Fredag

Idag har vi haft personalvård på jobbet. Vi stängde 14 och då åkte vi ut till Traume och gjorde massa stationer med olika övningar. Roligt även fast vårt lag kom sist eller förlåt jag sa fel "även fast vi blev 4:a." :P

Har precis kommit hem från stallet där jag mockat och tagit in pollisarna. Lät H springa lite med och hon är halt fortfarande. Just det jag har ju inte sagt hur det gick på kliniken! Var ju där i onsdags igen. Det får vi ta i ett annat inlägg!


'

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då.


Middag

Jag vet att ni är avundsjuka på min middag!


Dubbel födelsedag

Jaha, jag är själv ikväll. Daniel är på grabbkväll med polarna. Så jag ligger i soffan och kollar TV hela kvällen. Skall väll hämta hem honom någon gång i natt.

Jag börjar känna mig lite bättre iallafall, har till och med orkat lämna och hämta Dixie på dagis. Vilken bedrift det bara har varit idag jämfört med att ligga helt pall kan jag säga! Dixie var ju SÅ uttråkad med att bara vara hemma med mig och jag förstår henne.

Idag fyller Mamma och Mattias (min bror) år. Grattis till dem och egentligen skulle jag ha varit i Slite och firat dem nu. Men jag känner att jag inte alls är hundra och jag vill ju inte smitta dem. :(


.


Jag klarade det!

alltså att få bort texten i headern!! :)

Tack fina vänner! <3

'

Jag går bredvid men halkar efter,
jag orkar inte springa mer.
Jag har försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.


juste!

hur får man bort texten längst upp i vänstra hörnet på headern?!

Ny header

Vad tycker ni?
Jag är sämst på att göra egna och tycker det bara blir fult.

Men något annat har jag inte att göra. Jag tycker jag gjort allt man kan göra när man är sjuk och bara orkar ligga i sängen, som för övrigt är sjukt oskön nu. Annars älskar jag min säng men nu är jag rastlös och har ont i kroppen efter att ha legat en hel dag! Jag har sovit mest, men också sett på tv, läst bok, surfat runt på nätet, sett film (Twilight den senast hette något med part 1. Jag är helt FÖRÄLSKAD i dem filmern!).

Vad mer finns det liksom....


Sjuk

Dålig uppdatering och jag är dålig med.
Har inte mått helt hundra några dar nu och det började egentligen redan i fredags. Trött, hängig och ont i huvudet. I lördags var jag svimmfärdig och orkade knappt något. Vi skulle ju ha gått ut på kvällen och till och med det fick jag hoppa över.

Söndagen kändes bättre förutom lite förkylning och ont i huvudet. Och då fyllde jag år och hade kalas.

Igår var jag iallafall och jobbade lite ont i huvudet och matt men inget mer.

Imorse när jag ställde mig upp kändes det som att benen inte bar. Försökte ändå komma igång men rätt snabbt märkte jag att det inte fanns särskilt mycket att göra utan att gå och lägga sig igen. Har en helvetes huvudvärk och helt matt. Orkar knappt stå upp. :(

Så jag ligger i sängen och Dixie tycker jag är världens tråkigaste som inte vill gå ut mes henne. Tur vi har tomt som hon kan vara på! Hon har fått ett ben och det går nog ingen större nöd på henne.



Ni får ingen bild på mig just nu för ni hade ändå inte känt igen mig.
Men en från i söndags får ni då
Istället!


*


Ni måste läsa denna krönika!

http://www.tidningenridsport.se/Havrepappa/Havrepappa/2012/3/Om-att-vara-nummer-tre-eller-sex/

Och förlåt för att jag inte kan länka från mobilen! :( men det är värt att klippa och klistra JAG LOVAR!


Min fina

Var ute och gick med min prinsessa idag. Hon är halt och jag tycker det är ännu värre nu. Men hon har ju slutat med smärtstillande denna vecka med. :(

Men en sak är säker, det finns ingen finare än Hennessy!


Lördagsmys

Snart börjar mello och älsklingen har gjort hemmagjorda hamburgare! :)


Mat

Ligger i soffan helt proppmätt och utslagen i soffan. Daniel har bjudit på ryggbiff, pommes, sås och vitlökssmör. Hur gott som helst! :)


Bild?!

Varför går det inte att ladda upp bilder från appen?!
Har försökt flera dar nu....


Trött!!

La mig precis i soffan. Helt slut efter en hel arbetsdag och att ha städat här hemma. Daniel kommer ju hem imorgon. :) lycka!


Vi firar 2år som förlovade idag!


Daniel ♥


Gårdagen

Igår var jag i stallet hela förmiddagen, hade utsläppet så jag var där tidigt. Jag vårstädade både transporten och sadelkammaren. Gjorde storrent i boxen. Och tog massa kort på pollisarna. :)
Efter stallet åkte jag hem till pappa och var där några timmar. Mysigt.
Sedan åkte jag mot stan och förbi mamma där jag fick två stora krukor så jag kunde plantera mina fina palmer
Sen var det bara mys hemma med muffinsbak, små fix, tvätt och mello (som var as dålig, tyckte att inga bidrag skulle gå vidare).


RSS 2.0