Första advent

Ligger just nu i soffan och ser Da vinci-koden för 111 gången. Fast jag tror faktiskt att jag aldrig sett slutet. Det lär jag inte göra ikväll heller för strax skall jag åka ner till hamnen och hämta Daniel! Jag saknar honom jätte mycket och han skall jobba enda till nästa söndag. Idag har inte hänt särskilt mycket. Varit hemma vid mamma större delen av dagen. De skulle äta pizza från tigris men jag tog en pasta istället. Nu mot hamnen! <3

Lördag

Hela dagen idag har jag gått och varit trött. Allt beror på en sen kväll igår och en väldigt tidig morgon idag. Somnade väll inte förrän lite över 4 inatt och klockan ringde 05.45 för då var det till stallet och släppa ut pollisarna. Dock gick jag givetvis och lade mig igen när jag kom hem, men det blir ju inte riktigt samma sömn ändå. Vi har varit ute i stenkyrka en sväng också idag hämtade vinterkläder och lite julpynt. :) imorgon är det första advent och jag älskar det! Nu är alla stjärnor och ljusstackar uppe och det är så mysigt! Ikväll har jag och Daniel haft mysmiddag och nu ligger vi i soffan och ser film. En riktigt bra dag idag med mycket bra, goda och lättande nyheter!

måndag

Jag ligger i soffan och är hur förkyld som helst! tjock hals, näsa och bihålor. Så lite synd om mig är det allt.
Det har inte hänt så mycket på sista tiden. Daniel har varit hemma hela veckan och vi har bara tagit det lugnt.
Nu är det iallafall höst på riktigt. tråkigt väder och snålblåst a la Gotland varje dag.
Undra vad jag och D skall hitta på idag. Något får vi väll komma på för här i soffan kan vi inte ligga och dega hela dagen.

Skall iallafall till Hennessy sen ta in pollisarna och pyssla lite tänkte jag. Hon är ju roligt. Har kommit på ett bus som hon tycker är jätte roligt på nätterna i boxen. Jag vet inte riktigt vad hon gör men leker med vattenkloppen gör hon iallafall, för det är piss blött i boxen och utanför en stor pöl på hela stallgången varje morgon. funderade först på att stänga av vattnenkoppen i boxen men det visade sig att det inte gick. Hur skall jag då göra?! funderar på om jag kan typ hänga en påse över. så får hon dricka ur hink istället. Kan ju kanske fungera. Vi får hitta på något.

Nu får jag ta tag i dagen!


2 november

Är inte alls på topp faktiskt. Både igår och idag är jag helt orkeslös, ont i huvudet och i kroppen. Hoppas det inte är en förkylning på gång. jag måste ju vara på topp till transplantionen, dock vet vi ju inte när det blir ännu men dem har ju sagt innan årskiftet. Jaja, så jag tar det rätt lungt. Igår sov jag hela dagen i princip.

Idag fyller David 6år. Grattis! :)

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, bloggar och väntar på älskling som kommer hem idag!
I veckan händer inget särskilt alls, skönt att ta dagen som den kommer!


RSS 2.0