i'm with you

I'm standing on the bridge.
I'm waiting in the dark.
I thought that you'd be here by now.
There's nothing but the rain.
No footsteps on the ground.
I'm listening, but there's no sound.
Isn't anyone trying to find me?
Won't somebody come take me home
It's a damn cold night.
Trying to figure out this life.
Won't you, take me by the hand, take me somewhere new.
I don't know who you are but I, I'm with you.

ljus tack!

halloj. Jag skall snart gå och lägga mig, men först får det bli ett inlägg här. Jag är som sagt nu då ensam här hemma i huset i stenkyrka. och för alla som inte känner mig är jag grymt mörkrädd, när jag är själv. :p Idag så har jag inte gjort så mycket. pappsen åkte vid lunch. Jag har varit och ridit på min Hennessy. + att jag cyklade både dit och hem, vilket iaf är en bit. Jag har lagat mat vilket jag är jätte stollt över, gjorde kassler-gratäng och mixtrade ihop lite ingredienser, och tro det eller ej, men det blev skit gott! första gången som det äntligen blir gott, när jag hittar på lite själv. Nu ikväll har Nathalie och Jakob varit här :) vi har sett på film.

jo, sedan förut idag så kollade jag lite på blocket, och jag hittade ett precis sådant träns som jag letat efter hur länge som hellst. Jag får det för en 100, det är typ nytt + tyglar! ett riktigt kap!!! och Hennessy kommer bli så snygg!

Nu skall jag väll försöka att sova, det kommer inte bli lätt, jag vet det. för jag kommer att ligga och kolla mot dörren och ha öronen på helspänn hela tiden. det kommer väll att sluta med att jag somnar när det börjar bli ljust imorgonbitti.

pusshej

man får själv sparka den gul och blå.


You know ...

You know it's never easy putting anyone down.
It's not the same when you wear the crown.


Botox för bloggen

Gud vilket ansiktslyft bloggen har fått idag :) Rena rama botoxen ju.
Tack, tack, tack Emilie för hjälpen. Jag kan nog inte säga det nog.

Har precis sett på Ghost Whisperer. Egentligen tycker jag inte att sådana program/filmer/serier är så bra. men den här serien följer jag med hjärtat i halsgropen! Just ikväll så slöt det ju så spännande så att man knappt kan bärga sig till nästa vecka. Men varför ser jag på sånt? jag har ju sagt till mig själv att sluta se sådant som är läskigt själv. Jag är redan tillräckligt mörkrädd. Jag vill inte tänka på hur det kommer bli nu när pappa åker. Tur att jag har världens bästa tiger!

  

sjuk

Ja, idag har det varit en sådan dära mindre rolig dag, en sådan som egentligen inte skall behöva finnas. Jag vaknade och hade så grymt ont i magen, så jag stannade hemma. undrar vad det är? igår i stenkumla hade dem maginfluensa, men det kan omöjligt ha brutit ut nu. så jag tror att det är sjukdomen som familjen slite har haft...
hoppas det blir bättre snart, för i helgen åker pappsen bort, jag är själv här hemma lördag-tisdag.

see you..

Hennessy

Nu är jag äntligen ägere till denna underbara varelse!!!
  

i eftermiddags tog jag ut alla mina pengar jag hade och åkte ut till Stenkumla för att betala och skriva kontrakt!

+ att det är Project runway final ikväll!!!! Ja, vad jag har längtat sedan förra veckan. Jag hejar på Christian, han är inte så snäll mot alla, men han är så jäkla begåvad!!

kläder

Detta har jag beställt idag:

Svart ballongklänning





och en vinröd långskjorta + bältet.

peppa

God middag. här ligger jag i sängen med en katt på magen som försöker äta upp mig.
jag vaknade tidigt såklart när man får sova så länge man vill. Så jag har hunnit med en del saker idag redan.
Jag har beställt lite kläder från olika ställen. Städat i hästrummet och tvättat en massa.
I eftermiddag är det dressyrlektion för katja som gäller. hoppas det går lika bra som förra måndagen. Det ser ut som om det skall kunna börja regna när som hellst, vilket jag hoppas att det verkligen inte kommer att göra, betala 180kr för att rida en halvtimma och inte få ut ett piss utav det är inget jag föredrar. men jag skall försöka att peppa upp mig själv, och tänka positiva tankar så kanske det blir bra.

ha det.

personlig vinnst

Nu har jag sovit sista gången på Adelsgatan 3, 2 trappor upp. :/ Fy, så sorgligt, jag vill verkligen inte flytta men jag kan ju inte precis bo kvar där själv. Ingenting har fungerat där, DVD, telefon, dator eller bredband. Jag har iallafall varit duktig och tagit en massa bilder med min kära digitalkamera som har varit borta. men ett problem finns, sladden är fortfarande borta, så det går inte att få över bilderna till datorn. Puts väck.

Igår var det KM i hoppning i Stenkyrkaortens RK. Jag hoppade 70 i förklassen eftersom dte inte gått något vidare bra nu på sistone. Men det kändes väll rätt okej, så jag bestämde mig efter att ha hört runt lite att jag är med i KMet också. Jag fick starta först, och det var väldigt nervöst eftersom jag inte hoppat 90 med henne förut, det är ju inte högt men det är ändå så att det kan gå åt skogen om hon börjar att bråka. På uppvärmingen till den klassen och framhoppningen gick det as dåligt, så det kändes ju inte bättre direkt efter det. När jag väl kom in på banan så tog jag tre stora andetag, och gick igenom banan en sista gång, sedan red jag, och det gick strålande! hon har aldrig hoppat bättre! Jag slutade tillsist på 2:a plats Nathalie på Wulfs vann, vilket inte var helt överaskande. :) men jag känner mig som en vinnare..

på kvällen var det kräftskiva vid faster Monica. Jag smakade en kräfta men det var inte gott i år heller...


....

ja, vad skall man säga? Hur allt förändras för att man är borta. inte avsiktligt, men man liksom inte räknas riktigt längre. Det sägs så mycket, men görs så lite. jag försöker, men det fungerar tydligen inte. hur kan allt bara förändras, det har säkert varit jätte svårt men vad skall jag göra, det var ju inte direkt i mina planer heller. Du har ditt liv och jag mitt, nu lever vi två skilda liv. det sägs att tiden läker sår, men rätt som det är så spricker det upp. Dagar blir till månader och år.

goodbye electricity

Jäkla el!! Ikväll hardet då varit strömavbrott här i Stenkyrka. ja, i säkert 3 timmar! Jag kom hem från hästen, genom blöt av allt regn och tänkte -Gud vad skönt med ett varmt bad. Men nej, strömen var borta, och lika så vattnet då! Nehej, då får jag väll stå ut med att lukt häst ett tag till och vira in mig i en fillt. Men det var ju inte det värsta. Jag var ju as hungrig eftersom jag inte ätit sedan frukost, och klockan vad vid det här tillfället halv 7.. jag fick nöja mig med en rå kall Icas grillare....

tråkigt, men man måste ibland..

Idag har det varit en sådan dära tråkig dag, men måste dag. :p Jag tror precis ni förstår. Det började med att jag vaknade och trampade rätt ner i min väska som jag inte packat upp, sedan i söndags när vi kom hem. då insåg jag att det kanske var klokt att packa upp den. När väl det var klart så bestämde jag mig för att göra stor rensning i garderoben + överallt annanstans i mitt rum. Det var ingen vacker syn som mötte pappa när han kom in och fick se att jag slitit ut allt jag har på golvet och över sängen. Ja, sen återstod bara att plocka upp allt, och rensa bort allt som jag inte använder eller vill ha. När klockan var 18, så orkade jag inte mera, utan åkte till pollen och red ist. Jag får helt enkelt fortsätta mitt upp-plåckande imorgon :p det kanske kommer före och efter bild senare...

RSS 2.0