Love

Har övergivit bloggen lite. Jag har en ny kärlek, nämligen songPop! <3


Slitemarknad

Dagens stora bedrift = att gå ett varv på Slitemarknad. Ja har man legat sjuk och inte orkat göra något överhuvudtaget på 1,5 vecka så är det faktiskt sjukt jobbigt. Vi hittade strumpor som vanligt. Det är standard för de håller ju bara 1år, haha! Sen två leksaker till Dixie. Hon var förövrigt också med faktiskt! Duktiga hund! Men nu har jag legat på soffan sen vi kom hem och är helt slut. :( men det är bättre än innan iallafall och det går åt rätt håll! Vi får vara glada över det.

Älskling har grillat precis. Man får passa på nu innan hösten är här på riktigt. Nu ligger banan med choklad på grillen och det blir efterrätt. :)


Skrattar ihjäl mig

Kolla minen på älgen när han stannar. 
- ohh, Shit vad läskig han var. Varför gjorde jag såhär?! 
Kolla här
 

Frukost på sängen av älskling

<3


Google is the shit!

Är jag den enda gotlänningen som inte har en aning om vem Bengan Jansson är?


Sjukling

Äntligen funkar allt som det skall och äntligen har jag fått ett antibiotika som fungerar (förhoppningsvis) !!

Mår ännu piss. Orkar inget, blir yr, svettig och illamående så fort jag står upp. Men som sagt nu är vi på rätt spår!


Hjälp!

Varför blev bloggen helt konstig plötsligt?! Någon som vet hur man gör? Jag har inte varit inne och ändrat något alls?


Tråkigt

Det är så jävla tråkigt att vara sjuk!!
Försöker få tag i läkaren också.. Suck..


Sjukdom

Första dagen idag som jag är uppe lite klokare sedan i tisdags. I tisdagsnatt bröt det ut. onsdagen låg jag med kramper av helvetet i magen. Torsdagen var det lite bättre, pratade med läkarna och fick börja äta antibiotika (igen). Idag har jag orkat vara uppe lite åtminstone. Kan man aldrig få må helt bra?!

För övrigt så är det snart redan 5år sedan jag fick min propp (eller proppar) i lungorna. Förstår inte hur mycket som har hänt sedan dess.
Hur man ser på livet, hur mycket känsligare man är för både att vara tacksam och lycklig över livet och samtidigt bryta ihop för allt och ingenting. Man är känsligare och mottagligare för allt.

Jag hade aldrig ätit penicillin änns innan den där dagen 18 september 2007. Nu 2012, 22 år gammal har jag varit med om så mycket så det inte riktigt går att ta in. Jag läste faktiskt igenom min "sjukhusbok" igår. "sjukhusboken" är en bok som min familj och alla sjuksköterskor, läkare m.m skrev i när jag låg inne. Så jag skulle förstå vad jag var med om och kunna bearbeta det hela efteråt.

Jag vet att många som jag har träffat efteråt inte änns vet vad som har hänt mig. Många vet bara att jag varit svårt sjuk eller genomgått operationer då det syns på mina ärr. Endel frågar men många vågar inte känns det som. Som att jag skulle må dåligt, nej jag vet inte. Jag tycker det är bättre att fråga då slipper det bli missförstånd och funderingar. Barn är bra på sånt de frågar jämt rätt ut vad de tänker på och det är faktiskt skönt.

Jag har fått höra rätt många gånger att jag är modig som vågar visa upp mina ärr som jag gör (alltså gå med vanliga kläder). Men det är ju helt naturligt och en del av mig varför skall jag dölja dem då? Skall jag gå med polotröja året runt? Eller dölja dem med sjalar mitt i sommaren?
Det är den del av mig och en stor del av mitt liv. Det är beviset på att jag klarat av den jobbigaste tiden i mitt liv. Beviset på att Sveriges bästa läkare faktiskt också är några av de bästa i världen. Men också Beviset på att är man tillräckligt stark och envis klarar man allt!

Jag tänkte ta hela min historien från början här i bloggen en dag. Men inte idag. Det blir nog närmare 5 årsdagen antar jag...

Oj, så djupt det blev. Skulle bara skriva att jag börjar bli bättre. Jaja, nu väntar jag på min älskling. Han har varit och hämtat ny bil idag, Spännande!
<3


.


Fölis

H sussar över i stan inatt.
Vi skall ju till Hajstäde imorgon på dräktighetskoll och då är det smidigare om hon är i stan. Sedan skall hon skos imorgonkväll så hela morgondagen får hon också vara där.

Håll nu tummar och tår för satan att hon är dräktig!!


True


Mys

Badat med pollisarna ikväll. Lotta, Emma och jag red ner till lickers där vi mötte upp Nathalie och Da Silva för lite vatten träning. Med lite vågor på strandkanten var SÅ läskigt enligt vissa. ;) bra träning det där.

Dessutom måste Hennessy blivit biten eller stucken av något. Ena skinkan var hur svullen som helst! Ungefär som en melon. Såg läskigt ut men hon verkade inte lida utav det. Jag tror snarare att det är fostret som ligger i baken istället för i magen och Lotta har ju alltid sagt att hon är en alien så varför inte! Haha!


Middag

Bara för att jag kan och är grymt sugen på chips och dipp! Dessutom man kan ju rationalisera kaloriintaget genom att hoppa över middagen och börja direkt på snacksen! Eller? ;)


RSS 2.0