Toppen

Jag är en helt ny människa!
Har varit vid frissan idag och klippt och färgat håret.
Nu ikväll har jag varit vid massören och jag kan säga att hon just nu är min Gud! Förstå jag har inte ont i mitt ben! Det har jag ju haft nu till och från snart ett år. Efter 1timma med henne är det borta! Helt fantastiskt. Det finns ju risk att det går tillbaka men jag skall dit om 2veckor igen.
Och jag har fått hem Daniel idag.

Så just nu mår jag BRA!!! :)


Tisdag

Idag har jag varit på bra humör precis hela dagen! Okej jag erkänner med en gång, inte riktigt hela dagen. Jag blev ap-förbannad på en moppebil jag lyckas hamna efter VARJE morgon och idag var det en övningskörare efter den med så jag låg som nummer 3 alltså. Så jag gjorde då två ruggit fula omkörningar men det kändes för jävla bra. Haha! Det som sen inte kändes så bra var att övningsköraren skulle till samma parkering som jag och att alla tre som då var med i bilen stod och granskade mig från topp till tå när jag gick från bilen in på jobbet... Lite jobbigt... Men hallå lär dig köra om för fan om du skall ut i morgontrafiken!!

Enda bil bilden jag har i telefonen.
På snygg Beamern! ;)


Helg

Helgen springer förbi som vanligt!
Men denna helg har jag bara myst hemma och det behövde jag nog tror jag! :)
Igår satte jag upp alla stjärnor och stakar. Idag har jag bakat lussebullar!
Så resten av kvällen skall jag bara ta det lugnt i soffan!

Hur har er helg varit?


After Jobb

Haft jätte trevligt ikväll på hamnplan med Kattis och Anette från jobbet. Bra avslut på veckan och nästa helg är det ju julbord. ;)

Träningen igår gick bra. Man kan inte begära så mycket när vi inte hoppat på så länge. Hennessy var över-laddad det är hon för jämnan nu för tiden. Eller just det det är ju faktiskt vinter nu (man kan ju inte tro det om man kollar termometern).. Hon brukar ju vara det då...
Jag tyckte iallafall att det var superroligt och det kändes bra i gruppen och så, så jag är med nästa torsdag också! Sen är det vinteruppehåll till i januari. :( jag har alltså planerat lite fel... Jaja, vi får ta nya tag nästa år!


Tomt

Det blir inte mycket bloggande här inte! Förlåt! Men har inte riktigt tid med det känner jag. Det är så mycket annat som skall hinnas med och som vill göras! :)

Som ikväll tex skall jag hoppträna! De ni, det var inte igår och det skall bli as roligt!! :)


Äntligen!


Hungrig!!

Sitter i soffan och väntar på mat. Daniel står vid spisen och lagar för fullt! det skulle egentligen vara Tacos. Men det blev kött, pommes och sås istället! :)

Har jag det bra eller?!


Sång?

Just nu ligger jag i badet och på "kontoret" sitter älsklingen och sjunger medans han spelar något busssimulator spel (ja, hör och häpna det är inte flygsimulatorn nu!) ;) och jag tror inte han tänker på att jag hör... <3


I vår dressyr ingår spark, bakut och stegringar.

Ja, nu är jag piggare och jag har varit i stallet i stort sätt hela dagen. :)
Först det vanliga mocka, släpa in ensilage. Men var även ute i skogen och sågade ner enbuskar till Hennessy så att jag slipper gå ut i mörkret i veckan. Hon tycker enbuskar är väldigt smarrigt att gnaga på och det hjälper faktiskt mot boxbitningen hon börjat med...

Sen red jag lite dressyr på banan och det gick jätte bra och jätte dåligt. Ena stunden hur fint som helst, nästa står hon och slår, slår och sparkar bakut 100 gånger och börjar stegra flera gånger rakt upp. Trotts vi har gjort det många gånger så blev nästan till och med jag lite skraj. Min tanke var ju bara -nu går vi runt! Men efter lite skrik och bråk gick hon jätte fint igen.. Knas pottan!


Trött

Såhär känner jag mig idag...
Men efter lite frukost så blir det att åka till stallet och senare skall jag och Daniel åka ut i skogen och försöka spåra lite med Dix-Chicks!

Vi hörs!


Häst

En vallack beordrar man, en hingst ber man, ett sto skickar man en skriftlig förfrågan till i tre exemplar och får ett tveksamt svar tillbaka.

~ Kyra Kyrklund


Ork

Det är så stor skillnad på hur mycket jag orkar göra nu i jämförelse med innan jag opererades så man förstår inte riktigt.
Jag tror heller inte jag riktigt förstod hur sjuk jag egentligen var innan jag fick njuren. Man känner det såhär i efterhand.

Idag har jag jobbat 8-17 och direkt när jag kom hem började jag städa. Och städa har jag gjort till nu ungefär! Hela lägenheten skiner och jag är nyduschad! Visst är jag trött i kroppen nu efteråt. Men långt ifrån hur jag kände förut bara av att städa ett rum!
Underbart!


Tomt

Jag har inget att skriva verkligen.


En ängel

Idag går tankarna till min fina vän Nathalie, med blogg adressen:
http://nnathalielindell.blogg.se/
Hennes fina häst Wulfs har efter en lång tids konvalisent idag fått komma till de gröna ängarna i himlen. Och jag känner verkligen med henne. :'(


.

Jag är så fruktansvärt trött på människor som bara hör av sig när det händer något stort roligt/sorgligt det spelar ingen roll. Då är man vänner helt plötsligt. Men när vardagen flyter på ja då är man knappt det!


TV

Jag saknar Desperate Housewives! Det skall vara på tisdagskvällar kl. 21. :( men nej inte ikväll... Undra om det är det nästa tisdag?!


Sömn

Förresten jag somnade ju tillslut om imorse. Kl. 6 ungefär och 45 minuter senare ringde klockan och då var jag aptrött. Jag skulle gått upp när jag vaknade och var pigg 4.15. Tänk vad mycket jag hade fått gjort här hemma! ;)


House

Ser just nu på house. Hur kan det vara att han alltid ställer 3 feldiagnoser innan han hittar den rätta. Undra om det blir så ikväll med.

Ingen hundkurs blev det ikväll. Fröken var hemma med sjukt barn. :/ rätt skönt att få en lugn kväll hemma faktiskt.
Imorgonkväll är det kalas. David fyller år! :) hoppas han blir glad för presenten. Skall fixa den på lunchen imorgon och sen efter jag slutat direkt hem till mamma och plocka upp henne, mormor och morfar. Plocka upp Dixie på dagis och sen ut till slite. Hinner änns inte hem emellan. Så skönt att vara hemma ikväll...

Jag skulle ju egentligen på kurs på lördag och rida hubertus på söndag. Men jag hoppar kursen på lördag. Annars går ju hela helgen och jag hinner inte med något. Jag orkar helt enkelt inte flänga runt överallt. Man får prioritera som världens bästa sagt till mig. Annars går jag in i väggen...


Roligt att vakna 04.15

Har varit vaken en timma redan och kan inte somna om...


RSS 2.0