30 september

Sista september redan. Nu är hösten här på riktigt och här för att stanna. Det sägs ju att det skall bli den kallaste vintern på 1000år också enligt meteorologerna. Jag tycker dock det var alldeles för kallt förra vintern redan.

Just nu sitter jag i soffan och slö tittar på Robert Gustafsson. Vissa karaktärer är riktigt bra, några ruggigt dåliga. Jag väntar mest på att klockan skall gå och bli 01 så att jag äntligen får ha Daniel hemma! Ett evigt inhoppande hit och dit. Nu hoppas jag på att få ha honom hemma till söndag iallafall. Då skall han nämligen iväg igen.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Sov i Stenkyrka inatt och där sover man ju alltid super bra.

Igår däremot var jag vid tandläkaren på morgonen och jag som hade haft sån fasa för att gå dit, men det gick super. Hoppas bara att de två visdomständerna som är på gång upp får plats så jag slipper ta ut dem.
På eftermiddagen cyklade jag hem till Sussa för lite te och trevligt sällskap! :)



Nu dax att hänga lite tvätt! (så skönt med egen tvättmaskin!)

Mycket gjort

Riktigt nöjd över mig själv idag.
Gick upp ganska tidigt för att mormor och morfar skulle komma och hjälpa mig lite i trädgården, lr kan det kallas trädgård? uteplatsen och på framsidan iallafall. Jag har ju inte orkat ta tag i det själv.
Vi rensade rabatter, klippte ner buskar och träd, rensade plattor och klippte gräset. allt som allt tog det 5 timmar.

Sen stack jag och älsklingen och köpte lite mat och nu är han och jobbar igen! :(
ikväll har jag rensat och dammat hela övervåningen och imorgon är det dags för undervåningen samt snabeldraken att komma fram igen! Så nu är jag riktigt trött med värk i ryggen. dags att sova om en liten stund.

I förrgår var jag hemma vid Jennifer, riktigt fint har hon fått det på kort tid. Var även en sväng på stan och hittade lite kläder som man alltid gör när man egentligen inte skall det!
Igår kom Josse hit och även då blev det en runda på stan och en liten titt på hennes pollahästar. :)

Ja, så har väll mina tre senaste dar sett ut.
Nu "How I met your mother" sen sova.

Val

Det har blivit ett jätte hat mot SD nu när de kommit in i riksdagen, jag tycker det är bra att de kommit in och det skämms jag absolut inte över!

En hårdare invandringspolitik är snart ett måste. Se bara hur det ser ut i tex. Malmö. Jag blir riktigt irriterad över att människor kallar SD rasister eller nazister för de är inte det de handlar om. Det handlar om att vi har varit för slappa i Sverige. Här får man inte ha någon åsikt alls om någon för då kallas man rasist och det är bara tragiskt. Jag tycker att det kan bli spännande nu, för nu händer kanske något i frågan. och missförstå mig absolut inte nu. Jag tycker inte illa om någon vare sig "religion" eller "ras". Men jag tycker det måste bli en ändring i invandringspolitiken i Sverige och det kan nu ske i sammband med SD. Se bara på våra grannländer som norge och danmark!

Som sagt man får inte tycka något om invandringen till Sverige för då är man rasist, barnsligt.

Lördag 18 september

18 september 2007
Ett datum som etsat sig fast i huvudet. 3 år sedan idag. Känns som igår men ändå som om i en annan livstid. Som att det aldrig hänt. Men det har hänt och jag blir påmind om det varje dag när jag ställer mig framför spegeln eller när okända kommer fram och frågar vad som hänt. När jag tar mina dagliga mediciner, alla sjukhusbesök. När folk frågar hur jag mår och när jag är orkeslös.
Men jag fick en andra chans i livet och jag försöker ta vara på det. Jag är glad att jag lever.

Kanske jag har haft min del av oturen nu, man kan ju iallafall hoppas. Andra får det på andra plan och andra åldrar i livet.  

fredag

Heldag vid hennessy? jo tjena!
Fick se i kalendern att jag hade hur mycket som helst idag..som jag helt glömt bort. Kanske just för att veckan gått så fort..

Har precis kommit hem från sjukhuset. Har varit vid hjärtspecialisten och allt ser okej ut just nu. Så ingen fara för transplantation iallafall.
En sväng förbi granngården också för H måste ju ha mat. Det är konstigt för där möter man alltid en massa kändisar. Alla hänger tydligen där! haha

Nu äter jag lite och om en stund skall jag besikta bilen. Hoppas passaten är på bra humör och visar ett stort leende för nissarna där.
Skall också försöka åka förbi linds och köpa en blomma, jag har sett ut vilken men kommer inte på namnet. Den blommar iallafall på vintern. Det kan ju vara fint utanför dörren i en fin kruka i höst- och vintermörkret!

H

Imorgon blir det Hennessy hela dagen!


Torsdag

Redan torsdag denna vecka har bara svept förbi i all hast känns det som.
Igår var jag ute vid Hennessy och bara myste med henne. Hovslagaren var också där så nu är hon ny servad för ett tag.

Idag har jag varit riktigt duktig och rensat gångplattorna på ogräs och mossa. tog ca 3 timmar! (och det var bara på framsidan!) måste klippa gräset också och rensa rabatten, men det är svårt att skilja på blommor och ogräs då allt är övervuxet 15 gånger om!

Har även varit en sväng förbi Sussa och fikat idag. Sedan åkte vi ut och tittade till sötnosen Courus.

Nu skall jag se mer idol för pausen är slut!
ha det!

Tisdag

Utslagen i soffan med maryland cookies och apelsinsaft till idol. Mys!
Idag tog jag en riktig sovmorgon, var kanske inte planerat men när Daniel kom hem vid 07 så somnade jag ju om tillsammans med honom och vaknade inte förrän halv 11.

Upp och iväg till sjukhuset. Gick väll sådär det såg ju inte bättre ut eftersom det inte går, men inte jätte mycket dåligare än sist heller. Vi avaktar lite till och både mina och mammas utredningar är i princip klara nu så en transplantation innen årsskiftet kan vi räkna med! känns både lite skrämmande och fantasktiskt skönt.

Ikväll har jag varit riktigt duktig och tvättat för fullt, städat hela förrådet som var överproppat med saker. Nu går det till och med att gå in där! Diskmaskinen har vi också fått bukt med. Den fungerar inte för att den läcker vatten och vattensäkringen gick. En slang skall bytas sen så jäklar!

Jag och Daniel är jätte sugna på att åka utomlands men situationen är ju inte den rätta just nu. Vi får se hur det blir...

Måndag

Måndag igen och Daniel jobbar natt i 2 veckor. tomt, mörkt och tyst blir det i lägenheten men jag försöker hitta på saker för att liva upp stämningen lite. Just nu ser jag på Grey´s Anatomy, jag köpte nämligen säsong 5 förra veckan. och för alla er som tänkt ge mig en julklapp i år -jag önskar mig säsong 6 i julklapp! det är nämligen release den 10/11.

Idag har jag och älsklingen fått en diskmaskin också! Pappas gamla i och för sig men den fungerar ju! Dock fick vi inte den att fungera idag. Den kanske helt enkelt inte tycker om Visby-vatten efter 20 år med Licknatte-vatten. jag skall ge den ett nytt försök imorgon, jag vill inte väcka grannarna mitt i natten av en diskmaskin om jag nu mot förmodan skulle få ingång den själv. Jag skall ringa pappa imorgon, han fixar!

Nu skall jag se ett till avsnitt.
Hörs imorgon!

söndag

Sitter nu i soffan och är mätt och go. Min älskling har lagat sin special kyckling med otroligt god sås, idag med pommfrit tillt. super gott!
Idag har vi inte gjort särskilt mycket. vi har haft en riktig söndag alltså. dock har vi varit i Stenkyrka och försökt satt upp egen gjorda hyllor. En av två fick vi upp iallafall.
 
Imorgon börjar Daniel jobba natt igen i två veckor. lite tråkigt men man måste ju som sagt jobba också.

Nu skall jag gå ut och promenera lite, känner verkligen för det just nu!


brr...

Här sitter jag och kollar idol. just nu sjunger någon opera. vissa är bra några är mindre bra.
Idag har jag och älsklingen varit i stenkyrka och fixat och trixat. En hel kärra med skräp som skall till återvinningen imorgon.

Tråkigt väder är det utomhus också. jag fryser som en stucken gris har faktiskt redan tagit fram min värsting vinterjacka också, men den använder jag bara när ingen ser. Hur skall jag göra i vinter då? dock har jag ju en anledning också av att frysa...


RSS 2.0