.


Shit happens, but don't smell it

Dåligt uppdaterande här men av förklarliga skäl (heter det så?)
I måndags natt fick jag åka in akut till sjukhuset med hög feber, kräkningar, huvudvärk och frossa. Lades in på IVA och där var dem inte riktigt säkta på vad det var, men tillslut så kom infektionsläkarna på att det var en infektion som spridit sig till blodet och blivit lite utav en blodförgiftning, IGEN! Ja, det var inte mer än exakt 5 veckor sedan jag var där sist med precis samma symtom och orsak! Jag slapp iallafall ryggmärgsprovet som de pratade om att göra! puhh..
Så igårkväll fick jag äntligen komma hem igen och nu mår jag rätt okej. Trött, men det beror på blodbrist. Skönt att veta vad det är iallafall!

Idag har vi inte gjort så mycket här hemma. Bara myst! Precis det jag just nu känner för när man inte är helt hundra!

Trevlig dag idag! Började med att Nathalie...

Trevlig dag idag! Började med att Nathalie kom hit och vi slöade lite på soffan. Vidare till stallet och motionera H lite. Hon fick springa lite löst på ridbanan.
sen vidare till lummelunda och äta lite hemma vid N innan det var vidare till hennes stall och göra i ordning Zantus så åkte vi till bunge på terrängträning. Dem var duktiga båda två och jag tog en massa kort med Nattas kamera (Så har ni tur kan jag kanske sno någon bild från hennes blogg imorgon!). I bunge träffade jag också både Rebecca, Louise, Lotta och Emma. Trevligt värre!

hörs!


Tårtan jag slängde ihop igår! ;)

img_0616 (MMS)

Tårtan jag slängde ihop igår! ;)


Midsommardagen

Idag har jag och älsklingen haft en riktig mys dag. Sov riktigt länge och har hyrt film och ätit hämtmat! Älskar sådana dagar!
Jag har också varit i stallet och borstat på H, fick också veta en tråkig nyhet. Hoppas att allt ordnar sig så bra det går! Har även varit ute på en promenix med Dixie ikväll på ängarna så hon fick springa av sig riktigt rejält. Jag kan säga att ibland slår det slint i huvudet på henne och hon bara springer, springer och springer runt i cirklar. Söt vovve.

Midasommarafton var igår och jag hade iallafall riktigt mysigt. Jag är ju inte party typen så det var en lugn kväll precis som jag vill ha det. Det började med att jag fick vara chafför ut till stenkyrka, lickershamn där vi såg på dans och åt medhavd tårta (bild kommer sen).
Sen åt vi (Jag, Daniel och en kompis till honom) grillat här hemma. Umgicks, spelade lite golf. Sen kom Nathalie och Louise med kubb så då blev det match och tjejerna vann såklart. Efter det drog de andra vidare och jag och älsklingen hyrde en film och bara myste! Underbart! 

Hoppas ni hade en bra dag och kväll igår!
 


Take every chance. Drop every fear.

Har träningsvärk idag från hoppningen igår. Blåbär- och sommarhoppet vart ju inställt på grund utav för få anmälda, men vi som ville hopa åkte ner ändå och tränade på tävlingshindrena istället! :) Vi (jag och Hennessy) har ju inte hoppat sedan i september förra året så jag var ju så jäkla ringrostig och tog och tog och fixade och trixade så vi kom in i botten på alla hinder typ. jag hittade inte ett enda avstånd. Men Hennessy var jätte lycklig och hoppade ändå hur glatt som helst. Men jag kände att efter några språng och mot slutet kändes det lite bättre och bättre iallafall.

Idag har jag städat både ute och inne, det måste ju vara fint imorgon när vi får gäster! Har också varit i stallet och tittat till pollisarna. Var även en sväng förbi systemet och jag fasade för att det skulle vara packat med folk men icke. Hur lungt som helst. Dock hörde jag att det hade varit kaos bara timman innan. Flyt!

Alldeles strax skall jag bege mig ner mot hamnen för att hämta Daniel som jobbar extra i eftermiddag.
Hur kommer ni fira midsommar?

.


Show me don´t tell me

Varit i stenkyrka idag och besökt den nya tempo-butiken. Fint, det blir nog bra det där. Var förbi pappsen och umgicks lite med honom också.
Just nu är stora frågan "Vad skall vi äta?"

Katy Perry


Wear that scar like a crown

Idag har jag och Dixie varit ute i stort sätt hela dagen. Vi har mockat i sommarhagen i ca 3 timmar. Hon hade tävling med mig om vem som kunde ta bajskorvarna först. Det blev nog oavgjort. Hon lade sina i en fin hög med alla pinnar som hon samlade också så det var ju rätt lätt att tillslut ta den högen med, men vänta det måste ju betyda att jag vann! YES!

Sen har jag varit ute och ridit med Sussa och Smilla. Det blev en riktig långritt, väldigt trevligt! Hennessy skötte sig idag också. Mot slutet var hon lite vild men jag hoppade över några stenar och som jag sa igår vi har inte hoppat på så himla länge så hon tycker ju bara att det är svin kul!

Nu kommer snart Daniel hem. Sista kvällen han jobbar ikväll (förutom typ två timmar imorgon och i övermorgon) för det här passet. Så jag är glad tjej! :) 


Älskling i julklapp till mig?



Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die tomorrow.

Idag har det varit en riktig söndag, alltså inte gjort särskilt mycket.
Varit i stallet och ridit bästa Hennessy ♥ Idag var hon precis så underbar som bara hon kan vara. Red en lite längre tur i skogen och vi jobbade rätt mycket galopp. Öka, minska, korta och länga och hon är ju bara helt fantastisk! Nu har jag nästan glömt vårt gräl i början på veckan. Hon kanske förstod att hon var tvungen att vara snäll mot matte nu, för jag var riktigt, riktigt trött på henne där och jag kan säga att hon var till salu där några dar.. Nu skall hon vara min för alltid! haha.


Visst är hon söt i sitt rosa strass-pannband och nospuff. 

Ja, nu har jag satt på pessoabettet igen, jag har alltså nu kommit fram till att jag måste växla oftare. Har ju ridit på mitt vanliga tredelade nu ett längre tag och tillslut går det inte. Hon blir ett ånglok det går inte att jobba alls. Men som sagt så måste jag växla oftare tror jag.

En annan rolig sak att berätta. På onsdag är det klubbtävling i stenkyrka och jag funderar på att åka ut med H och bara hoppa för träning. Vi har ju inte hoppat klokt sen förra hösten och det hade ju varit roligt att skutta runt på typ 70cm! :p Vi måste ju komma igång med hoppningen också någongång och någonstans skall man ju börja.

Hoppas ni har en bra söndagskväll. Jag är själv som vanligt känns det som. Daniel slutar 01.30. Vilken tid egentligen... Nu skall jag fortsätta se på filmen "Million dollar baby"


Love





Daniel ♥


Never stop trying to show her how much she means to you, even after you've got her

Ja, idag är det lördag och jag är trött, tröttare, tröttast. Har inte gjort något särskilt men jag är som sagt jätte trött. Har legat på soffan i stort sätt hela dagen, kanske är därför..hmm...

Jaja, tänkte åka till stallet och ta en tur på min prinsessa. Hoppas det inte blir regn bara! det ser inte så ljust ut ute. Jag och Dixie skall ta en prommenad först bara, vi behöver röra på oss. Jag iallafall hon busar ju runt hela dagarna.

Ikväll blir det en myskväll för mig själv. Daniel jobbar ända till 01 inatt. tråkigt att sitta själv en lördagkväll, men jag hoppas på någon bra film på TV! Jag och älskilngen kan ju faktiskt ha myskvällar hela nästa vecka! Lyx på den! ♥

Idag har det bakats choklad-brownies! :) <...

img_3289 (MMS)

Idag har det bakats choklad-brownies! :)
Har också hunnit att gå en riktig långpromenad med Dixie-Chicks, städa nedervåningen och varit i stallet och ridit min prinsessa! Ja, idag var Hennessy verkligen världens bästa! Red en tur i skogen tillsammans med  Sussa, Smilla och Jennie. Riktig roligt!
  Om en stund skall jag åka ner till hamnen och hämta hem älsklingen. Sen skall vi som sagt mysa med brownies!
Bra fredag helt enkelt! Hoppas er dag och kväll också har och blir bra!


.


gaaahhh

Det stod fel i receptet! Suck...
Nytt försök någon annan dag då!

Bak

tjaba!
Just nu sitter jag och kollar recept på internet. Finns så otroligt mycket jag vill baka, frågan är bara:
1. Vad av alla dessa goda saker jag skall baka.
2. Vem skall äta upp det? (Varken jag eller Daniel är så jätte bakverks fantaster, ja en eller två går men resten då?

Ikväll blir det iallafall chokladpudding! ingen sådan där färdig som man bara tillsätter mjölk, nej utan en riktig! skall börja med den nu hade jag tänkt. ;) Bild kanske kommer sen om ni är snälla!


Onsdag

Ligger på soffan och är helt slut i benen. Jag är ju inte helt tillbaka som förut ännu. Så det känns i benen när man inte suttit ner på hela dagen. I förmiddags så var jag och jennifer ute och red en sväng. Hon på Hennessy och jag lånade Courus. Efter vårt bråk igår orkade jag inte bråka idag också. Men imorgon blir det en runda i skogen, dock på pessoat så jag slipper slita och dra.
Sen resten av dagen har jag städat. Så nu är det kliniskt rent iallafall på övervåningen. Skönt. Får fortsätta nere imorgon.

Skall alldeles strax gå ut på en promenad med Dixie. Hon ligger och snarkar under soffbordet just nu.
Sen kommer Daniel hem. Skönt nu när han jobbar eftermiddag istället för natt. ♥


I'm no beauty queen, I'm just beautiful me






Hennessy och sin fina nya grimma. Jag stod...

img_2222 (MMS)

Hennessy och sin fina nya grimma. Jag stod länge och funderade på vilken färg jag skulle välja och tillslut blev det denna röda! :) jag blir tokig på henne och storlekar! Hon har cob i träns men grimmorna i samma storlek är oftast för små. Så denna är nu i full och så är den lite för stor. Kan man inte få i storleken X-cob!  
nog tjatat om det. Har ridit på banan ikväll och det enda som gick att jobba i var höger galopp och då var hon super fin.  Men vänster galopp, all trav och skritt gick åt helvete. Hon drog, kunde inte gå rakt fram utan i sidled och var allmänt hetsig hela passet. Suck.. Tillslut var vi så arga på varann så jag och sussa bytte häst.  Jag vet inte om det blev någon skillnad på H men de var skönt att rida Courus en stund som inte gjorde mer än vad jag bad honom om. :)
nu skall jag städa sovrummet tänkte jag. Överraska älsklingen med en nybäddad säng när han kommer hem ikväll/natt. Det finns ju inget bättre än att krypa ner i en renbäddad säng!
 
hörs!


Just nu är det inte många knop som görs hä...

Just nu är det inte många knop som görs här hemma. Jag ligger på soffan och kikar runt på nätet. Dixie ligger under soffan (där det är svalt) och snarkar och Daniel som jobbar natt ligger uppe i sängen och sover. :p
idag har jag varit i stenkyrka och fikat med Malin. Det var hur länge sedan som helst vi sågs så det var jätte kul! Sen gick jag hem till pappsen och umgicks lite med honom också. Dixie passade på att ränsa Findus kattmat när vi var ute och till slut kom Findus hem också så fick de hälsa. Eller iallafall se varandra på 10meters håll. Det räckte. Dixie blev skit rädd när Findus började låta. :p
Så nu alltså ligger jag här.
Skall väll strax gå upp och väcka älsklingen och så skall jag komma på något som vi skall äta också. Suck...
imorgon är det körtävling i stenkyrka och jag skall hjälpa till där. Sen på eftermiddagen är jag och pappa bjudna på studentmottagning. Trevligt!


Trött tjej i värmen.

img_7625 (MMS)

Trött tjej i värmen.


kräfta

Ligger helt död på soffan. Har inte kunnat sova alls inatt. Mina smalben har ju brunnit upp. Jo, jag får skylla mig själv som brände mig i solen, men jag var bara ute några timmar..suck.
Somnade vid halv 6 imorse tillslut iallafall. men det går ju inte att sova så länge när man har en bebis som Dixie.

Igår städade jag, skulle egentligen vilja fortsätta idag (då jag ändå inte kan vara ute i solen) så att jag blir klar med allt. Men Daniel jobbar ju natt nu så han sussar så gott där uppe just nu.

Hoppas ni inte bränner er i solen, för det är så onödigt och farligt! kom ihåg solkrämen!

RSS 2.0