middag på lännaskolan

hallå. har varit lite dålig på att uppdatera på sista tiden. men har varken haft lust eller ork. Men här kommer ett inlägg iallafall. Idag har jag varit i slite på Albins skola och ätit mat. dem bjöd på pastasallad och sen så fick man se när dem släppte ut alla fjärillar som dem har följt från larv, puppa och fjärill. Barnen kan mer om dem än jag någonsin kommer att kunna. Idag har jag också kört på bilskolisen, det gick super, jag känner mig väll typ klar med körningen, nu är det bara teorin som är kvar, men fy vad tråkigt att sitta och plugga. Jag som är så busy på dagarna :P
Har blivit dopad idag igen. så nu skall man väll vara pigg i två veckor till.
Igår ringde dem faktiskt från Aftonbladets söndagsbilaga och ville ha en intervju. Så köp den nästa söndag den 8 Juni!!

Nej, nu får jag väll ta och pallra mig uppåt för att gå och lägga mig, skall upp tidigt imorgon bitti och känner jag min lilla Findus rätt så får jag kanske inte sova hela natten..

galen katt

hallå. Nu är man då åter i stenkyrka. Idag är det morsdag och jag har varit i staden vid mamma i nya huset och firat henne, mattias med familjen var också där. trevligt värre hade vi. Jag gav mammsen en perfym både i gel och i riktig perfym. Hoppas hon blev glad.
Sedan åkte jag ut till pollen och red ut i skogen en sväng. Jag galoppade för första gången idag! Jippi vad roligt sa Hennessy.
Just nu håller Findus på att ta kål på mig. Han är överallt samtidigt! Helt galen. :)
nu när jag skulle sätta på TV:n så luktade det jätte brännt här nere, så var boxern död. hmm, ingen TV ikväll, hur skall jag klara mig??? Det är ju parlamentet och allt! och min favvo är med! Magnus Betnér...hoppas vi får igång den, dock tror jag inte det.men pappsen letar efter en annan box..

Igår hopptävlade jag, eller jaja inte riktigt tävlade, det var ju bara en klubbtävling men ändå. Jag var så duktig :P Hoppade 60 och 80cm på Malou.

Nu måste jag tygla katten innan han river hela huset.
hej.

sthlm

halloj nu sitter jag här i stockholm på cityterminalen.. Väntar på att bussen skall gå ner till nynäshamn så att jag kan komma hem till kära gotland igen. Jag, natta och mamma 1 och 2 har varit och shoppat här i två dagar. Har inte hittat så mycket faktiskt, men lite iaf. :) Vi skall vänta i 2 och en halv timme till! fy, vad tråkigt, tur att någon kommit på det här med datorer här! Vi har också varit på karolinska-toraxkliniken och hälsat på. Det blev ett bad i tårar kan jag ju säga, fy vilka minnen som kom upp. Jag kände igen nästan alla, men några var helt okända för mig.

imorgon är det fredag och jag skall till bilskolan och köra. Så se upp på vägarna ungefär vid 9 snåret! :P
Imorgon skall jag också hämta kissen!!! äntligen!! Jippi, hoppas att han är snäll och att han kommer tycka om mig.

nej, nu får jag väll kolla lite annat också här på datorn, har ju inte varit här på länge, eftersom jag har varit i staden.

men men
ciao!

måndag

Ja, nu har då åter en helg bara sprungit förbi.. tänk vad många minuter, dagar, månader och år som bara försvinner i all hast. Ja, kanske väl extremt då för mig som missat ett halvår ungefär, men vart tar all tiden vägen??
Nu i helgen har det varit ett underbart väder sol, sol, sol det vill vi ha mer av! :) i fredags hade vi läger för dem mindre i sork. Det gick bra, barnen rev inte hela gardestugan iaf. Nog för att dem höll på att elda upp stugan när vi skulle grilla marshmallows när dem hade tävling om vems som brann längst och blev svartast.
 

Tillslut fick vi stopp på leken och dem fortsatte att härja inomhus. Jag har iaf kommit fram till att jag bara skall ha ett barn iaf inte 9! och att hon/han skall vara from som ett lamm, snäll och göra precis som jag säger :P
Alla sov kvar och det blev inget ringande hem så jag tyckte att vi i US skötte oss bra. Då måste barnen känt sig trygga ocg haft roligt!
I lördags var jag och såg på 3års testet. Det var några hästar jag kände till Zantos, lilla mu och så då eriks häst som jag inte har sett, bara hört talas om. Det gick rätt bra för dem alla tyckte jag. efter det så åkte vi för att hälsa på Unica, nej vad det var sorgligt att se min lilla hopp-ponny. Jag hoppas att de fixar till det dära med hovarna snarast möjligt! annars så hämtar jag hem henne omedelbart!
igår så var jag och mamma barnvakt för Adam, åt glass på glassbaren, och lekte i almedalen. Sen så stack jag ut en sväng med lotta och emma i skogen, lånade Sussie av helén, hahaha vilken häst! jag har nog inte kännt på maken till galopp. Man trodde man skulle slå en kullerbytta framåt i varje steg ungefär.
Idag har jag varit i gymmet och tränat kondition, fy bubblan vad tråkigt och jobbigt! jaja, på onsdag blir det styrka tror jag.

Längtar, längtar, längtar till på lördag då det är fest i levide. Jag och the gang har fördelsedagsfest för hela året :P fast i sommar blir det ju minst lika stort på fårö, och inte som förra året då. :) fast det var ju rätt trevligt då med.

nej, nu skall jag lägga mig i soffan och se lite på tv.
hej

köpt hus.

Ja, nu har då mamma och janne köpt hus! det är det gula med mur runt som ligger på lummelundsväg precis mellan kometen och flyget ungefär. Det är väll rätt fint utifrån men inuti nej, tack! Men vi skall fixa i ordning så jag hoppas det blir fint :) Men jag och mamma skall bo kvar på adelsgatan till slutet på augusti iaf..

ikväll skall vi ha övernattning med dem mindre barnen i gardestugan. :)

nu måste jag göra mig i ordning.

hej svejs...

Hästkliniken

Idag har jag varit vid veterinären med Hennessy. Det gick väll rätt bra. Hon har ett rätt djupt ( jag visste hur det stavades! :P ) sår, men det var inget konstigt i eller någon ben flisa iaf. Så hon skall få antibiotika och smärtstillande i ungefär 10 dar. Har varit och hälsat på Patima idag också, hon var lika fin som vanligt...
Jag sitter nu här och äter rabarberpaj, bakade det igår, jätte gott, mums!
Ikväll skall jag ner till ridhuset och se när emma och lotta hoppar, så kanske jag kan hoppa lite sen efter också :)

Hennessy har ont i benet

Just nu sitter jag och ser på 100 höjdare. det är sådär idag, man har ju redan sett alla som är med.
Idag har jag varit i stallet och det är inte alls bra med Hennessy. Hon har ett sår mitt fram på benet och det ser typ ut som att en benbit sticker ut! fy, usch! Så är hon svullen i hela benet och har jätte, jätte ont. Hon skrapar och ser hela  tiden ner på benet, stackars, stackars min lilla polle! Hoppas att det inte är så allvarligt, att hon har typ bara en sticka i benet och att det är infekterat, så sätter man bara ett drän så riner allt ut. hoppas, hoppas, hoppas att det inte blir så dyrt! vi har ju inte så mycket över nu när jag har varit sjuk och mamma och pappa har varit sjukskrivna osv.

På fredag är det övernattning för alla barn i sork. Vi i US håller i det och hoppas att någon anmäler sig nu då!
Annars så får väll jag, natta, malin och jenna leka lekar och åta tacos själva :P

på lördag är det 3års testet i sjonhem. Zentos och lilla-mu skall vara med :) dem vet jag iaf vilka det är. men det är ju många fler med.

Lisa -En helt ny värld

Ja, igår var det talang 2008 och den bästa var Lisa som sjöng - En helt ny värld. Världens sötaste lilla tjej som sjunger en disney sång, det går ju inte något annat än älska! :) Det är många väldigt duktiga med i Talang i år, så jag skall inte uttala mig om vem som skall vinna, men igår var iallafall Lisa bäst!

Lisa - En helt ny värld

Pussie har fått föl!

idag har jag varit på puser i fröjel igen. Anges och Linnea tävlade. Det gick väll sådär för dem båda. Men solen tog iallafall, har fått rätt mycket färg i ansiktet. Sen har jag varit i stallet och fixat lite. Mockat och tömkört Hennessy.

Idag har Pussie fått föl! Det blev ett sto och det var jätte sött! mörkbrun med vit stjärn. Men blir troligen skimmel eller iaf ljus. :) Har försökt fått in bilder men det går inte. Kommer senare!

Just nu ser jag hockey Sverige - Vitryssland i VM i Kanada, 2-0 precis HEJA Sverige!


Hur man äger en klottrare

image114

Tävling på puser och så är man då bloddopad..

Idag har det varit ett hej villt farande hit och dit. Imorse så var det först till lassis och få spruta, så nu är jag bloddopad, precis som finska, tyska och ryska skidåkare. fan nu får jag då lägga proffs-karriären på hyllan! Det som jag alltid har velat..
Sen åkte vi till Igge och Kurre för att hälsa på dem i sitt nya hus. Dem trivs där, men vi saknar dem här på gatan!
Kom precis hem från fröjel och puser där jag varit och sett på Agnes och Emma när dem har hopptävlat. Det gick bra för dem båda. imorgon är det dit igen, tidigt blir det 8 skall vi åka från stallet.

Grattis faster Annika, som fyller år idag. vi skall dit på söndag och äta pizza :)

sådan matte sådan häst?

När man är i behov av ett skratt så skall man kolla in på Tjuvlyssnat
Den har räddat mig i många tråkiga stunder. Ikväll är det ju humorgalan också i tv4 hoppas det är lika bra som det brukar vara varje år :)

 David och Kristin är programledare ikväll.

Kom just hem från stallet. Det gick bättre att rida idag. Bara en stegran och några hopp. betydligt bättre än igår. Det skall nog bli ordning på den dåren också. Man säger ju sådan matte sådan hund, det kanske gäller hästar också. Jag och lotta tror det iallafall. För jag har ju bara haft sura, envisa och hästar som vet vad de vill och inte.

Imorgon skall jag börja med sprutorna. Får väll se om det funkar, skall ner till lassis till10 imorrn, så det blir inte lika lång sovmorgon som jag är van vid. 12 idag blev jag väckt. Jag hade väll sovit ännu och inte telefonen ringt. Jag förstår inte hur mycket man kan sova. jag tror jag har sömnsjukan.

Jag skall väll gå och laga lite mat nu, är jätte hungrig. Det får nog bli köttbullar och pasta ikväll, snabbt och enkelt, prefekt!


1 maj

Ja, vad skall man tro? Jag vet inte riktigt. Har min hjärna fått snurr eller är det så som jag tror att det är. Jag blir nästan lite illa berörd! Fy nej usch. Jag kan ju inte sluta tänka på det..

Igår var jag och såg på maj elden här stenkyrka med pappa. Sen gick jag till folkets hus och såg på små stjärnorna. Emma var inte med :( men jag är säker på att hon hade vunnit ifall att hon varit det!

Nu snart skall jag till stallet och mocka och så skall jag rida lite, på vildingen. Det var ingen fröjd att rida på henne direkt iallafall inte igår. får väll hoppas att den olaten hon håller på med försvinner snart.

Idag skall man då demostrera. Det finns ju jätte mycket att demostrera om men jag har bara inte kommit på något särskillt jag vill demostrera om så det får vi nog skippa i år också, som alla andra år då.

RSS 2.0