart intressant som jag kommer på iallafall. vilket liv man har då! :P

det har iallafall varit skolavslutning! trevligt, trevligt! var först med Natta och hennes klass och grillade på norderstrand. inte så värst roligt om jag skall vara ärlig. alla småttingar sprang runt och lekte fulla. efter en stund drog vi oss inått strandpromenaden och Almedalen. där mötte man en massa folk :) Frida och hennes kompisar bland annat.
När man väll kom hem eller inte kom in på gården hemma för att porten var låst! vad skulle jag göra?! sova mitt på adelsgatan tills den öppnar vid 06 kanske :S nej, tillslut kom jag på att man nog kan klättra över en kodad grind in till hotellet igemte för att sedan hoppa över ett 2m högt plank. tro det eller ej, med in kom jag! :D det kanske bor en liten apa inuti mig..

sen har jag ju börjat jobba nu också, på Geab. tråkigt med det är välförtjänta och behövda pengar.
det jag gör är att sortera in 5 siffriga nummer i ordning i pärmar. jag är helt snurrig utav nummer i huvudet nu :S tar imot post, skickat ut offerter och lite sådana administrativa saker.

Men nu måste jag väll börja jobba igen lunchen är slut nu. 2 timmar till och sedan är det midsommar! ledig torsdag och fredag samt helgen då. sköönt!

En massa cyklande

sitter här vid pappsen och väntar på att lotta skall ringa så åker vi ner till pollahästarna.

igår var jag, natta och louise på stan. skulle ju hitta något till imorgon. hittade faktiskt en klänning men inte då till imorgon! :/ det bar av hem till nattas garderob, där hitta jag en klänning iallafall. :)

idag har vi varit ute och cyklat med klassen, eller med alla 1:or på Elfrida andré-gymnasiet. det började med Visby-Tofta strand, såklart var det ju motvind, men vi lade upp ett rätt högt tempo ändå. väl där så var det en massa stationer med olika typer av övningar. allt från att sätta upp tält till att lägga bandage. efter lunch spelade vi vollyboll, fotboll och olika strand spel. sedan bar det av hemåt igen. Tofta strand-visby på 45minuter! kan ju förklaras då vi tävlade med de som åkte bussen! (de körde om oss i vibble)

så jävla trött på folk som pratar en massa och ingeting händer ändå! onödigt låvande hit och dit.

Ola Salo

idag har jag varit i skolan och ätit glass, mums. det var allt där så jag gick hem.

sedan har jag varit vid frissan idag och klippt och lagt i ljusa slingor. hör och häpna jag ser precis ut som ingen mindre än Ola Salo! det är iallafall minst helt sant. det läskiga var att när jag precis kom på att det var honom jag likande såg jag och Maya (vi var ute på en promenix) en bil med reg.nummer ARK, och sedan 2st affärer med namnet AKR!! det bara måste vara något tecken. så när han kommer till Gotland i sommar skall iallafall jag stå längst fram och skrika -Vi är ju lika på håret!


Skönt med en promenad så här på kvällen faktiskt det får vi ta och göra om iallafall Maya. Så får du uppdatera mig på dina växt kunskaper i butaniskan.

Nu måste jag springa till bussen, som går hem till pappsen.

hoppande helg

den här helgen har det bara varit en massa tävlande. roligt förstås eftersom det har gått så bra! : )
igår hoppade jag Unica, inte en ända bomm, slöt på en 5 placering, men bara med 1 sekund till 3:an.
idag var det Maxans tur att hoppa, i 90cm felfri. men sedan i 1m så var det faktiskt mitt eget fel att vi fick ett stopp på första hindret. vi hade ett för taskigt tempo, men när jag la upp det rätt mycket efter så gick vi nolla även där!

har ingen hund längre nu, rätt skönt faktiskt hon har ju tuggat sönder mina kläder! jävla hund!

i morgon är det skola igen. sista veckan nu innnan sommaren, så skönt!  Men dock börjar jag ju jobba måndagen direkt efter igen. får 3 veckor ledigt i sommar iallafall, det är ju ändå det.

en varm nationaldag

idag är det den riktigt första värmen här! gud så skönt, alla bara klagar men jag, jag njuter verkligen!

har varit på hopptävling i sjonhem idag, gick väll inte så värst bra. men det var ju som sagt bara en träning för mig och pollarna också. har inte hoppat på flera veckor nu. men till helgen hoppas jag att vi skall vara i form igen.
Unica Lad - gick rätt bra. felfri i 70cm, slöt på en 5 placering. på prisutdelningen så sjöng vi -Du gammla, du fria. fast det var typ ingen som sjöng, jo kanske jag och speakern då! haha.
sen så strök jag mig i 90cm eftersom jag inte har ridit henne så mycket sedan distansen då jag blev diskad för att hon var halt när jag kom i mål.
Maxi - jag vet inte vad hon har för psykiskt problem igentligen. ett stopp i 70cm. sen i 90 så stannade hon på ett helt vanligt hinder som hon hoppade innan. hon bara bestämmer sig sedan skall hon inte. innan vi blev insläppta började hon ju backa som vanligt också fick slänga mig av när vi var inne i buskarna och dra fram henne.

Har precis varit ute och gått med Tanja (hunden vi passar nu) hon tycker iallafall inte om värmen, hon var helt död efter typ 100m. 

Nu skall jag sätta eld på grillen :) jag och pappsen skall grilla fläskfilée, mums.

tråkig dag idag.

Idag händer nog inget roligt tror jag... har haft prov i samhällskunskap nu precis. gick sådär, inte jätte nöjd över det med jaja. sen efter lunch så har vi redovisning på handeln.
 
har ju inte skrivit på länge nu så här kommer lite uppdateringar:

i fredags så tävlade jag och Maxan dressyr. Vi kom 2:a! fan var vi är bra! och det gick ju inte så jätte bra heller ändå slog vi alla snobbar på sina fula hästar! riktig skön känsla. sen så skulle jag och Natta annordna filmkväll. men det gick ju inte så bra, för vi somnade... vaknade tillslut när Jakob kom och knackade på. 

i lördags så solade jag större delen av dagen, sen på eftermiddagen hjälpte jag Rebecca med att flytta. eller iallafall hämta 3st kartonger som skulle stå vid hennes mamma, men tro mig det var lite mer än 3 kartonger!! 

i söndags så var det städdag nere vid SORKs ridhus. inget målande i år men städande iallafall, blev faktiskt rätt fint tycker jag. Sen så skulle jag rida Unica, drog ju upp alla Stenkyrkabor för att leta efter mig när det kom en häst springande hem utan en Emelie, haha. Efter promenaden hem igen så var det Maxans tur. Då fick jag också sällskap av Lotta, Emma och Minna : ) vi red en liten tur i skogen och det gick väll bra.

i måndags var det Katja som vanligt. gick jätte bra. trotts att det kändes lite konstigt. Rebecca var med och såg faktiskt också för första gången, hon var nöjd med vår insatts. jag skrev också prov för ett ryttarmärke igår, 3:an tror jag att det var. och gjorde det praktiska provet. jag klarade det utan någon anmärkning.

I morgon så börjar hundvakteriet för Tanja. Det brukar ju gå jätte bra, hon är ju så snäll. Skall ha henne tills på söndag.

RSS 2.0