Undrar hur det är med det svenska språket bland våra svenska tidningar.

Sydsvenska Dagbladet:
Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
... ... ... (Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:
Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:
Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:
Färre gökar i södra Sverige.
(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Uppsala Nya Tidning:
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där ....)

Bergslagsposten:
Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä....?)

Ölandsbladet:
Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:
Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:
Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

Expressen:
Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:
Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:
Krockade med älg på motorcykel.
(Åker älgar motorcykel...?)

Metro:
Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på
Finlandsfärjor??

.


akuten

Dålig uppdatering!

Ja, idag mår jag inte något vidare faktiskt. Det började igårkväll med att jag fick ont i min "nya" njure. Imorse var det inte bättre så ringde till diaverum/njurenheten och fick till svar att söka akut. Sagt och gjort fick jag ju åka till akuten och ta prover samt göra ultraljud på njuren. Den såg fin ut iallafall, dock såg gallblåsan liten ut och då hade jag änns inte ätit på ett dygn! (den blir stor om man äter) kanske därför jag alltid får sjukt ont i magen så fort jag äter något?!
Infektioneläkaren ville lägga in mig så att jag kunde få antibiotika intravinöst (precis som de andra två gångerna) men jag vägrade och han kan ju inte tvinga mig. Så jag fick en kur intravinöst innan jag gick och nu skall jag fortsätta med tabletter. Hoppas det inte blir värre för då måste jag läggas in...
Så alltså inget jobb idag och inte imorgon heller.

Daniel har varit flitig idag och köpt en ny tvättmaskin! vår gamla gick ju sönder. Sen har han även fixat i dator-rummet som har varit förråd nu i snart 1½ år! men nu jäklar har vi var sitt skrivbord och stol och en en fin bokhylla!! riktigt kontor har det blivit! :)

Lagtävling!

Jag hoppas innerligt att jag inte är sämre till imorgon! Det är ju tävlingar i sjonhem och jag skall vara med att hoppa lag! AS ROLIGT!! Kan vara det roligaste som finns inom ridsporten då det inte är så vanligt!


VMC

Första veckan på jobbet har gått bra. Det är ju mycket att ta in och mycket att lära. Men jag tycker att det går rätt så bra.
Har somnat som en stock på kvällarna och sovit till klockan ringt varje morgon. Jag är ju inte van att vara igång så länge i ett sträck. 8-17 sen direkt till stallet. Ja, långa dar blir det. Förhoppningsvis kan jag få lite hjälp men Hennessy i höst och vinter.


Det är fredag och jag har feber.. Så denna...

img_2888 (MMS)

Det är fredag och jag har feber.. Så denna är jag värd! Tycker inte ni det också?
Onsdag, torsdag har jag haft ont i halsen. Onsdag, torsdag och särskilt idag har jag haft sjukt ont i huvudet. Jag har samtidigt frusit något så otroligt. Igår i stallet hade jag långkallingar, fleece och vinterjacka och frös ändå som en tok. Därför tog jag tempen nu och den visar på 38,6. jag ligger "normalt" på 36,4 ungefär... :( det konstiga är att jag brukar vara helt snurrig så fort jag har lite feber. Men jag är pigg?! Hur går det ihop?


4 år idag

Aftonbladet

Vi tar BMWn och åker på roadtripp lite söd...

img_6937 (MMS)

Vi tar BMWn och åker på roadtripp lite söderut! ;)


Igår

Igår kom Daniel äntligen hem. Kunde inte bli en bättre fredag! Vi åt tackos och bara myste framför TVn. :)
För överigt var jag på möte på Arbetsförmedlingen igår också. Skulle skriva på lite papper m.m. Var en sväng förbi VMC också för att få allt klart inför måndag. Jag börjar jobba på måndag, helt sjukt! haha. Men jag tror att det blir jätte bra iallafall.

Botkyrka

Nu skall jag uppdatera er om Botkyrka!
Nathalie startade alltså Hennessy också.
Dressyren såg riktigt fin ut! Visst H är som hon är men jag tyckte det!

Banhoppningen fick de ett pet och ett stop på kombinationen in. Det var många som stannade precis där och jag vet inte riktigt varför men det var väldigt, väldigt sangt i marken (är det gotländska? "sangt", "sagnt" eller "sankt"? haha) Men på framhoppningen hoppade dom klockrent iallafall och jag tyckte dem var sjukt duktiga. Nathalie har ju inte ridit Hennessy särskilt många gånger!

Terrängen var H jätte, jätte feg och stannade typ på allt. Utom på ett hinder där det faktiskt såg fint ut men bara ca. 3-4 galoppsprång efter så försvinner marken under dem och dem går omkull!! Usch, mitt hjärta stannade och tiden stod stilla! Natta ligger kvar på marken och jag är helt tom. Efteråt får jag veta att de sagt till henne att ligga kvar men då viste jag ju inte det! Tävlingen stoppas och jag hör bara speaker-rösten -En olycka har inträffat och vi stoppar alla ekipage!
Jag gick, sprang lite (jag kan ju inte springa med mitt knä) ner för branten. Linnea sprang framför ner och jag hade bara en tanke i huvudet FAN, FAN FAN! väl där säger N att det är okej och så. ambulansen kom givetvis, de är ju alltid på plats men åkte lika fort upp i banan igen. Jag gick för att ta H och titta till henne, lite rufsig, tufsig och avskavd päls men inget mer.

Vi hade en otrolig tur att ingen skadade sig!
Sen fick man höra ryktet överallt om att det skett en olycka och när jag och linnea stod återigen uppe i branten för att filma Nathalie (och Wulfs denna gång) så står lite folk igemte och pratar om det. En av dem säer att det såg ut som en axelfraktur och så. Men jag kan ju inget annat än att avbryta dem och säga att det inte är någon fara och att hon startar om 2 minuter på sin andra häst. Ryktet sprids snabbt och blir ofta till värre och värre hela tiden..

Här är en film på det!


http://juicygossip.se

Sveriges största skvallerblogg gossips.se är tillbaka på http://juicygossip.se

Det får bli ett litet snabbt mobilinlägg f...

Det får bli ett litet snabbt mobilinlägg för jag såg att det var så jätte länge sedan!
I helgen har jag, Hennessy, Linnea, Nathalie, Annika och Wulfs varit på fastlandet och i Botkyrka och tävlat fältävlan!! Lite ändrade planer blev det men det gick ju bra ändå! Nathalie fick alltså rida både Wulfs och Hennessy! :) om hur det gick skriver jag senare.
För nu måste jag gå upp ur min sköna och varma säng och borsta tänderna riktigt noga, jag skall nämligen till tandläkaren!!


your smile still makes my heart sing

Jag är glad och lycklig. Kan man inte alltid få vara det, varje dag varje minut?!
Håller just nu på att skriva en pack-lista till imorgon. Jag och Nathalie åker med wulfs och Hennessy till fastlandet på lördag. Skall bli as roligt! Tyvärr åker vi fel båt, alltså jag får inte åka med Daniel som ju jobbar på m/s Visby....vi åker med m/s gotland..suck!


I pretend to look around but I was actually looking at you

Jag hade ju väntat hem Daniel igår. Han har ju jobbat en hel vecka nu. Ja, nu skall han jobba ännu en till vecka! Vi har alltså inte setts alls på en vecka och jag kan säga att det är jätte tomt här hemma! :(
Jag saknar min älskling!

Jag fick jobbet!

Jag var på arbetsintervju igår och de skulle höra av sig nästa eller veckan där på. Imorse ringde de och sa att de inte ville intervjua mer folk utan att jag fick det! Jag fick jobbet!!! Jag är helt enkelt BÄST! haha.
Det är en kontorstjänst på VMC- alltså Visby Motorcentral.


Elektropop


Idol

Sjukt duktig tjej. En riktig favorit! och sedan ryssen är också med sin electro pop, en favvo! haha


martinsvard.se

Bilder från igår!

90cm








1m







Vi river inte iallafall. Hennessy är så rädd om sig och hoppar högt över istället.
Klok häst! ♥


.


hopptävling

Hopptävling idag och jag är jätte nöjd!
90cm kändes verkligen kanon! Inget att klaga alls på. Varken på mig eller Hennessy!
1m kändes också bra till en början men banken var med (i 1m, konstigt men roligt ändå!) ett nedhopp och det rev vi. Jag var påväg av och tappade balansen, då till 5an som var efter så var jag inte klar. Så ett stopp där då H känner att jag inte är med. Sedan ett stopp på sista hindret med. Vet faktiskt inte riktigt varför eller vad som hände men men så kan det gå. Vi kom över alla hinder i grunden iallafall. Jag har bara film på 1m vilket är jätte, jätte synd då det kändes så otroligt bra och jag skulle vilja se själv hur det såg ut i 90n men det glömde vi bort. :(

 
Slaktad rosett by Dixie

 
Som tur var kunde jag få en ny!


.


dagen

Idag har jag varit och pysslat i stallet en stund. Tog med Hennessy till rävhagen också så att Nathalie kunde känna på henne i dressyren.

Sen i eftermiddag har vi varit i Stenkyrka och satt på stripesen på transporten. Det blir fin fint!

Nu ikväll har jag städat. Det måste vara det roligaste man kan göra en fredagkväll, eller?
Nåväl, det måste ju göras och man får väll göra det när man har tid. Imorgon jag skall fortsätta med städandet och transporten, måste rida också. Tänkte ta en tur i skogen och bara mysa lite.

Är ap trött i kroppen nu, har ju inte suttit ner mer idag än i bilen till och från Stenkyrka. Men det är ju bra att röra på sig har jag hört! Strax är nog de där extra kilona jag fått av kortisonen borta igen!dage


Var på granngården idag och de hade halva ...

img_9687 (MMS)

Var på granngården idag och de hade halva på halva reapriset på gummistövlar (sista dagen idag på rean) och se vad dem hette! Haha det var ju som gjorda för mig då båda mina andra par inte håller tätt.
  Dessutom fick jag rabatt på Hennessys foder då det var hål i påsen, dock fint igen tejpat. :)
Det händer ju inte så ofta att man har sådan flyt! :)


RSS 2.0