måndag

Måndag igen, jag tycker att måndagar infaller väldigt ofta, faktiskt oftare än övriga veckodagar.
Idag har det varit skola och kommunikations-redovisning. gick väll sådär, det kunde ju gått helt åt fanders, men det gjorde det då inte. Hoppas någon vill åka till Jamaica iaf.

Ikväll har det varit dressyrträning, kändes helt okej, med tanke på att hennessy var lite edgy.

fredagkväll

ikväll är det årsmöte i GRF med smörgåstårta :) 

Mina dagar

I onsdags åt jag så många våfflor så jag började må illa. Jag hade även hoppträning. igår var det skolan och jag som hade ställt in mig på en lång dag i skolan, konstaterade efter mycket rund frågnningar att vi har lagt om schemat och slutar nu tidigt alla dar! :) 
Idag har det varit UF-mässan på Wisby strand, några finurliga företag fanns. Undra vad vi skall hitta på nästa år..  

Mamma och bror

Jag glömde ju skriva i gårdagens inlägg:

Grattis Mamma och Mattias på födelsedagarna! :)

tisdag

just hemkommen från US-möte. skönt att det var vid Malin bara 2 hus bort, sådär lagom gångavstånd, i detta väder. Vi ungdomar har mycket på G och det kommer bli en fullspäckad men rolig vår.
Idag har det inte hänt mycket, jag har varit hemma då jag inte är särskilt pigg på grund utav förkylningen och att jag kände att det inte var några super viktiga ämnen i skolan.

Nu börjar Desperate housewives :)

vinter

vad är det för väder vi fått? snöstorm och våra fönster är igenyrda.

måndag, redan igen

jag är inte pigg idag. Är gemonförkyld och hängig, så det blev ingen katja träning för min del ikväll.
Pallrade mig iaf till skolan för att ha kommunikation, var tvungen då vi skall ha redovisning nästa gång och vi inte hade kommit så långt. Nu är strukturen upplagd och det skall nog gå bra. Redovisningen skall ha temat information och vi i min grupp skall komma från en resebyrå och presentera nya destinationer inför 2010. Jag skall då sälja Jamaica.
Jag har inte bloggat på en vecka nu, hemskt vad tiden går! men jag skall dela med mig av höjdpunkterna.
I onsdags fyllde jag då 19år. det firades med hoppträning, och det gick jätte bra. Jag fick pengar och lite smått och gott.
I fredags var jag och några från klassen ute och åt för att sedan ha lite fest på snäck. Det blev inte så sent för jag var rätt trött.
I lördags tävlade jag och Hennessy i stan och det gick super, absolut bästa hitills! Vi slöt på en 2a plats och jag blev bästa junior. så nu helt plötsligt leder jag Agria Junior cupen :)
Igår Var det klas med släkt och familj. Trevligt.

ungefär så har min vecka sett ut i stora drag..


måndag

så var det ny vecka och helgen är över.
Idag har vi haft framtidsdag i skolan. vi var på 1 föreläsning och sedan när vi kom till den andra så var det så fullt så vi fick stå utanför dörren. Man varken såg eller hörde något så det var lika bra att hoppa det. Sedan efter maten gick vi neråt staden för att uträtta några ärenden..
Ikväll har det varit dressyrträning, gick sådär. emellan åt är Hennessy jätte fin och emellan åt är det katastrof. men i det stora hela så är det bättre, mycket bättre än förut.

Jag tänker inte ta upp melodifestivalen. Det har ju redan alla andra gjort. Men jag tyckte det var intressant. Jag tror att det kommer gå bra i Euro vision för Malena.

Här var det dåligt uppdaterat.

Igår var det maskerad med klassen+inbjudna till dalhems byggdegård. Tråkigt att vissa måste sno saker m.m. så onödigt att förstöra för andra på det sättet. speciellt när man blivit bjuden till festen, jag menar att det är ju ens kompisar vänner. Jag hade as roligt iallafall! med bra sällskap. Min utklädnad blev då millitär. kanske kommer bild senare.

Ikväll är det melodifestivalen, äntligen!
Heja, heja, heja Erik och måns!


söndag

Det har inte hänt mycket idag. vaknade alldeles för sent och dagen var försvunnen. Ikväll har jag varit i stan och haft Cavaletti-träning. Rebecca ringde på lunchen och undrade om jag ville ta hennes plats ikväll då hon var tvungen att jobba och självklart ville jag det!

Just nu är det beck - den svaga länken. Jag som är så mörkrädd och ständigt tror att någon följer efter när jag är ute och så fort jag är inne känns det som om någon står utanför och kollar in, skall nog inte se sådant här egentligen. Tur att jag har min stora och starka tiger som försvarar mig!


lördag

Just hemkommen från Sjonhem nu, rätt dag och allt! Det var en riktigt lärorikt och nyttig föreläsning. För övrigt idag har jag varit in the stable like always och där red jag med Natta och Emma idag, vi gav oss ut på en lite längre tur i det varma och vackra vädret. Hennessy fick också gå ut utan täcke idag för första gången iår, i 2 timmar iallafall. Mysigt och rulla sig i leran tyckte hon. Något mer har jag inte hunnit idag. fullt upp hela dagen..

nu film..


planer

Det är så jäkla jobbigt när man har ställt in sig på en grej, planerat för att få ihop dagen och sedan är det inte så. Ja, jag har bara mig själv att skylla men det är så frustrerande, tänk vad mycket jag hade kunnat få gjort om jag inte krånglat till det. Mitt problem, eller problem är det väll inte men min inställning idag var att åka till Sjonhem på föreläsning ikväll. En föreläsning med sadelmakaren Lars Sundin.
Som tur var så öppnade jag precis mailet som jag hade som inbjudan och som tur var läste jag någolunda nogrant igenom det. det var inte ikväll utan imorgonkväll, alltså Lördag. Jaha...

Jag åker då till stallet istället...

torsdag

Tur att jag har en snäll och relativt nära granne. Tack Lotta för vattnet igår! Dock fick vi tillbaka vattnet efter ca 1 timme efter att jag hämtat vatten vid henne..

Idag träffade jag en trevlig filur, närmare bestämt när jag skulle ta prov på Visby lasarett. En herre (lite över medelåldern) som troligen älskar sitt jobb. Det är så härligt att träffa sådana, man gör det alldeles för sällan. Jag gick iallafall därifrån med ett stort leende på läpparna. 

torka

Det har ju stått i tidningarna tidigare att vi i Licknatte, Stenkyrka har dåligt vatten. Grumligt och luktar illa. Så senaste tiden har vi haft en tankbil som sköter vattnet. Men nu ikväll när jag då kom hem från hoppträningen, hungrig och jag luktar inte mumma kan jag ju säga, finns inget vatten i kranen! Jag blir tokig!

Tisdag

Sitter nu och ser på desperate housewives. Äntligen drar den serien igång igen och det är lika bra som vanligt. smaskgt mycket intriger. Idag har jag varit hemma med halsont. Har varit vaken hela natten då jag bara hostar hela tiden. Tillslut lyckades jag somna sittande. Det är konstigt de där, så fort man lägger sig ner hostar man ut inälvorna och så fort man sätter sig upp eller ännu hellre går upp så är det bra. Man kan ju bli tokig för mindre! Halsen känns ännu lika dan, men jag hoppas inerligt att jag får sova inatt.

nu är reklampausen slut.
hej!


förvirrad?

det är bara det att melodifestivalen är på lördagar och inte fredagar...

Melodifestivalen

Ja, jag tror att jag faktiskt sviker min nummer 1 alltså Erik Segerstedt  och röstar på Måns Zelmerlöw nästa fredag i melodifestivalen. Hans låt är riktigt svängig och bra, en favorit just nu! det är eriks också men den andra är ännu bättre. ja, de kanske får en röst var ändå ;) haha, vi snackar ju ändå erik!

 



söndag

Vilka vårkänslor man får när solen visar sig. Man blir riktigt lycklig och varm.

Igår var det tävling i visby, i ena klassen gick det bra och i andra lite mindre bra. Ja, jag skyller på mig själv då jag red som en mes. I 1 meters klassen så kom vi 6:a och Natta vann faktiskt! Vad vi är duktiga! :)
på kvällen var jag i lummelunda, vi såg melodifestivalen och sen high school musical 3. Melodifestivalen kan jag inte säga så mycket om, inga varken riktigt bra eller riktigt dåliga. High school musical var riktigt bra, faktiskt den bästa av alla tre enligt min mening.

Idag har det då varit skidor på tvn och sen var det stallet då i det ljuvliga vädret. Jag passade på att vårstäda lite där också. Sedan ut på en mysig promenad i skogen såklart barbacka för att fortsätta på vår temat.
Nu är det beck på tvn och jag och findus skall snart gå upp och lägga oss.








RSS 2.0