Tolka efter häst!

Här är det Frida som tolkar efter Emma och Flisan! Så sjukt kul!!


Planar nu ut i soffan efter en härlig dag!

Började med att vara i stallet till 8 och släppa ut hästarna. Sedan mockade jag fyllde vatten och mat och pysslade lite. Solen gör mig så lycklig! Det finns inget bättre lyckopiller för min del! Tre timmar i stallet och då red jag inte änns går på en sekund känns det som när det är sol!

Runt lunch åkte jag hem till pappa och umgicks lite med honom och Findus. Vi såg skidorna. Två silver till Sverige bra jobbat där!

Tillbaka till stallet runt halv fyra då det var dags för en ridtur med Lotta, Emma och Frida! :) efter vi ridit en tur i skogen så var Frida sugen på att tolka så Flisan fick springa lite till med oss bak i pulkan efter! Så sjukt roligt!

Nu har jag duschat, lagat mat och skall nu se -Så skall det låta!
Blir tidig afton då jag skall tillbaka till stallet och släppa ut vilddjuren innan jobbet imorgon med! :)


En bra, sorglig och rolig dag!

Varit en händelserik dag. Både bra, rolig och sorglig.

Började med att åka ut till stallet och rida två hästar. Ettan och Bitte och det finns väll inget bättre än när båda hästarna går som klockor! :)

Sen kom då det sorgliga lika fort. Det är nu en häst mindre i stallet. Mario har fått sluta sina dar idag. :(

Ikväll har jag och Lotta varit på bio och sett "A good day to Die Hard" betyget blir BRA!

Innan bion åt vi troligen världens godaste kräftpasta. Den kommer jag göra många gånger till! Lätt, snabbt och gott!!


Tjockisfredag

Här hemma är det tjockisfredag på riktigt! Chips & dipp, chokladpudding och ost & kex. Ja, mat blev det inte mycket av för man måste ju få plats med allt gott! ;)


Idag

Blev ett tufft pass för Ettan idag.
Hon ville INTE bli fångad i hagen.
Så hon skötte uppvärmningen själv kan man säga.. Var dyblöt när jag väl fick tag i henne. Skönt att vinna mentalt över dem i det läget. Sedan ut på en tur i skogen med Natta, Lotta och Emma.
Så idag var det inget jass eller trams inte, idag gick hon riktigt bra emellanåt. :)


Tråkigt

Har försökt flera dagar nu att blogga med bild men så fort jag har en bild med i inlägget så publiceras det inte... Jätte tråkigt!

Jaja, utan bild får det då bli!
Vad har ni haft för er i helgen?

Jag har inte haft någon lugn hemma tid alls känns det som så idag får jag ta igen det som blivit bort prioriterat i veckan.

I fredags var det after work på jobbet. Riktigt roligt hade vi!

Igår var det årsmöte med SORK på Uncle Joe's. Möte, bowling och pizza. Tog det lugnt med pizzaätandet då vi skulle ut och äta senare. Jag, Daniel och ett kompispar gick till IsolaBella och åt. Jätte gott som vanligt! Blev skaldjurspastan som oftast!
Det blev lite som vår alla hjärtansdag firande då Daniel jobbar denna vecka. Efter åt så åkte vi hem och lade oss i soffan och kollade film. :)

Innan mötet åkte jag till stallet och red. Ettan var piggelina men inte okontrollerbar som förra veckan. Lotta och Emma var också med.

Idag tänkte jag först plocka lite här hemma, tvätta och så. Sen skall jag till stallet. Rida med Lotta, Emma och Natta. Måste förbi pappa i Stenkyrka med och hämta lite post och så tänkte jag åka ner och hälsa lite på Hennessy och se hur hon mår och har det bra. Snart är det ju dax att börja betäcka henne igen. Har inte riktigt bestämt mig för om jag skall satsa på samma hingst, Floré Star eller om jag skall tänka i nya banor. Några tips?!


Häst x2

Efter att inte ridit klokt på jag vet inte hur länge (då jag legat i influensa) så var jag ute på två hästar idag!

Först red jag Bitte. En ny häst i stallet. Riktigt, riktig trevlig häst! :) Kan bli lite spännande detta kanske.

Sedan ut en tur på Ettan som var skogstokig idag. Vi hoppade i sidled mest hela tiden och det fanns bara en gångart idag, alltså galopp och några riktigt fina luftsprång gjorde vi... Ingen havre för den damen nu några dar iallafall. Imorgon får vi nog ut på galoppbanan och springa av lite energi... Jag har aldrig någonsin sett henne så. Men med mer kondis och ofrivillig vila så blev det så tydligen. ;)


Synd om mig

Finns inte mycket att säga. Jag hostar så jag spyr och har feber på det... Så hälsningar från en däckad tjej som inte kan annat än att ligga på soffan mitt i flyttkaoset....


RSS 2.0