smultron



Nu skall jag och nathalie äta smultron och galss!!
ha en skön sommardag allihopa, för det skall jag!

Dressyrträning för Katja














Fotograf Maya Waldenstöm

måndag

Nu har internet hoppat igång igen! Så vad har hänt sedan sist?
Ja, vi har ju haft våran hopptävling i SORK det flöt på bra båda dagarna och så vitt jag vet så var alla glada och nöjda! På lördagen tävlade jag själv i 1m och 1,10. det gick super i 1m vann vi! och i 1,10 så kom vi fel mot en stor oxer och då vågar varken jag eller Hennessy riktigt hoppa, så vi fick ett stopp där. Men ingen i klassen gick felfria så alla med  4 fel fick gå till omhoppning och vi var bland dem, även där blev det samma sak så vi fick 4 fel. Men vann klassen gjorde Natta och Wulfs så båda klasserna vanns av hemmaryttare vilket var jätte roligt!

Söndagen var det dags för mig att vara funktionär, jag satt i sekeritariatet och det fungerade över förväntan. Allt var lungt och det var skönt att vara inomhus eftersom att det regnade som as! Även här var våra ponnyryttare duktiga, men det räckte inte riktigt ändå fram.

Idag har jag ridit dressyr för katja, gick sådär. Men det har ju gått så bra på sistone så lite nedgångar måste man ju också ha.

Imorgon skall jag köra halkan!! jag är jätte nervös!! usch!!
sedan har jag kanske mitt efterlängtade körkort om 3 veckor!!! :)
Imorgon har vi även avslutning för alla barn som är med i vi i stallet (en teori kurs) som jag och några till håller i. Jag funderar på att köpa en tårta för på onsdag skall de vara med i en teori tävling om det ämnet som vi har undervisat i. Hoppas vi har fått in något i huvudet på barnen :p men det skall ju främst vara roligt och det har de nog haft!

Torsdag är det hoppträning

och
fredag midsommar.
 
hela första veckan på mitt sista sommarlov är helt uppbokad!

söndag

just nu sitter jag uppe vid lotta och vi har precis gjort i ordning startlistor m.m till nästa helgs tävlingar. Mitt internet har lagt av hemma så jag får passa på att sitta här en stund nu. Helgen har varit så otroligt rolig! i torsdags var det ju då studenten och den firade jag med min gamla klass Hp06c vi åt mat sedan åkte jag med dem en stund på vagnen. i fredags öppnade ju gute för säsongen och vi var såklart där och såg maskinen spela. As mycket folk och as roligt hade vi! nu får jag nog fortsätta med att kolla lite till.. får se när vi hörs igen!


tisdag

idag har jag inte gjort mycket. Varit i skolan och diskuterat i en timma på morgonen. Varit hemma och sett på film. Varit vid hennessy och ridit en tur i skogen, idag blev det över martebo-myren och nej, jag såg inget martebo-ljus idag heller. Fast i och för sig var detta ju på dagen och det är ju inget ljus just på dagen. Men jag har varit där sökert 500 gånger minst och aldrig sett det. Finns det någon som gjort det?
Idag fyller Jennys pappa, Nils-Olof 70år. Grattis!

Hittade en gammal bild på datorn! jag tror att denna bild är från den sävefesten jag absolut har haft roligast på! Det var tider det! :)

tyst

här är det ovanligt tysn just nu. Vet inte riktigt vad det beror på men så är det ju ibland.
I helgen har det varit tävlingar på puser i fröjel, jag har inte tävlat alla dagar men iallafall varit där och sett alla dar. Har även bott vid rebecca hela helgen :)
i fredags tävlade jag i 0.90 och 1m, det gick bra, var felfria i båda klasserna och slöt 3a i 1m.
Lördagen var jag hästskötare åt maxi då rebecca skulle tävla, det gick mindre bra och maxi var inte så populär då. på lördagskvällen var det middag som stod på schemat och vi träffades några hästfolk för att äta och sedan skulle det vara utgång. Jag, rebecca och cecilia åkte dock hem när de andra gick ut för vi kände inte för det, vi skulle upp så tidigt plus att jag skulle tävla morgonen därpå.
igår var det då min tur igen och då var det 1m och debuten på 1.10. jag var så nervös på morgenen att jag spydde 3 gånger. Men när jag väl började hoppafram och värma upp släppte det efterhand. i 1m kändes det bra, vi fick vi ett stopp och jag kan inte riktigt svara på varför, troligen för att hon blev chockad över att det stod något bakom hindet då det var en kompination. I 1.10 så gick vi felfria och omhoppningen flöt på tills jag glömde vart vi skulle, så vi fick en länger sväng än vad som var planerat så vi fick ett tidsfel där.

Jag är super nöjd med helgen och nu känns det som om det bara är att köra på på den höjden.

RSS 2.0